Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cine este Daniel-Dumitru Chirila, propunerea pentru functia de ministru de Interne

Antena3 Antena3,
Cine este Daniel-Dumitru Chirila, propunerea pentru functia de ministru de Interne

Daniel-Dumitru Chirila este noua propunere pentru functia de ministru de Interne, anuntata miercuri de premierul Viorica Dancila. Asta in conditiile in care interimatul lui Mihai Fifor la sefia acestui. continuă pe Antena3

Cine este Daniel Chirila, propunerea lui Dancila la conducerea Ministerului de Interne: Secretar de stat, fost ofiter DGIPI

Dumitru-Daniel Chirila, propunerea premierului Viorica Dancila pentru functia de ministru al Afacerilor Interne, este secretar de stat in aceasta institutie din luna august 2019, transmite Mediafax. De-a lungul anilor, Chirila a ocupat mai multe functii, intre care si cea de ofiter in cadrul DGIPI.

Cine este Ion Cupa, propunerea pentru Ministerul Energiei: Vicelider al grupului ALDE, presedintele Comisiei pentru mediu din Camera Deputatilor

Ion Cupa, propunerea facuta de premierul Viorica Dancila pentru portofoliul Energiei, este vicelider al Grupului Parlamentar ALDE din februarie 2018, presedinte al Comisiei pentru mediu si echilibru ecologic din Camera Deputatilor, noteaza Mediafax.

Cine este Camelia Gavrila, propunerea pentru Ministerul Educatiei

Camelia Gavrila este deputat de Iasi din 2016, functie precedata de activitatea de profesor, director, inspector general scolar si om politic romantrecuta de la PNLla PSD. in perioada 23 iunie - 29.

Cine este Ion Cupa, propunerea pentru Ministerul Energiei

Ion Cupa a fost propus de prmeierul Viorica Dancila pentru Ministerul Energiei. Deputatul a intrat in Parlamentul Romaniei in 2012 din partea PDL. in timpului mandatului, a facut parte din.

Cine este Daniel Chirila, propunerea guvernului Dancila pentru fotoliul de ministru de Interne. De la Doi si-un sfert a ajuns la Cotroceni

Dumitru Daniel Chirila, propunerea Vioricai Dancila pentru postul de ministru de Interne, este in acest moment secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne si vine din Drobeta - Turnu Severin de unde se trage si actualul ministru interimar de la Interne Mihai Fifor. Chirila este politist de cariera, dar desi are doar 41 de ani este pensionar din 2017). De-a lungul carierei a trecut si pe la Doi si-un sfert, dar si pe la Cotroceni.

Cine este Dan Matei, propunerea Vioricai Dancila pentru functia de vicepremier pe probleme economice

Dan Matei este propunerea anuntata de premierul Viorica Dancila pentru functia de vicepremier. in varsta de 41 de ani, Dan Matei este din iulie 2019, consilier pe probleme economice la Guvern, dupa ce.

Cine este Stefan Baisanu, propunerea la Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul

Stefan-Alexandru Baisanueste un deputat roman, ales in 2012 din partea USL Suceava si este propunerea pentru Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul. Absolvent al Facultatii de Filosofie, incepand.

Cine este Rovana Plumb: A scapat de urmarirea penala, iar acum e propunerea Romaniei pentru functia de ministru al Uniunii Europene

PSD-ista Rovana Plumb 59 de ani), acceptata oficial pe lista propunerilor de comisar european in viitoarea Comisie von der Leyen, din Partea Romaniei, a cunoscut suisuri si coborasuri in 25 de ani de politica, ajungand, iata, in mai putin de 2 ani, din postura de parlamentar-ministru pentru care procurorii anticoruptie au cerut urmarirea penala in dosarul Belina, pana la functia de ministru al Uniunii Europene.

Cine este Camelia Gavrila, propusa de catre Viorica Dancila ministru al Educatiei: A condus timp de 12 ani Inspectoratul Scolar Iasi

Camelia Gavrila, propusa de premierul Viorica Dancila pentru postul de ministru al Educatiei, unde expira interimatul lui Daniel Breaz, este deputat PSD, iar pana in 2017 a condus, timp de 12 ani, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi.

Ce avere are Daniel Chirila, propunerea Palatului Victoria pentru fotoliul de ministru de Interne DOCUMENT

Conform declaratiei de avere, Daniel Chirila, propunerea premierului pentru fotoliul de ministru de interne are in comuna Voinesti, judetul Dambovita, patru terenuri, intre care si unul intravilan, plus un luciu de apa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )