Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cine este Dragos Savulescu, fugarul condamnat la 5 ani cu executare in dosarul retrocedarilor de pe litoral

Adevărul Adevărul,
Cine este Dragos Savulescu, fugarul condamnat la 5 ani cu executare in dosarul retrocedarilor de pe litoral

Dragos Savulescu, omul de afaceri condamnat joi de inalta Curte la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta, a fost dat in urmarire de politie, iar pe numele sau a fost emis mandat de arestare. Fostul actionar al Clubului Dinamo, ce a cochetat cu actoria la un moment dat, a intrat in atentia tabloidelor dupa relatiile cu Rodica Ghionea si Madalina Ghenea. continuă pe Adevărul

Pe ce cheltuie banii Dragos Savulescu, recent condamnat la inchisoare si dat in urmarire internationala: Controversatul om de afaceri duce o viata plina de extravagante(FOTO)

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat la cinci ani de inchisoare, alaturi de Cristian Borcea si Radu Mazare in dosarul retrocedarilor, a fost dat in urmarire internationala. Surse din randul.

Dragos Savulescu, condamnat alaturi de Borcea si Mazare in dosarul retrocedarilor, de negasit

Dragos Savulescu, om de afaceri si fost actionar la Dinamo, condamnat joi de inalta Curte la cinci ani si jumatate de inchisoare in celebrul dosar al retrocedarilor ilegale din Constanta, este de negasit de catre politisti.

Dragos Savulescu, condamnat alaturi de Borcea si Mazare n dosarul plajelor retrocedate, nu a fost gasit de politisti. Unde s-ar afla fostul actionar Dinamo

Dragos Savulescu, condamnat joi de instanta suprema la 5 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul retrocedarilor plajelor din Constanta, nu a fost gasit pana la aceasta ora de politisti, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Potrivit unor informatii, afaceristul s-ar afla la Monte Carlo.

SURSE: Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta, s-ar afla la Monte Carlo

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat joi de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta, s-ar afla la Monte Carlo, po.

Un roman, premiat de Regina Marii Britanii pentru rezultate exceptionale la invatatura. Cine este Cornel Micu

Cornel Micu, in varsta de 20 de ani, a primit o medalie de aur de la Regina Marii Britanii pentru rezultate foarte bune la invatatura in ultimul an de liceu. Tanarul s-a nascut in Dolj, comuna.

Donald Tusk, ntlnire cu Viorica Dancila la Bruxelles: Poate sunt de moda veche, dar continui sa cred ca este responsabilitatea judecatorilor si nu a politicienilor sa decida cine este vinovat si cine nu

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a postat pe contul lui de Twitter o fotografie de la intalnirea pe care a avut-o joi la Bruxelles cu premierul roman Viorica Dancila, alaturi de mesajul: Continui sa cred ca este responsabilitatea judecatorilor si nu a politicienilor sa decida cine este vinovat si cine nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )