Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine este, de fapt, Cristina, sotia lui Emi Pian. Au avut o nunta ca-n filme

Playtech Playtech,
Cine este, de fapt, Cristina, sotia lui Emi Pian. Au avut o nunta ca-n filme

Noaptea de luni spre marti, 4 august, a fost o nopate a dramelor, chiar daca vorbim de lumea interlopilor. Un om a murit si a lasat in urma o familie indurerata. Emi Pian, seful clanului Duduienilor, in urma unei incaierari, a decedat dupa ce i-a fost atinsa vena femurala cu un cutit de bucatarie, cel . continuă pe Playtech

Cum arata si cine este Ciprian Napy, ucigasul lui Emi Pian

Conform informatiilor primite de la anchetatori, dupa derularea evenimentelor din noaptea de luni spre marti, evenimente ce au dus la decesul fostului lider al clanului Duduienilor, principalul suspect in aceasta speta ar fi Ciprian Napy, fiul unui al interlop, liderul gruparii interlope Rinu, ce actioneaza in sectorul 2. Cum arata si cine este Ciprian Napy, .

Ea e sotia lui Emi Pian, care il plange pe interlop. Detalii incredibile despre relatia celor doi

Apar noi detalii despre Emi Pian, interlopul ucis pe o strada din Capitala in stil mafiot. Acesta era casatorit si avea doi copii. Barbatul s-a insurat in urma cu patru ani cu Cristina, iar nunta lor a avut loc pe o strada din Bucurestii Noi.

Cine l-ar fi ucis pe liderul interlopilor, Emi Pian Duduianu. Legatura cu Florin Salam si Jador

Lumea interlopa este in stare de soc, dupa ce unul dintre cei mai temuti lideri ai sai a fost ucis in aceasta dimineata. Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian, cel care conducea clanul Duduianu a fost executat pe o strada din Sectorul 6 din Bucuresti de un cunoscut al sau.

Cine este, de fapt, Adina Alberts, sotia lui Viorel Catarama. Legatura cu Victor Ponta

Victor Ponta si Robert Negoita si-au anuntat candidatii pentru alegerile locale 2020, pentru Bucuresti. Astfel, din partea alianta electorale formata din partidul al primarului Sectorului 3, Robert Negoita, Bucuresti 2020, si Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta, l-a primaria Capitalei va candida generalul Ioan Sirbu, fost director al Spitalului Militar Central, iar pentru primaria .

EXCLUSIV Imagini video cu nevasta lui Emi Pian langa sicriu. Gestul pe care l-au facut apropiatii cand au ridicat capacul cosciugului

Trupul neinsufletit al lui Emi Pian a ajuns acasa, in urletele de durere ale familiei si prietenilor sai. Sotia sa, Cristina, a fost la un pas sa lesine atunci cand si-a vazut partenerul de viata in sicriu. Ultima data cand l-a vazut in viata a fost luni seara, cand acesta a plecat cu afaceri in .

Razboi intre interlopi dupa moartea lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, de fapt, si ce legatura este cu incendiul din Chitila

Nimic nu ramane neplatit in lumea asta, nimic nu ramane nepedepsit spune o vorba, si asa s-a si intamplat dupa crima ce a avut loc azi noapte, in Sectorul 6 al Capitalei. Cineva vrea sa-i faca dreptate lui Emi Pian, unul dintre cei mai periculosi interlopi din Romania. Care este legatura cu incendiul din Chitila, .

Filmul complet al asasinarii lui Emi Pian! Ce s-a intamplat, de fapt, la partida de barbut: M-a taiat. Ia si omoara-l!

Filmul complet al asasinarii lui Emi Pian! Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis de un rival. Scandalul a pornit din cauza unui joc de barbut. Cel care l-a injunghiat mortal este acum internat in spital, in stare grava, dupa ce a fost atacat cu un topor.

De ce a fost omorat, de fapt, Emi Pian. Razboiul interlopilor din Romania

Asa cum va relatam in aceasta dimineata intr-un alt material, azi-noapte, in sectorul 6 al Capitalei a avut loc o incaierare intre doua clanuri de interlopi periculosi, soldat cu decesul unuia din membrii clanului Duduianu, Emi Pian, in varsta de 39 de ani. Emi Pian era seful unuia dintre cele mai periculoase si influente clanuri .

Lovitura de teatru in cazul tatalui lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, de fapt, cu Nicolae Duduianu

Imediat dupa anuntul dramaticului sfarsit al liderului clanului Duduianu, Emi Pian, a aparut zvonul mortii tatalui acestuia, aflat in penitenciarul Rahova. Autoritatile penitenciarului nu au dat niciun comunicat in dimineata zilei de marti prin care sa infirme sau sa confirme informatiile. Zvonurile despre decesul batranului Duduianu false Noaptea de luni spre marti, 4 august, a .

Noi detalii despre ucigasul lui Emi Pian. Cum arata si cine este Ciprian Napy - GALERIE FOTO

Cel care l-a omorat in urma cu o noapte pe Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, ar fi Ciprian Napy, dintr-o grupare rivala, respectiv clanul Rinu. in urma conflictului, si el s-a ales la randul lui cu rani grave si acum este in spital.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )