Libnet.ro
UNICEF

09:15

De cine este inconjurat ministrul Carmen Dan: Unul din consilieri ar avea trei dosare penale (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
De cine este inconjurat ministrul Carmen Dan: Unul din consilieri ar avea trei dosare penale (FOTO, VIDEO)

Scandalul imens provocat in politie de agentul de la rutiera, acuzat de pedofilie, scoate la iveala noi politisti cu dosare penale. Unul dintre consilierii ministrului de Interne, care ani de zile a. continuă pe B1

Ce avere are Catalin Ionita, propus de ministrul Carmen Dan pentru sefia Politiei Romane DOCUMENT

Catalin Ionita, sef DGA, cel care a fost propus de ministrul Carmen Dan sa ocupe scaunul de sef al Politiei Romane in locul chestorului-sef Bogdan Despescu, are o avere mai mult decat decenta. Cel putin asa reiese din ultima declaratie de avere depusa, cea din 2017.

SONDAJ. Cine credeti ca are dreptate: premierul Tudose sau ministrul Carmen Dan?

Premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, se acuza reciproc direct sau voalat de minciuna in scandalul de pedofilie din Politia Romana. Premierul i-a sugerat demisia lui Carmen Dan,.

Ministrul Carmen Dan, audiata la Parchetul General in dosarul privind microfonul gasit in locuinta sa

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, este audiata, la Parchetul instentei supreme in dosarul in care a reclamat ca a gasit un microfon in locuinta sa, potrivit News. ro.

Politic Show: Ce baroni PSD grabesc sfarsitul lui Dragnea. Surse: Tudose si Codrin Stefanescu cer demisia lui Mihai Fifor; De ce ministrul Carmen Dan trebuie sa-si dea demisia de indata

Baronii il parasesc pe Dragnea, Tariceanu il sprijina. Prima etapa a confruntarii dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose, o sedinta a CEx de patru ore, desfasurata luni, s-a incheiat fara o decizie. Insa, in premiera. remierul Mihai Tudose, noi discutii cu mai multi lideri PSD, la Guvern. Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria, cu presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, potrivit unor surse politice.

Codrin Stefanescu: Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze. Sunt necesare lamuriri foarte urgente din partea premierului si a ministrului de Interne

Ministrul Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze, a declarat, la RFI, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. El considera ca premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne trebuie sa discute urgent si sa prezinte un plan de masuri, dupa cazul politistului suspectat de pedofilie.

Trebuia sa plece si Carmen Dan. Sorin Grindeanu INTERVINE in scandalul din PSD

Fostul premier Sorin Grindeanu intervine in scandalul din PSD, acesta incercand sa aiba o pozitie echilibrata. insa, acesta afirma ca ministrul Carmen Dan trebuia sa plece.

Carmen Dan nu va demisiona din functie - surse

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan sustine o declaratie de presa joi, la ora 21:00, ea anuntand deja inca din cursul zilei ca va aduce lamuriri cat de curand legate de.

Viorica Dancila, europarlamentar: Premierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe Carmen Dan

Premierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri pentru Agerpres liderul europarlamentarilor PSD, Viorica Dancila. Dancila este unul dintre liderii PSD cei mai loiali lui Liviu Dragnea, fiind si ea originara din Teleorman.

Viorica Dancila, europarlamentar PSD: Premierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe Carmen Dan

RPemierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri, pentru Agerpres, liderul europarlamentarilor PSD, Viorica Dancila, unul dintre liderii PSD loiali lui Liviu Dragnea, fiind si ea originara din Teleorman.

Cum raspunde ministrul de Interne, Carmen Dan, la acuzatiile premierului Tudose

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus, joi, ca va raspunde curand atacurilor pe care premierul Mihai Tudose le-a lansat la adresa sa, miercuri, la Antena 3. intrebata daca este adevarat ca l-a.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )