Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cine este interlopul care a evadat din arestul Politiei Galati. Stanel conduce masini de lux, merge la sala si calareste cai de rasa

Adevărul Adevărul,
Cine este interlopul care a evadat din arestul Politiei Galati. Stanel conduce masini de lux, merge la sala si calareste cai de rasa

Stanica Busuioc zis si Stanel) are la activ numeroase furturi, spargeri si jafuri comise in Europa de Vest, dar si o multime de arogante locale cu substrat interlop. Potrivit surselor judiciare, el a fost implicat in mai multe scandaluri si batai si a fost condamnat la inchisoare pentru ca a condus masina dupa ce permisul ii fusese anulat pentru alcool si viteza. continuă pe Adevărul

Romanul dat in urmarire nationala dupa ce a evadat din sediul politiei din Galati a fost prins

Romanul dat in urmarire internationala, care a evadat din sediul politiei din Galati, a fost prins. Barbatul a fost gasit in aceasta dimineata, intr-o comuna din judetul Braila, la domiciliul.

Barbatul urmarit cu mandat european care a fugit din sediul Politiei Galati a fost prins

Barbatul urmarit in baza unui mandat european si care a fugit joi din sediul Inspectoratului de Politie Judetean Galati, la scurt timp dupa ce a fost prins, a fost depistat vineri de politisti in judetul Braila, la locuinta unui prieten.

Gata cu misterul: S-a aflat si cine este creierul din spatele discursului istoric sustinut de Tusk la Ateneu (VIDEO)

Acum ca s-a aflat cine este romanul care a tradus discursul istoric sustinut de Donald Tusk, presedintele Consiliului European, la Ateneul Roman, a fost dezvaluit publicitatii si creierul momentului.

Cine este vedeta care o va inlocui pe Ilinca Vandici in emisiunea Fan Arena de la Kanal D: Ma bucur sa ma intorc pemicile ecrane FOTO

Reprezentantii Kanal D au anuntat cine este vedeta care o va inlocui pe Ilinca Vandici 32 de ani) in rolul de prezentatoare a show-ului Fan Arena, dedicat fanilor Exatlon, care va debuta in ianuarie cu un nou sezon.

Cine este vedeta care o va inlocui pe Ilinca Vandici in emisiunea Fan Arena de la Kanal D: Ma bucur sa ma intorc pe micile ecrane FOTO

Reprezentantii Kanal D au anuntat cine este vedeta care o va inlocui pe Ilinca Vandici 32 de ani) in rolul de prezentatoare a show-ului Fan Arena, dedicat fanilor Exatlon, care va debuta in ianuarie cu un nou sezon.

Cine este actrita care va juca rolul lui Barbie in primul film consacrat celebrei papusi. Primele declaratii FOTO

Compania Mattel si studioul Warner Bros au anuntat cine este actrita care o va juca pe Barbie in primul film cu actori reali, dedicat papusii renumite, care implineste anul acesta 60 de ani de cand a fost creata.

Fata cu apa Fiji, noua senzatie a Internetului! Cine este si cum a reactionat dupa Golden Globes!

Fata cu apa Fiji care a aparut in toate pozele de pe covorul rosu al Globurilor de Aur a devenit peste noapte vedeta internetului.

Barbatul evadat din sediul Politiei Galati a fost capturat intr-un sat din judetul Braila. Cum si-a explicat el gestul

Stanica Busuioc 38 ani) a reusit sa treaca fara probleme de filtrele instituite de oamenii legii la toate iesirile din judetul Galati. A fost descoperit in comuna braileana Gemenele, in casa unui prieten, in urma unei verificari facute de politisti.

Marius a sarit sa ajute un tanar care intrase cu masina intr-un sant. Cand a realizat cine este barbatul, a ramas socat

Un tanar de 26 de ani din judetul Arad a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce ar fi sustras un autoturism, pe care l-ar fi condus fara permis si sub influenta alcoolului, a distrus un chiosc comercial, iar ap.

Digi24: Cine este ministrul din umbra al Afacerilor Interne ale Consiliului UE, pe durata presedintiei Romniei

000 de vizitatori de rang inalt sunt asteptati in Romania in cele 6 luni in care tara noastra conduce Consiliul UE. Ce presupun pregatirile autoritatilor romane pentru evenimentele din perioada urmatoare aflati dintr-un interviu realizat in exclusivitate de jurnalistii Digi24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )