Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cine este John Perez, iubitul Innei. Frumoasa cantareata a fost rasfatata de partener astazi, de ziua ei

Playtech Playtech,
Cine este John Perez, iubitul Innei. Frumoasa cantareata a fost rasfatata de partener astazi, de ziua ei

Inna, una dintre cele mai populare cantarete din Romania, implineste astazi 33 ani. Inna pe nume real: Elena Alexandra Apostoleanu, s-a nascut pe 16 octombrie1986, la Mangalia,Romania. Este o cantareatademuzica dance,popsihousedinRomania. A inceput sa colaboreze cu echipa de producatoriPlay & Winin 2008, an in care a fost lansat si primul sau discsingle, Hot, piesa ce . continuă pe Playtech

La 3 luni dupa moartea tatalui, Catrinel Sandu s-a casatorit. Cine este barbatul care i-a devenit sot FOTO

Catrinel Sandu s-a casatorit, la 3 luni dupa moartea tatalui sau. Vedeta a fost afectata de disparitia barbatului, cu care a avut o legatura speciala, asa ca a vrut sa mearga inainte cu viata ei. in urma cu cateva zile s-a maritat cu iubitul ei american, Steve, iar ceremonia lor s-a desfasurat in Statele Unite .

Cine este sora celebra a Tamarei Buciuceanu Botez. Multa lume o vede la TV, dar nu stie ca sunt surori

Toata lumea a cunoscut-o pe Tamara Buciuceanu, mai ales datorita rolului sau din Liceenii care i-a devenit emblema, dar mai putini stiu de sora sa celebra. Majoritatea au vazut-o la TV de multe ori, dar nu stiau ca este ruda cu regretata artista. Cine este sora celebra a Tamarei Buciuceanu? Tamara Buciuceanu a lucrat alaturi .

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cine este premierul desemnat. Informatia, confirmata oficial de un politician de top

Presedintele Klaus Iohannis anunta cine va fi noul premier al Romaniei, marti, la ora 17:00. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine insa ca seful statului le-a spus deja liderilor de partid pe cine are de gand sa numeasca in fruntea Guvernului. Anuntul ar fi fost facut in timpul negocierilor de la Palatul Cotroceni cu partidele politice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )