Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cine este jucatoarea care a stat pe teren mai mult decat Simona Halep la o partida oficiala

Antena3 Antena3,
Cine este jucatoarea care a stat pe teren mai mult decat Simona Halep la o partida oficiala

Simona Halep a avut parte de un meci istovitor contra americancei Lauren Davis, pe care a invins-o dupa trei ore si 45 de minute. A fost al treilea cel mai lung meci din istoria Australian Open, din. continuă pe Antena3

N-a fost cel mai lung meci al unei romance. Cine este jucatoarea care a stat pe teren mai mult decat Simona Halep la o partida oficiala

Simona Halep a avut parte de un meci istovitor contra americancei Lauren Davis, pe care a invins-o dupa trei ore si 45 de minute.

iNDRAZNESTE SA CREZI! Carburantii s-au SCUMPIT masiv in Romania, de la inceputul anului. Taxele catre stat reprezinta mai mult de jumatate din pret

In doar doua saptamani, carburantii s-au scumpit cu 3%, respectiv 16 bani pe litrul de benzina si 15 bani pe litrul de motorina, aceasta crestere a preturilor din Romania fiind mai mare.

Cine este tanarul care a descoperit una dintre cele mai mari erori din industria calculatoarelor

Jann Horn are 22 de ani si este de origine germana. Tanarul a devenit faimos dupa ce a descoperit una dintre cele mai mari erori ale unui cip de calculator. Tanarul a descoperit eroarea accidental,.

Carburantii s-au scumpit cu 15-16 bani in doua saptamani. Taxele catre stat reprezinta mai mult de jumatate din pret

Scumpirea din ultimele doua saptamani a carburantilor, generata si de cresterea taxelor, in special a majorarii accizelor de anul trecut, a fost mai mare decat cea din Europa, potrivit datelor Oil Bulletin, serviciul de monitorizare a pietei carburantilor din Uniunea Europeana.

Cine este Donatella Versace si de ce a devenit un reper in industria de moda

Donatella Versace, sora regretatului Gianni Versace, duce mai departe mostenirea imensa a celebrului designer si manageriaza imperiul fashion atat de apreciat in toata lumea. Iata cateva detalii interesante despre viata si traiectoria profesionala a Donatellei.

Blue Air a transportat anul trecut 5,06 milioane pasageri, cu 70% mai mult fata de 2016

Blue Air a transportat anul trecut 5. 790 pasageri, cu 70% mai mult fata de anul anterior si peste estimarile initiale, si mai mult decat dublu fata de anul 2015, cand a transportat putin peste 2 milioane de pasageri.

Germania si Franta vor sa coopereze mai mult

Presedintele francez Emmanuel Macron si cancelarul german Angela Merkel si-au reafirmat duminica hotararea de a aprofunda si mai mult cooperarea intre Franta si Germania, intr-o.

Un studiu realizat de Cofetariile Delice arata ca romanii consuma mai mult cozonac de Paste decat de Craciun

Din cifrele realizate de Cofetariile Delice, in luna decembrie 2017, rezulta ca romanii consuma mai mult cozonac de Paste decat de Craciun, conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

ALERTA! O cunoscuta PREZENTATOARE TV si-a dat demisia: INCREDIBIL despre cine este vorba si ce planuri are

In vara a divortat de sot, acum divorteaza si de televiziunea care a consacrat-o. Cea mai frumoasa prezentatoare de la Antena 1 si-a depus demisia. Prezentatoarea Observatorului de weekend, Anca Lungu, e ho.

Cine este, de fapt, jandarmul care a lovit manifestanti din Piata Universitatii

Un jandarm a fost surprins, sambata seara, in timp ce loveste cu pumnul participanti laprotestele din Piata Universitatii. Marian Godina a gasit o fotografie in care apare acelasi.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )