Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cine este liderul revolutiei de catifea din Armenia? Nikol Pasinian i-a convins pe armeni sa refuze rocada ruseasca

Adevărul Adevărul,
Cine este liderul revolutiei de catifea din Armenia? Nikol Pasinian i-a convins pe armeni sa refuze rocada ruseasca

Armenia poate intoarce pagina dupa 11 ani cu Serj Sarkisian la putere si 11 zile de proteste ample fata de acest lider contestat pentru mentalitatea sa sovietica si pierderea contactului cu realitatea. Eroul ultimelor evenimente tulburi din nelinistitul Caucaz este Nikola Pasinian, liderul opozitiei armene. continuă pe Adevărul

Cine este Elvis de Romania

Cine este Elvis de Romania? Cel care canta piesele lui Elvis Presley in tiganeste, se imbraca la fel ca el si a fost vedeta reportajelor BBC. Junralistii britanici au venit la noi s .

Presedintele Armeniei se va intalni cu liderul opozitiei

Liderul opozitiei din Armenia, Nikol Pashinyan, a anuntat ieri seara ca astazi se va intalni cu premierul Serj Sargsyan, in timp ce protestele antiguvernamentale au continuat in cea de-a noua zi de mobilizare in strada in aceasta republica din Caucaz, relateaza AFP.

Sute de soldati s-au alaturat protestelor anti-guvernamentale din Armenia

Sute de soldati s-au alaturat protestelor anti-guvernamentale din Erevan, capitala Armeniei, iar ministrul Apararii a anuntat ca va dispune masuri extrem de dure impotriva acestora, scrie Reuters.

UPDATE: Sute de soldati s-au alaturat protestelor anti-guvernamentale din Armenia. Premierul a demisionat

Sute de soldati s-au alaturat protestelor anti-guvernamentale din Erevan, capitala Armeniei. Premierul Serzh Sarksyan si-a anuntat in cele din urma demisia, ca urmare a manifestatiilor.

BOMBA! Cine este noul milionar cu afaceri de succes cu institutii din Prahova?

Profilul expus mediului politic administrativ si de afaceri chiar de subiectul acestui articol este tanar IT-st, ofiter SRI, milionar in euro, principalul hobby fiind managementul firmei Rosal, serviciu pe care il.

PSD nu se lasa: Vrea sa schimbe legile sigurantei nationale. SURPRIZA! Cine este presedintele Comisiei speciale

PSD nu se lasa. Marti a avut loc prima sedinta a Comisiei speciale de modificare a legilor in domeniul securitatii nationale. Misiunea acesteia este de a rescrie legile securitatii nationale, iar in frunt.

S-a zdrobit de asfalt. Accident GROAZNIC in Timis. Cine este motociclistul care a fost spulberat pe sosea

Un motociclist, in varsta de 30 de ani, a murit, duminica dupa-amiaza, la iesirea din Remetea Mare spre Timisoara, dupa ce s-a lovit de o masina a carei soferita a schimbat directia de mers fara sa se.

Cine este cea mai bogata romanca din America

Cea mai bogata romanca din lume este si cea mai discreta. Jenny Paulson, fosta Zaharia, este sotia miliardarului John Paulson. Jenny Zaharia a fost asistenta personala a lui John Paulson. De cand s-au.

Ramzan Kadyrov, liderul Ceceniei, apara din nou poligamia: Allah ne autorizeaza sa avem patru femei

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadyrov, a aparat inca o data, marti, poligamia, interzisa in Rusia, adaugand ca aceasta practica nu a disparut niciodata din tara sa, chiar si in epoca URSS, scrie AFP.

Liderul MAFIEI imobiliare din Timisoara, CAPTURAT la granita. Carpaci detinea 144 de cladiri de patrimoniu

Ionelas Carpaci, fost lider al mafiei imobiliare tiganesti din Timisoara, a fost capturat la granita. Politistii de frontiera de la Cenad au avut parte de o surpriza dupa ce intr-o masina cu numere de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )