Libnet.ro
UNICEF

20:32

Cine este Mihai Sora si de ce indemnul lui la vot este atat de important. Altfel, ne vor scoate si din matematica, nu doar din Europa!

Playtech Playtech,
Cine este Mihai Sora si de ce indemnul lui la vot este atat de important. Altfel, ne vor scoate si din matematica, nu doar din Europa!

Mihai Sora i-a indemnat pe romani sa mearga sa isi exprime dreptul la vot si in aceasta duminica, pe 24 noiembrie, in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Apelul filozofului catre alegatori este unul cat se poate de important si a fost publicat, de curand, pe contul oficial de Facebook al acestuia. Cine . continuă pe Playtech

Mihai Sora: Mergeti la vot, dragi prieteni! Altminteri ne vor scoate si din matematica, nu doar din Europa

Filosoful Mihai Sora i-a indemnat pe romani sa mearga la vot duminica in numar cat mai mare, altfel ne vor scoate si din matematica, nu doar din Europa. Farmecul subtil al diferentei: romanii.

Mihai Sora: Mergeti la vot! Altminteri ne vor scoate si din matematica, nu doar din Europa

Filosoful Mihai Sora 103 ani) indeamna romanii sa participe la vot, in 24 noiembrie, altminteri ne vor scoate si din matematica, nu doar din Europa.

Cine este Mirela Vaida si de cand lucreaza la Antena 1. La ce televiziune a debutat prezentatoarea TV FOTO

Cine este Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct si de cand lucreaza la Antena 1? La ce televiziunea a debutat? Cine este Mirela Vaida? Mirela Vaida este solista vocala a Teatrului de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, a terminat, in 2006, un master in Comunicare si relatii publice, in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii .

S-a castigat premiul de 3,7 milioane de euro la Loto, categoria Joker. Cine este castigatorul

Un barbat care a jucat un bilet norocos la categoria Joker a avut parte de un castig fabulos, de cateva milioane de euro. Suma castigata si oferita de catre Loteria Romana atinge valoarea record de 3,7 milioane de euro, iar castigatorul a fost anuntat de curand. Mai mult, cel care urmeaza sa intre in posesia .

Cine este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului. Andreea Dumitrescu, presiuni pentru intrebarile incomode adresate PSD

Andreea Dumitrescu este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului, punand-o in dificultate pe candidata PSD la alegerile prezidentiale. Este vorba despre aceeasi jurnalista care a lucrat la TVR si care a fost retrasa de pe PSD deoarece ar fi fost prea agresiva. Jurnalista Andreea Dumitrescu a pus-o in incurcatura pe .

Cine este seful de campanie al lui Klaus Iohannis, Toata echipa a fost schimbata recent

Actualul Presedinte in functie are un nou sef de campanie pentru acest ultim tur al alegerilor prezidentiale. Liberalii au anutat, printr-un comunicat de presa cine va fi persoana care se va ocupa de campania lui Klaus Iohannis. Ludovic Orban, seful de campanie al lui Klaus Iohannis a fost inlocuit in urma cu putin timp din .

Cine este barbatul care a lovit cu masina ursul din Harghita. Ce spune soferul despre accident

A fost gasit barbatul care a dat cu masina peste ursul din Harghita. Cazul brutal al agoniei ursului a facut inconjurul tarii. Romanii s-au infiorat la modul in care au rezolvat autoritatile problema si la felul in care a fost privita situatia. Ce a spus cel care a provocat evenimentul tragic? Prima declaratie a barbatului .

Fiul fostului presedinte al Germaniei, ucis in timpul unei conferinte la Berlin. Cine este ucigasul

Fritz von Weizsacker, fiul fostului presedinte al Germaniei Richard von Weizsacker, a fost ucis in timpul unei conferinte medicale care a avut loc in Berlin. Acesta a fost injunghiat de mai multe ori de un barbat de 57 de ani care se afla in primul rand si care a fost cu greu imobilizat de cei .

Cine este Moise Guran si de ce s-a contrat cu CTP, dupa invitatia presedintelui la dezbatere. Cum sa va instruiasca?

Invitatia pentru dezbaterea electorala de marti, din partea candidatului PNL la alegerile prezidentiale, a starnit anumite controverse, in randul membrilor presei din Romania. Odata cu evenimentul electoral din urma cu o zi s-au starnit cateva controverse, in randul jurnalistilor Cristian Tudor Popescu si Moise Guran. Cine este Moise Guran si de ce s-a contrat cu .

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )