Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cine este militarul roman care a murit intr-un atac in Kabul: Se afla la a treia misiune in Afganistan

Hotnews Hotnews,
 Cine este militarul roman care a murit intr-un atac in Kabul: Se afla la a treia misiune in Afganistan

Militarul roman care si-a pierdut viata astazi, 5 septembrie, in Afganistan este caporalul cls. a III-a Ciprian-Stefan Polschi, care indeplinea functia de sofer in cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul, anunta Ministerul Apararii. Militarul se afla la a treia misiune in Afganistan, iar ministrul Gabriel Les a semnat ordinul de avansare la gradul de sublocotenent post-mortem. continuă pe Hotnews

Cine este militarul roman care a fost ucis in atentatul de astazi de la Kabul

Militarul roman care si-a pierdut viata astazi in Afganistan este caporalul cls. a III-a Ciprian-Stefan Polschi 38 de ani) si indeplinea functia de sofer in cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul, anunta Ministerul Apararii.

MApN: S-A AFLAT cine este militarul roman ucis, joi, in explozia de la KABUL (FOTO)

Militarul roman care si-a pierdut viata joi in Afganistan este caporalul cls. a III-a Ciprian-Stefan Polschi, care indeplinea functia de sofer in cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul, a transmis.

Cine este diplomatul roman mort in atacul terorist de la Kabul. Ministrul de Externe: Si-a dat viata pentru a-i salva pe ceilalti

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a precizat ca diplomatul roman care a murit in atacul terorist de la Kabul avea 43 de ani si facea parte din structura de securitate a misiunii diplomatice. Ea a precizat ca atacul a fost unul sustinut, cu masini-capcana.

UPDATE Un diplomat roman a murit, iar altul a fost grav ranit intr-un atac terorist la Kabul. Manescu: Atacul a vizat Ambasada Romaniei

Un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a decedat, iar altul a fost grav ranit in cursul noptii de 2 spre 3 septembrie, intr-un atac terorist indreptat impotriva cetatenilor straini, anunta MAE. Cine este diplomatul roman mort in atacul terorist de la Kabul. Ministrul de Externe: Si-a dat viata pentru a-i salva pe ceilaltiIohannis: Condamn cu fermitate atacul terorist las care, din pacate, a pus capat vietii unui cetatean romanDancila: Acest act de o cumplita cruzime nu ne abate de la angajamentul nostru.

Gabriel Les: Militarul roman mort la Kabul executa o misiune de patrulare

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a precizat ca militarul roman mort la Kabul executa o misiune de patrulare, iar atacul a avut loc la ora 11.

Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17.000 de euro pe luna. Ce alte nume se mai afla in clasament

Sportul, domeniu scump, dar daca ai noroc, pe langa talent, poate fi si o activitate care iti aduce venituri remarcabile. Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17. 000 de euro pe luna? Ce alte nume se mai afla in clasament? Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17. 000 de euro pe .

Cine este iubitul Iuliei Albu

Iulia Albu traieste de ceva timp o poveste de dragoste pe care a preferat sa o tina departe de lumina reflectoarelor. Iata cine i-a cucerit inima si cum au fost cei doi fotografiati de paparazzi alaturi de fiica vedetei.

Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea partidului fondat de Dan Voiculescu

Din partea partidului format de Dan Voiculescu, dar si prima femeie care a intrat in cursa pentru Cotroceni este Ramona Ioana Bruynseels. Studii, trecut politic, pe toate le ai mai jos. Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea PPU Partidul Puterii Umaniste social-liberal)- PPU, dirijat de Dan Voiculescu, si-a ales sambata candidatul .

Cine este Andra, noua concurenta de la Puterea Dragostei. A scos artileria grea pentru a-l cuceri pe Bogdan Mocanu FOTO

Show-ul Puterea Dragostei a mai adaugat o frumusete in palmares, pe nume Andra. Nici nu a venit bine, ca noua concurenta a si scos artileria grea pentru a-l cuceri pe Bogdan. Cine este Andra, noua concurenta de la Puterea Dragostei Andra, noua competitoare de la Puterea Dragostei care poate concura lejer la titlul de cea .

Cine este Simona, sotia lui Alexandru Cumpanasu. De ce nume importante din politica este legat trecutul ei

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Maceasanu, victima Caracal, este un nume des pronuntat in ultima vreme. Cum s-a aratat razboinic in cazul din Olt, acum sperand sa devina si presedinte, a venit momentul rascolirii trecutului sau. Cine este Simona, sotia lui? De ce nume importante din politica este legata istoria sa? Cine este Simona, sotia lui .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )