Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cine este moldoveanca Mariana de la Puterea Dragostei. Imagini irezistibile cu noua concurenta de la Kanal D

Playtech Playtech,
Cine este moldoveanca Mariana de la Puterea Dragostei. Imagini irezistibile cu noua concurenta de la Kanal D

Printre concurentii sezonului 3 a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, prezentat de catre Cristina Mihaela Dorobantu, in Turcia, se numara si Mariana, o tanara de 26 de ani, care vine de peste Prut. Imagini irezistibile cu moldoveanca Mariana de la Puterea Dragostei Tanara se lauda pe Instagram cu trupul ei tras ca prin . continuă pe Playtech

Cine sunt, de fapt, surorile de la Puterea Dragostei, sezonul 3

Competitia se dinamiteaza in sezonul 3 Puterea Dragostei, mai ales dupa ce doua surori s-au inscris in celebra emisiune difuzata de Kanal D si vor incerca sa intre in gratiile concurentilor. Acum spun ca nu au aceleasi gusturi la barbati, dar nu se stie niciodata. Una dintre ele are rochia de mireasa pregatita! Iata cine .

Cine a castigat Puterea Dragostei 2020 Sezonul 2. Surpriza totala dupa voturi

Astazi, 26 iulie, va avea loc Marea Finala Puterea Dragostei, la Kanal D si deja stim care sunt finalistii sezonului doi. Marele premiu pus in joc este de 10. 000 de euro si toti patru concurentii din finala de-abia asteapta sa vada cine castiga, sau se stie deja cine va pleca acasa cu banii si partenerul .

Puterea Dragostei, sezonul 3. Primele tensiuni din platou. Cine a scos-o din sarite pe Cristina Mihaela

Puterea Dragostei sezonul 2 s-a terminat pe data de 26 iulie, iar pe 27 casa a fost calcata de alti zeci de tineri care-si cauta dragostea. Cine a reusit sa o puna intr-o situatie stanjenitoare pe moderatoarea emisiunii? Puterea Dragostei, sezonul 3: Tensiuni intre un concurent si Cristina Mihaela Noul sezon al emisiunii Puterea Dragostei .

Puterea Dragostei, sezonul 3. Cine sunt noii concurenti de la Kanal D

Fanii sunt incantati, deoarece nici nu s-a terminat bine sezonul 2, ca incepe deja sezonul 3 al emisiunii fenomen Puterea Dragostei. Concurentii au fost alesi pe spranceana si urmeaza sa fie prezentati marti seara. Cine sunt concurentii sezonului 3 al emisiunii Puterea Dragostei Sapte fete si sapte baieti vor porni intr-o aventura care s-ar putea .

Cine sunt, de fapt, Bianca si Livian, castigatorii de la Puterea Dragostei sezonul 2. Ce secrete ascund

Bianca si Livian sunt de departe cele mai cunoscute personaje din cele doua sezoane ale emiunii. Cine sunt, de fapt, cei doi tineri care au castigat finala de la Puterea Dragostei sezonul 2? Puterea Dragostei, sezon 2: Cine sunt Bianca si Livian? Fostii iubiti au socat de-a lungul emisiunii cu contrele, despartirile si impacarile lor .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 26 iulie. Finala: cum s-a dat lupta intre concurenti

Astazi, duminica 26 iulie 2020 va avea loc Marea Finala a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D. Fanii acestei emisiuni matrimoniale asteapta cu sufletul la gura sa vada cine va castiga sezonul 2 al reality show-ului. Care este cuplul castigator de la Puterea Dragostei sezonul 2 Batalia cuplurilor. UPDATE: Cel mai putin votat de .

Cine sunt cei patru mari finalisti de la Puterea Dragostei. Emisiunea de la Kanal D i-a schimbat total

In ultima emisiune prezentata de Andreea Mantea, Puterea Dragostei , de la Kanal D, a avut loc nominalizarea concurentilor pentru marea finala de astazi,26 iulie. Cei patru finalisti a caror viata s-a schimbat radical dupa toata aceasta perioada petrecuta aici, de-abia asteapta sa castige suma pusa in joc. Cine sunt cei patru mari finalisti de .

Ce se va difuza luni, la Kanal D, in loc de Puterea Dragostei, sezonul 2. Este o premiera

Sezonul 2 al show-ului matrimonial Puterea Dragostei, de la Kanal D s-a terminat. Acesta a fost prezentat de Andreea Mantea, iar filmarile s-au realizat in Turcia. Ce va difuza Kanal D, in locul acestei emisiuni. Premiera ce va difuza Kanal D in locul emisiunii Puterea Dragostei sezonul 2 Castigatorii trofeului sezonului 2 de .

Andreea Mantea, in lacrimi inainte de finala Puterea Dragostei. Ce a patit, de fapt

Andreea Mantea a plans inainte de finala de la Puterea Dragostei. Fosta prezentatoare a emisiunii a spus in lacrimi ca este multumitade evolutia concurentilor, iar la auzul acestor vorbe acestia au inceput sa planga la randul lor. Andreea Mantea a plans inainte de finala Puterea Dragostei. Ce a patit, de fapt, vedeta Andreea Mantea a .

Scandal urias dupa finala Puterea Dragostei. Acuzatii grave pentru Bianca. Simina o face praf pe rivala ei

Un scandal urias s-a iscat dupa finala Puterea Dragostei. Simina Loica a avut o reactie incredibila la adresa Biancai Comanici, dupa ce duminica seara, ea a castigat Puterea Dragostei. Scandal imens dupa finala Puterea Dragostei. Simina a adus acuzatii grave pentru Bianca. Si-a facut praf rivala Bianca Comanici a castigat Marele Premiu Puterea Dragostei pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )