Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cine este Nicolae Moga, propunerea PSD pentru Ministerul Internelor. Legaturile stranse cu clanul Mazare-Constantinescu

Adevărul Adevărul,
Cine este Nicolae Moga, propunerea PSD pentru Ministerul Internelor. Legaturile stranse cu clanul Mazare-Constantinescu

Comitetul Executiv al PSD a decis luni, 15 iulie, ca locul lui Carmen Dan la Ministerul de Interne sa fie luat de senatorul PSD de Constanta, Nicolae Moga. continuă pe Adevărul

Cine este Nicolae Moga, propunerea PSD pentru functia de ministru de Interne

Senatorul Nicolae Moga este propunerea PSD pentru functia de ministru de Interne dupa ce Carmen Dan si-a dat demisia din functie. in varsta de 61 de ani, Moga este de profesie inginer, absolvent al Colegiului.

Cine este Nicolae Moga, propus ministru de Interne: senator, fost sef la televiziunea lui Mazare, in 2017, l-a amenintat pe seful OPC Constanta sa nu sfarseasca precum Cattani

Membru PSD din 2003, Nicolae Moga este senator la al treilea mandat. Moga este, din 1992, beneficiarul unui certificat de revolutionar, avand calitatea de luptator cu merite deosebite. in 2017 s-a facut remarcat dupa ce l-a amenintat pe seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta sa nu mai iasa in presa cu nenorociri ca sa nu sfarseasca precum comisarul Cattani, din filmul La piovra.

Cine este Ramona Manescu, propunerea ALDE pentru functia de ministru de Externe

Ramona Manescu este propunerea ALDE pentru functia de ministru de Externe, dupa ce partidul lui Calin Popescu Tariceanu a decis sa-i retraga sprijinul politic lui Teodor Melescanu. in varsta de 46 de .

Dancila: Senatorul Nicolae Moga, de la Constanta, propus pentru MInisterul de Interne

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD ca s-a va.

Cine este iubita vloggerului Selly

Selly este membru al trupei fenomen 5Gang si unul dintre cei mai iubiti vloggeri din Romania la momentul actual. Insa iata cine este norocoasa care i-a furat inima celebrului tanar! .

Traian Basescu stie cine este singurul PSD-ist cu sanse la prezidentiale

In direct la Romania TV fostul presedinte Traian Basescu a facut o declaratie surpriza cu privire la alegerile prezidentiale din acest an. Traian Basescu sustine ca premierul Viorica Dancila este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )