Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cine este omul care a descoperit masina lui Gheorghe Dinca, dupa aproape 12 ore de la apelul Alexandrei la 112

Adevărul Adevărul,
Cine este omul care a descoperit masina lui Gheorghe Dinca, dupa aproape 12 ore de la apelul Alexandrei la 112

Zeci de politisti din Caracal si Slatina au incercat ore intregi, fara succes, sa afle in ce masina s-a urcat Alexandra cand a fost rapita. Gafele facute de oamenii legii in cazul fetei de 15 ani din Dobrosloveni sunt halucinante. Procurorii i-au sunat pe politisti si i-au avertizat ca acest caz nu este de competenta lor si sunt obligati sa inregistreze urgent dosarul penal la Parchet. continuă pe Adevărul

Cine este barbatul care s-a sinucis dupa ce a violat o fetita de 11 ani in Giurgiu

Barbatul in varsta de 53 de ani din comuna Baneasa, judetul Giurgiu, acuzat de lipsire de libertate si de viol asupra unei minore de 11 ani din localitate si care a fost gasit spanzurat in urma cu doua.

Cine este tanara care va traversa Atlanticul intr-o barca cu panze

Cunoscuta activista pentru mediu Greta Thunberg a inceput calatoria in Oceanul Atlantic intr-o barca cu panze! inainte de se imbarca insa catre Statele Unite, tanara de 16 ani a vorbit despre conditiile.

Subiectele zilei: Politisti acuzati de violenta. Ar fi batut un tanar pentru ca a criticat modul de interventie in cazul Caracal; Cine este soferul care a provocat masacrul rutier din Tulcea: E cazul clasic al romanului care s-a imbogatit peste noapte in

Ce apare in fisa de evenimente MAI in cazul Alexandrei. Familia a facut acuzatii grave. Averile rectorilor din Iasi. Campionul Tudorel Toader incaseaza cat trei rectori TUIASI.

S-a aflat! Cine a descoperit masina lui Dinca, dupa aproape 12 ore de la apelul Alexandrei la 112

Dupa 12 ore de la apelul disperat al Alexandrei, masina lui Gheorghe Dinca a reusit sa fie identificata de catre unul din anchetatori. in ziua de 25 iulie, dupa ce Alexandra sunase la 112,.

Cine era omul de incredere al lui Nicolae Ceausescu. imi lasa tot pe mana si spunea ca pleaca linistit!

Nicolae Ceausescu a fost urat de mai bine de jumatate din populatia Romaniei, dar, din obligatie ori ba, a avut si oameni care l-au respectat. Cine era omul de incredere al lui Nicolae Ceausescu? Cine era omul de incredere al lui Nicolae Ceausescu Este clar ca in casa celor doi soti totul era delimitat la .

Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. Va fi fi supusa unei expertize de specialitate

Se fac noi pasi in ancheta de la Caracal. Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. in plus, astazi am putea afla informatii cruciale in ancheta de la Caracal. in curand vor fi.

Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. Va fi supusa unei expertize de specialitate

Se fac noi pasi in ancheta de la Caracal. Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. in plus, astazi am putea afla informatii cruciale in ancheta de la Caracal. in curand vor fi.

O noua concurenta intra in casa Puterea Dragostei. Cine este Paula si pe cine a pus ochii

O noua concurenta a intrat in Casa Puterea Dragostei pentru a-si gasi sufletul pereche. Daca baietii au fost extrem de surprinsi la vederea acesteia, fetele aflate deja in competitie au fost mai sceptice in ceea ce o priveste pe Paula. Cine este aceasta si pe cine a pus ochii? Cine este noua concurenta de la .

Cine este Oana Carmaciu, actrita principala din serialul Sacrificiul. Noua vedeta Antena 1 este extrem de frumoasa

Oana Carmaciu, tanara care va fi protagonista in Sacrificiul, noul serial de la Antena 1, nu este la prima experienta actoriceasca. Ea este cunoscuta publicului, in urma aparitiilor sale in videoclipurile Carlas Dreams, dar si prin prisma altor seriale tv. Ce rol va juca ea in productia de la Antena 1 si in postura o .

Cine este Dusan Uhrin si cum a ajuns antrenorul lui Dinamo. Ce echipe mari a antrenat

Dusan Uhrin va fi noul antrenor al lui Dinamo Bucuresti. Anuntul a fost facut, marti, de presedintele clubului, Florin Prunea, care a precizat ca a ajuns la o intelegere cu tehnicianul ceh pentru preluarea echipei. Dinamo trece prin cea mai slaba perioada din istorie. E pe locul 13 in Liga 1, cu doar 3 puncte .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1928 seconds )