Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cine este pacientul zero de la piata de peste din Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus

Antena3 Antena3,
Cine este pacientul zero de la piata de peste din Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus

Cercetatorii au stabilit pacientul zero de la piata de peste din Wuhan, loc unde s-a declansat epidemia de coronavirus. Este vorba de o femeie in varsta de 57 de ani, vanzatoare de creveti in piata. continuă pe Antena3

Cine este Nelu Tataru: Medic chirurg, liderul PNL Vaslui, principalul comunicator si cel mai vizibil oficial din Ministerul Sanatatii in mandatul lui Victor Costache

Nelu Tataru, propunerea lui Ludovic Orban pentru functia de ministru al Sanatatii, are 47 de ani, este medic chirurg la Spitalul din Husi, pe care l-a si condus o perioada in calitate de manager, si este liderul PNL Vaslui. Nelu Tataru a fost numit secretar de stat in Ministerul Sanatatii in decembrie anul trecut, moment din care a devenit principalul comunicator si cel mai vizibil oficial din institutie in mandatul lui Victor Costache, un ministru care a stat mai mult in umbra in cele aproape 5 luni de mandat.

Cine este, de fapt, Valentin Alexiu. Freddie Mercury din Iasi i-a uluit pe juratii Romanii au Talent

Valentin Alexiu a pasit vineri pe scena Romanii au Talent. Si-a asezat microfonul in aplauzele de incurajare ale publicului, apoi s-a lasat linistea si si-a facut loc uimirea, caci ieseanul l-a adus la PRO TV, spre surprinderea tuturor, pe Freddie Mercury, solistul trupei Queen. Cine este Valentin Alexiu, Freddie Mercury din Iasi, care i-a uluit .

Cine este si cum arata sotia lui El Chapo, seful drogurilor. Averea de 4 miliarde de dolari a atras-o iremediabil?

Cine este de fapt sotia celui mai mare traficant de droguri din Mexic catre America la momentul actual? Aceasta a parut pe un post tv si a povestit totul despre relatia dintre cei doi, dar si cum a decurs relatia lor. Cine este si cum arata sotia lui El Chapo, seful drogurilor Pe postul tv .

Cine este fratele Simonei Halep si cu ce se ocupa. Detalii pe care nu le stiai, pana acum

Cea mai buna sportiva din Romania, Simona Halep, este deja obisnuita cu aparitia in lumina reflectoarelor. Daca despre cariera sportiva fanii stiu foarte multe amanunte, nu acelasi lucru se intampla cu viata de familie. Simona Halep are un frate, insa putini sunt cei ce stiu cu ce se ocupa acesta in prezent si cum i-a .

Maia Morgenstern, in izolare cu fostul sot. Cine este actorul celebru de care a divortat acum 20 de ani

O iubeste o tara intreaga, o tara intreaga e cu ochii pe ea, pentru ca reuseste sa transmita vibratii bune chiar si intr-o perioada atat de intunecata pe care o traversam acum. Maia Morgenstern nu e doar o actrita minunata, e un om delicios, inteligent, spiritual, amuzant. Sunt datoare sa-mi pastrez conditia de OM De .

Cine este Nelu Tataru, cel care ii ia locul lui Victor Costache. Din ce partid provine fostul senator

Ludovic Orban l-a chemat de urgenta la Bucuresti pe Nelu Tataru care se afla la Suceava, in inspectie, dupa dezastrul de acolo. Nelu Tataru s-a nascut la data de 30 septembrie 1972, este un fost senator roman, ales in legislatura 2012-2016 pe listele PNL. Din anul 2017, Nelu Tataru este ales presedintele organizatiei Vaslui, iar .

Cine este Anca Streinu-Cercel, mana dreapta a medicului Streinu-Cercel. Sacrificiile pe care le fac cei doi in aceste zile

De trei saptamani romanii au cunoscut teama si au realizat ca timpul se va opri in loc pentru o perioada. in aceste momente, medicii din toate spitalele din Romania lupta aprig cu temutul virus care a luat deja numeroase vieti din toata lumea. Cine este Anca Streinu-Cercel, mana dreapta a cunoscutului medic Streinu-Cercel si care .

O alta jurnalista urmarita de romani paraseste Realitatea. Cine este de data aceasta

Redactia Realitatea TV anunta plecarea unei importante jurnaliste. Ea a venit acum fix un an aici si s-a ocupat de proiectul Reportajele Realitatii. Jurnalista spune ca, pur si simplu, a simtit nevoia unei schimbari. N-am plecat cu scandal, mi-a placut mult la Realitatea Plecare de senzatie la Realitatea Plus! Anamaria Nedelcoff a anuntat ca se .

Cine este noul ministru Nelu Tataru

Nelu Tataru este cel care, in calitate de secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a condus actiuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )