Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este profesoara care a atacat elevii de la pregatitoare cu spray lacrimogen. Inspector: Lua note mari la examen, dar nu-si ducea niciodata anul pana la capat

Hotnews Hotnews,
 Cine este profesoara care a atacat elevii de la pregatitoare cu spray lacrimogen. Inspector: Lua note mari la examen, dar nu-si ducea niciodata anul pana la capat

Profesoara din judetul Satu Mare care a atacat doi copii, in varsta de sase ani, cu spay lacrimogen era cunoscuta in reteaua scolara ca fiind cu probleme, dar dupa cum spune inspectorul scolar nu a avut niciodata antecedente violente. in schimb, nu ducea niciodata anul scolar pana la capat, ci renunta la jobul primit la inceput de septembrie. continuă pe Hotnews

Un roman si iubita sa, asasinati in Costa Rica. Cine este barbatul care a fost gasit mort. VIDEO

Un roman si iubita sa au fost asasinati in Costa Rica, in timp ce se aflau in masina pe o strada din centrul orasului Alajuelita. Barbatul avea cazier pentru trafic de droguri, dupa ce incercase sa scoata din tara 20 de kilograme de cocaina, in timp ce tanara era fotomodel. Un roman si iubita sa .

Ramona Badescu, mama la 50 de ani. Cine este tatal copilului pe care il asteapta vedeta

Veste surprinzatoare in showbiz! Ramona Badescu a facut un pictorial care a socat pe toata lumea. Frumoasa bruneta a destramat orice zvon de pana acum care spunea ca nu poate face copii si a aratat ca este cu adevarat insarcinata. Cine este tatal copilului si cum s-a decis vedeta ca abia acum, cand sarcina este .

Amor cu repetitie. Cine este iubita lui Liviu Varciu. Apropiatii asteapta nunta

Oare bat clopotele de nunta pentru Liviu Varciu? S-a gasit femeia care sa-l puna la casa lui dupa esecul din primul mariaj? Se pare ca iubita noua, dar veche, a reusit sa-i suceasa din nou mintile. Varciu a dat uitarii tot si a mers in vacanta cu partenera de viata. Ce a spus tanara revenita .

CORNELIU BODEA, CRE: Nu avem clar cine este consumatorul vulnerabil si ce sa facem cu el

ACTUALIZARE - Doina Vornicu, CEZ Romania - Digitalizarea este poarta care poate duce la scaderea facturii de energie electrica ---- * ACTUALIZARE - Septimiu Stoica, BRM - OUG 114, un eveniment cu repercusiuni dramatice pentru piata gazelor ---- * ACTUALIZARE - Florin Stanciu, Transelectrica - Digitalizarea - un subiect important pentru Transelectrica ---- * ACTUALIZARE - Gheorghe Piperea, RADET - Plafonarea pretului gazelor naturale, impusa prin OUG 114, nu se regaseste in tariful gigacaloriei ---- * ACTUALIZARE - Deputatul Virgil Popescu, Vicepresedinte al Comisiei pentru Industrii si Servicii - Abrogarea OUG 114 are nevoie de o perioada de tranzitie de pana in aprilie 2020 ---- * ACTUALIZARE - Claudiu Cretu, ELCEN - Daca Romgaz va furniza gaze gratis, atunci o sa livram si noi gratis ---- * ACTUALIZARE - Adrian Dumitriu - CFO al Nuclearelectrica: Avem nevoie de o solutie cat mai rapida legata de Ordonanta 114 ---- * ACTUALIZARE - Bogdan Badea, Hidroelectrica - Suntem foarte aproape sa realizam investitii de 500 de milioane de lei ---- * ACTUALIZARE - Sorin Boza, Complexul Energetic Oltenia: Cu banii dati pe certificatele aferente energiei produse puteam construi centrale noi pe gaze ---- * ACTUALIZARE - inca nu avem clar cine este consumatorul vulnerabil si ce sa facem cu el, este de parere Corneliu Bodea, Presedintele Centrului Roman al Energiei CRE) si CEO Adrem. Domnia sa a mentionat, in deschiderea conferintei, ca, de zeci de ani, problema consumatorului vulnerabil este rostogolirea lui intre producatori si furnizori. ---- Peste 200 de persoane au confirmat prezenta la conferinta Energia in priza, organizata astazi de Grupul de presa BURSA, in parteneriat cu Centrul Roman al Energiei CRE), la hotelul Sheraton din Bucuresti.

Cine este noua iubita a lui What`s Up. Se zvoneste ca s-au logodit deja

Surpriza mare! Dupa ce iubirea cu Simina s-a destramat, soarele pe strada lui What`s Up a iesit repejor. Cine este noua sa iubita? Se zvoneste ca s-au logodit deja. Cine este noua iubita a lui What`s Up La doua luni de la divortul de Simina, What`s Up iubeste din nou. Dupa ce au stabilit de .

CORNELIU BODEA, CRE: Nu avem clar cine este consumatorul vulnerabil si ce facem cu el

ACTUALIZARE - Florin Stanciu, Transelectrica - Digitalizarea - un subiect important pentru Transelectrica ---- * ACTUALIZARE - Gheorghe Piperea, RADET - Plafonarea pretului gazelor naturale, impusa prin OUG 114, nu se regaseste in tariful gigacaloriei ---- * ACTUALIZARE - Deputatul Virgil Popescu, Vicepresedinte al Comisiei pentru Industrii si Servicii - Abrogarea OUG 114 are nevoie de o perioada de tranzitie de pana in aprilie 2020 ---- * ACTUALIZARE - Claudiu Cretu, ELCEN - Daca Romgaz va furniza gaze gratis, atunci o sa livram si noi gratis ---- * ACTUALIZARE - Adrian Dumitriu - CFO al Nuclearelectrica: Avem nevoie de o solutie cat mai rapida legata de Ordonanta 114 ---- * ACTUALIZARE - Bogdan Badea, Hidroelectrica - Suntem foarte aproape sa realizam investitii de 500 de milioane de lei ---- * ACTUALIZARE - Sorin Boza, Complexul Energetic Oltenia: Cu banii dati pe certificatele aferente energiei produse puteam construi centrale noi pe gaze ---- * ACTUALIZARE - inca nu avem clar cine este consumatorul vulnerabil si ce facem cu el, este de parere Corneliu Bodea, Presedintele Centrului Roman al Energiei CRE) si CEO Adrem. Domnia sa a mentionat, in deschiderea conferintei, ca, de zeci de ani, problema consumatorului vulnerabil este rostogolirea lui intre producatori si furnizori. ---- Peste 200 de persoane au confirmat prezenta la conferinta Energia in priza, organizata astazi de Grupul de presa BURSA, in parteneriat cu Centrul Roman al Energiei CRE), la hotelul Sheraton din Bucuresti.

Christian Sabbagh s-a casatorit in secret. Cine este si cum arata sotia jurnalistului de la 112

Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, s-a casatorit in secret. Cine este si cum arata sotia jurnalistului de la 112? Christian Sabbagh s-a casatorit in secret Christian Sabbagh, realizatorul TV al emisiunii 112 Politia in actiune de pe Prim TV poate fi vazut astazi prezentand Stirile Kanal D. Cu o cariera ce cumuleaza poate .

Profesoara care a atacat doi elevi va fi propusa pentru arestare preventiva. Cum a ajuns femeia sa tina spray lacrimogen in poseta dupa psihoza Caracal

Profesoara care a pulverizat spray lacrimogen pe doi elevi din clasa pregatitoare este cercetata pentru rele tratamente aplicate minorilor si purtare abuziva. Mai mult, conducerea scolii din localitatea Santau, judetul Satu Mare, i-a desfacut contractul de munca.

Ministrul Educatiei, prima reactie in cazul invatatoarei care a dat cu spray paralizanti in copii de clasa pregatitoare

Ministrul interimar al Educatiei, Daniel Breaz,a anuntat, joi, ca invatatoarea din Satu Mare care a dat cu spray paralizant spre doi copii din clasa pregatitoare avea testele psihologice la zi, conform.

Angela Gheorghiu se iubeste cu un barbat cu 22 de ani mai tanar. Cine este Mihai Ciortea, de fapt

Soprana Angela Gheorghiu a renascut langa Mihai Ciortea, barbat cu 22 de ani mai tanar, alaturi de care are o relatie de sase ani. Cine este? Angela Gheorghiu se iubeste cu un barbat cu 22 de ani mai tanar Angela Gheorghiu 53 de ani), una dintre cele mai renumite cantarete de opera din lume, se .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )