Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cine este profesorul numit secretar de stat la Cercetare.Dragos Ciuparu i-a dat lui Ponta verdict de plagiat

Adevărul Adevărul,
Cine este profesorul numit secretar de stat la Cercetare.Dragos Ciuparu i-a dat lui Ponta verdict de plagiat

Dragos Ciuparu va fi numit de premierul Ludovic Orban secretar de stat la Cercetare. Numirea vine la peste 2 luni de la instalarea guvernului Orban si dupa ce seful executivului a decis ca acest domeniu sa nu mai fie organizat ca minister separat sau ca autoritate nationala. continuă pe Adevărul

Personaj controversat, numit secretar de stat la Ministerul Economiei: Catalin Bulf a fost implicat in comert ilicit cu petrol irakian

Cornel Catalin Bulf, supranumit in anii 2000 Gazarul a fost numit secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, potrivit unei decizii a premierului Ludovic Orban publicata luni in Monitorul Oficial. inca de la investirea noului Guvern a circulat informatia ca ar urma sa fie numit secretar de stat, din partea PMP, chiar daca este un personaj cu un trecut controversat. A fost implicat, cu multi ani in urma, intr-un scandal urias: Petrol contra hrana.

Cine este Norocel Stroe, teologul numit secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne

In urma cu trei ani, Norocel Pompiliu Stroe a fost pentru cateva luni presedinte al organizatiei Partidului National Liberal - Filiala Focsani. Primul ministru Ludovic Orban a anuntat numirea acestuia in functia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne.

Viceprimarul Dragos Coman, numit secretar de stat la Ministerul Tineretului

Viceprimarul municipiului Calarasi, Dragos Coman, a fost numit ieri, 13 ianuarie, secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului . Premierul Ludovic Orban a numit mai multe persoane in functii de secretar de stat, printre care si pe Dragos Coman la MTS.

Avocat din Targu Jiu, fost presedinte al unei organizatii a partidului lui Dan Diaconescu si ex-vicepresedinte PSD, numit secretar de stat la Finante

Avocatul Gheorghe Pecingina, vicepresedintele PNL Gorj, a fost numit, in functia de secretar de stat al Ministerului de Finante. Ordinul de numire a fost semnat de prim-ministrul Ludovic Orban si a fost publicata in Monitorul Oficial.

Gheorghe Pecingina, numit secretar de stat la Ministerul Finantelor. Avocat, 39 de ani, el a trecut pe la 5 formatiuni politice

Premierul Ludovic Orban l-a numit pe Gheorghe Pecingina 39 de ani) in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice MFP), conform unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Cine este Diana Morar, secretarul de stat cu 16 case si 16 terenuri. Cu ce s-a ocupat tatal ei in perioada comunismului

In Romania lucrului bine facut, avem parte de oameni politici cu trecuturi, care mai de care, mai pestrite, cu averi aparute peste noapte, cu sume mari de bani, nejustificati, in conturi bancare. in articolul de fata va propunem spre analiza un astfel personaj, mioritic. Cine este Diana Morar, secretarul de stat cu 16 case si .

Cornel Feruta a fost numit secretar de stat in MAE. Diplomat cu peste 20 de ani de cariera, el a ocupat functia de director general interimar al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica

Premierul Ludovic Orban l-a numit pe Cornel Feruta in functia de secretar de stat pentru afaceri globale si strategii diplomatice in cadrul Ministerului Afacerilor Externe, arata decizia publicata vineri in.

Catalin Iapa, consilierul personal al primarului Timisoarei, a fost numit secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii

Premierul Ludovic Orban l-a numit, miercuri, pe consilierul primarului Nicolae Robu, Catalin Iapa, secretar de stat la Ministerul Lucarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei.

Liviu Rogojinaru (CNIPMMR) a fost numit secretar de stat in Ministerul Economiei

Liviu Rogojinaru, care a detinut functia de secretar general in cadrul Consiliul National al intrepr.

Cine este Mihaela, adolescenta de 17 ani moarta in accidentul de microbuz de la Constanta. Familia e in stare de soc

Un microbuz de transport public de persoane s-a rasturnat miercuri dimineata, 15 ianuarie, in judetul Constanta, la intrarea in Topraisar dinspre Amzacea. Doi pasageri, prinsi sub microbuz, au murit. Una dintre victime este Mihaela, o adolescenta de 17 ani. Cine este Mihaela, adolescenta de 17 ani moarta in accidentul de microbuz de la Constanta? Accident .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )