Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Radu Mihaiu, castigatorul-surpriza al Primariei Sectorului 2 din Bucuresti

B1 B1,
Cine este Radu Mihaiu, castigatorul-surpriza al Primariei Sectorului 2 din Bucuresti

Radu Mihaiu, candidatul USR-PLUS sustinut de PNL,a castigat Primaria Sectorului 2 cu 42,5% din voturi, potrivit datelor finale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde. Principalul sau contracandidat, Dan Cristian Po. continuă pe B1

DigiSport: Cine este romanca misterioasa despre care presa din strainatate scrie ca este in topul celor mai frumoase sotii de fotbalisti

Andreea Sasu 30 de ani), originara din Pascani, este un fotomodel roman care a lucrat si a trait multi ani in orasul Milano, iar presa locala a nominalizat-o recent in topul celor mai frumoase sotii de fotbalisti.

Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 din partea PNL-USR-PLUS. Ce vrea

Suntem in plin scrutin al Alegerilor Locale. Romanii, inca de dimineata au iesit la vot. in Capitala majoritatea candidatilor au votat deja in sectiile de votare unde sunt arondati. Printre acestia este si Ciprian Ciucu. Politicianul candideaza pe listele PNL-USR-PLUS la Primaria sectorului 6 al Capitalei. Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 .

Eu cu cine votez? Ce proiecte au candidatii la Primaria Sectorului 2: Radu Mihaiu, Dan Cristian Popescu si Neculai Ontanu

In cursa pentru Primaria Sectorului 2 s-au inscris 16 candidati, dar pe primele locuri in sondaje se afla Radu Mihaiu PNL USR-PLUS), actualul viceprimar al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, care a plecat din PNL si acum candideaza ca independent sustinut de PSD si fostul primar Neculai Ontanu ADER-PPU). Radu Mihaiu promite curatenie in Sector, ca va planta 100. 000 de copaci, va opri toaletarile barbare, va face parcari pentru biciclete, parcari parkride si va amenaja malul lacurilor Colentina. Neculai Ontanu promite taxa zero la gunoi, 10 fantani noi de mare adancime, realizarea a trei pasaje subsupraterane la nivelul trecerilor de cale ferata de pe Sos. Petricani, Sos. Andronache si str. Baicului, 20 de crese noi si locuinte sociale.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020: Radu Mihaiu, candidatul PNL - USRPLUS, castiga detasat alegerile pentru Primaria Sectorului 2

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00: Radu Mihaiu, candidatul USR-PLUS sustinut de PNL,a castigat Primaria Sectorului 2 cu 42,5% din voturile exprimate, arata rezultatele finale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde.

Cristian Popescu Piedone taie in carne vie dupa castigarea Primariei Sectorului 5: Voi, necuratilor, plecati acasa!

Romania a ales inca o data sa sustina coruptia. Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul Colectiv, pare sa fie fericitul castigator al Primariei Sectorului 5. Acest rezultat provizoriu, pentru moment, a reiesit dupa numararea a 94% din voturi, potrivit Biroului Electoral Central. De cine a .

Recunosti vedeta din imagini? Daca nu, e de la Photoshop. Cine este si cum arata, de fapt

Sa vezi si sa nu crezi! O vedeta de la noi continua cu modificarile extreme in Photoshop. Desi este aspru criticata in mediul online din cauza aceasta, bruneta insista sa-i lase pe fani sa se intrebe cine este personajul din fotografii. Afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul. Vedeta care foloseste in exces Photoshop Toate-s vechi si .

Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti. Demis pentru ca era condamnat, s-a intors la Primarie

Orasul Fierbinti a devenit cunoscut dupa ce a inceput, la PRO TV, sitcom-ul Las Fierbinti. Numai ca, in urma cu patru ani localitatea a ramas fara primar, in urma unei decizii judecatoresti. Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti in urma cu patru ani, primarul de la acea vreme din localitatea Fierbinti, era demis .

Andra si Mihaela Radulescu, schimb de replici in public: Stiti mai bine decat mine cine este aceasta femeie!

Fanii Mihaelei Radulescu au fost uimiti de replicile dintre aceasta si Andra Maruta. Cum se inteleg cele doua persoane publice de la noi si pentru ce i-a multumit juratul de la Vocea Romaniei moderatoarei de la Ferma? Andra si Mihaela Radulescu, schimb de replici pe Instagram Andra Maruta s-a fotografia si filmat purtand o palarie .

Cine este, de fapt, Paul Diaconescu de la Ferma. De ce s-a razbunat George Burcea pe el

Un nou scandal la TV! Doi concurenti de la Ferma si-au aruncat cuvinte grele de fata cu toata lumea. Cine este, de fapt, Paul Diaconescu si de ce s-a razbunat George Burcea pe el?! Paul Diaconescu si George Burcea, scandal de zile mari in urma norminalizarii pentru un nou duel, Paul Diaconescu si George Burcea .

Piedone, condamnat in dosarul Colectiv, ales primar: Judecata poporului a decis Cine este Cristian Popescu Piedone

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone - condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare in dosarul Colectiv si plecat din functie dupa ce mii de oameni i-au cerut demisia in strada in urma tragediei din clubul Colectiv - comenteaza pe Facebook victoria sa la alegerile locale in urma carora a fost ales primar al sectorului 5, sustinand ca judecata poporului a decis.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )