Libnet.ro
UNICEF

21:17

Cine este soferul acestui Logan rosu de pe soseaua din Maramures. Barbatul a impuscat fara mila un caine, in mijlocul drumului

Playtech Playtech,
Cine este soferul acestui Logan rosu de pe soseaua din Maramures. Barbatul a impuscat fara mila un caine, in mijlocul drumului

Un sofer care se afla la volanul unui Logan rosu a impuscat fara mila un caine, in mijlocului drumului. Incidentul s-a produs pe drumul national care leaga Maramuresul de Bucuvina. Martorii au sunat imediat la 112. Ce pedeapsa risca acum soferul? Cine este soferul care a impuscat un caine pe o sosea din Maramures Sambata, . continuă pe Playtech

Cine este Razvan Munteanu, sotul Deliei Matache. Putini stiu cati bani are si cu ce se ocupa

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul romanesc, insa putini stiu cu ce se ocupa sotul acesteia. Razvan Muntean si Delia traiesc o frumoasa poveste de dragoste de zece ani. Cum arata sotul Deliei si cu ce se ocupa? Cine este si cu ce se ocupa barbatul cu care s-a maritat .

Cine este Bebino, seful Clanului Sportivilor. Proaspat avansat, a ajuns victima Clanului Tiganilor

Liderul Clanului Sportivilor a fost implicat joi noapte intr-o rafuiala, incident in urma caruia a ajuns la spital. Se pare ca neintelegerile dintre cei implicati sunt mai vechi. Cine este Seful Clanului Sportivilor, cel ajuns la spital dupa o rafuila crunta Seful Clanului Sportivilor, Marius Alin Alecu, a ajuns la spital dupa ce a fost .

Cine este prezentatorul emisiunii Survivor Romania, Anuntul a fost facut la Kanal D

Kanal D a facut anuntul mult asteptat! Cine va fi cel care va fi alaturi pas cu pas de concurentii noului proiect si va modera show-ul de aventura? Cine este prezentatorul emisiunii Survivor Romania? Dupa ce recent Kanal D a anuntat ca o concurenta se va retrage din competitia Survivor Romania, a adus la cunostinta .

Cine este Angelica Cobzaru, sora Gabrielei Firea. De ce a fost data afara de la Garda de Mediu

Sora Gabrielei Firea a fost data afara de la Garda de Mediu. De ce a pierdut Angelica Cobzar functia si care a fost reactia primarului general al Capitalei? De ce a fost data afara sora Gabrielei Firea de la Garda de Mediu? Ministrul Mediului a dat-o afara pe sora Gabrielei Firea. Costel Alexe a determinat-o .

Femeie ucisa de sot, la Spitalul Judetean Neamt. Cine este victima si care sunt primele detalii

O femeie a fost ucisa de sot, la Spitalul Judetean de Urgente Neamt. Cine este victima si cum a actionat criminalul? Detalii despre familia din care proveneau cei doi si despre ce l-a facut pe inculpat sa actioneze in felul acesta. Femeie ucisa de sot, la Spitalul Judetean Neamt O femeie a fost ucisa de .

Cine este Ramona Costache, directoarea Colegiului Goethe. Fortata sa demisioneze pentru ca nu stie germana

Cazul uimitor al Ramonei Costache continue sa ridice multe semne de intrebare. Directoarea Colegiului Goethe a fost pusa intr-o postura pe care nu si-ar fi dorit-o. Totul a pornit de la descoperirea uimitoare a faptului ca sefa celui mai important colegiu german din tara nu cunoaste aceasta limba. Directoarea Colegiului Goethe, fortata sa demisioneze pentru .

Scandal, in direct la Realitatea Plus. Denise Rifai l-a dat afara din emisiune. Cine este invitatul deranjant

Denise Rifai l-a dat afara din emisiune pe Radu Cristescu, dupa ce parlamentarul PSD a ridicat tonul in timpul dezbaterilor, in direct in cadrul emisiunii Legile Puterii. inainte sa ii ceara sa plece din platoul emisiunii, prezentatoarea TV l-a prevenit in legatura cu comportamentul sau. Denise Rifai l-a dat afara din emisiune pe Radu Cristescu, .

Cine este papusa de la Glina. Fetita de 13 ani are o poveste cu adevarat cutremuratoare

Adina are varsta de 13 ani si a fost poreclita papusa de la Glina, datorita frumusetii sale. Atuurile fizice ar putea sa o ajute pe adolescenta sa isi scoata familia din saracie, pentru ca isi doreste sa ajunga manechin. Are toate sansele unei reusite, mai ales ca de curand le-a aratat tuturor o transformare totala, .

Alex Velea ii da lovitura suprema lui Abi Talent. Cine este barbatul cu care se iubeste cantaretul

Alex Velea a fost pus de curand intr-o ipostaza fara precedent. Artistul a dezvaluit cateva lucruri nestiute despre Abi Talent, tanarul care a reusit sa atinga statutul de vedeta, datorita faimei de pe internet. Iubitul Antoniei s-a regasit intr-un conflict cu adolescentul si a decis sa il umileasca pe acesta, din pricina declaratiilor facute despre .

Horia Brenciu spune tot adevarul despre baietelul infiat. Uluitor cine este mama biologica a lui Toma

Horia Brenciu a vorbit deschis despre adoptia baietelului sau, Toma, despre care a aflat cand acesta se afla in pantecele mamei lui, o minora care se gandea sa avorteze. Juratul de la Vocea Romaniei a maturisit ca procedura de adoptie a durat trei ani. Horia Brenciu, dezvaluiri despre baietelul infiat Auzisem de la niste cunostinte .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )