Libnet.ro
UNICEF

18 Apr.

Cine este tanara din Lugoj care a murit strivita de propria masina. Politistii sunt ingroziti de ce au gasit la fata locului

Playtech Playtech,
Cine este tanara din Lugoj care a murit strivita de propria masina. Politistii sunt ingroziti de ce au gasit la fata locului

Cine este Loredana Musta, tanara din Lugoj care a murit strivita de propria masina. Politistii sunt ingroziti de ce au gasit la fata locului. Cine este tanara din Lugoj care a murit strivita de propria masina? Loredana Musta, o tanara in varsta de 26 de ani, farmacista in Lugoj, a murit in noaptea de marti . continuă pe Playtech

Cine este tanara care si-a transmis moartea pe Facebook. Ultimele ei cuvinte: Condu, ba, ca lumea!

Tanara care a transmis LIVE, pe Facebook, accidentul din Craiova in urma caruia si-a pierdut viataavea 25 de ani si era din localitatea Silistea Crucii.

Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Primele declaratii

Se pare ca barbatul care ar fi vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Iata primele declaratii! Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara intalnirea celor doi a avut loc chiar in a doua zi de Craciun, la o cafea, cel mai probabil pentru .

Cine este mama Cristinei Topescu. Fotografia pe care jurnalista o publicase pe internet

Mama Cristinei Topescu este Rodica Topescu, femeia care a fost casatorita timp de 11 ani cu regretatul comentator sportiv Cristian Topescu.

Cine este mama Cristinei Topescu. Unde locuieste acum si ce a decis dupa moartea fiicei ei

Cristina Topescu s-a stins cu aproximativ trei saptamani in urma, spre socul celor care au cunoscut-o pe indragita prezentatoare TV. Autoritatile au confirmat ca trupul neinsufletit al acesteia a fost gasit duminica, pe 12 ianuarie. La insistentele unei vecine, care a sunat la 112, a fost descoperit ca jurnalista se afla in casa si ar .

Cine este iubita lui Catalin Crisan. Artistul a fost casatorit de doua ori, insa dupa ultima casnicie spune ca a gasit marea dragoste

Interpretul de muzica usoara are un trecut amoros plin de evenimente care i-au schimbat semnificativ viata. Dupa doua casnicii esuate, el abia in ultimii trei ani pare sa-si fi gasit echilibrul emotional. Catalin Crisan, fericit la bratul iubitei sale Mare dragoste, mare in casa lui Catalin Crisan! Dupa doua casnicii care i-au adus la activ .

Cine este tatal lui Catalin Botezatu si de ce nu il viziteaza designerul. Ce relatie au cei doi, de fapt

Catalin Botezatu este foarte discret atunci cand vine vorba despre viata sa personala, insa designerul a facut cateva dezvaluiri in legatura cu relatia pe care o are cu tatal sau. Cum se intelege, de fapt, creatorul de moda cu parintele sau si care este motivul pentru care nu se viziteaza prea des? Relatia dintre Catalin .

Cine este tatal Biancai Dragusanu si cu ce se ocupa. Radu Jimi Dragusanu, diagnostic crunt de la medici

Bianca Dragusanu este una din cele mai populare vedete din Romania. Indiferent cate probleme a intaminat de-a lungul timpului, cineva i-a fost mereu alaturi de ea: familia. Cine este tatal Biancai Dragusanu si ce a fost la vremea lui Bianca Dragusanu a avut intotdeauna o relatie buna cu parintii ei. Asta cu atat mai mult .

O tanara din Craiova si-a filmat propria moarte. Socant ce a facut, in timp ce era LIVE pe internet

Teribilismul la volan, de cele mai multe ori, face victime. Inconstienta unora, mai ales tinerii, duc la adevarate drame pe soselele Romaniei. Din pacate, o alta drama a avut loc zilele acestea, in Craiova. O tanara din Craiova si-a filmat propria moarte Comisia Europeana anunta anul trecut faptul ca Romania are in continuare cele mai .

Benzina si motorina se ieftinesc din nou. Care este pretul carburantilor la pompa

Guvernarea liberala aduce preturi mai mici la carburanti si utilitati. Dupa eliminarea supraaccizei la carburanti, preturile au scazut cu 32 bani pe litru de la inceputul anului. Benzina si motorina se ieftinesc din nou Poate vi se pare bizar, dar da, asa este. Benzina si motorina se vor ieftini din nou, conform celor declarate de .

Tanara moarta intr-un tragic accident rutier. Victima a murit strivita dupa ce masina s-a rasturnat peste ea

O tanara de 26 de ani a murit, miercuri dimineata, dupa ce autoturismul pe care il conducea s-a rasturnat in afara partii carosabile pe DN 68A, in zona Lugoj, Dealul Viilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )