Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este tanara ucisa la metrou. Femeia impinsa in fata trenului ar fi fost insarcinata in cateva luni

Antena3 Antena3,
Cine este tanara ucisa la metrou. Femeia impinsa in fata trenului ar fi fost insarcinata in cateva luni

Femeia impinsa in fata metroului era gravida, potrivit unor surse din ancheta. Tanara de 25 de ani a fost aruncata in fata metroului, marti seara, in statia. continuă pe Antena3

Cine este tanara ucisa la metrou! Femeia impinsa in fata trenului era insarcinata in cateva luni

Femeia impinsa in fata metroului era gravida, conform profilului ei de Facebook. Tanara de 25 de ani a fost aruncata in fata metroului, marti seara, in statia.

Tanara ucisa la metrou in statia Dristor este din Craiova

Alina Ciucu, in varsta de 25 de ani, din Craiova, a fost impinsa in fata trenului, in statia de metrou Dristor. Tanara a fost impinsa in fata trenului si nu a avut nicio sansa se supravietuire.

UPDATE Tanara ucisa la metrou in statia Dristor era din Craiova. Tatal victimei: E o tragedie, dar nu pot da vina pe femeia care a impins-o

Alina Ciucu, in varsta de 25 de ani, din Craiova, si-a pierdut viata marti, 12 decembrie, in Bucuresti, dupa ce a fost impinsa in fata trenului, in statia de metrou Dristor. Tanara nu a avut nicio sansa de supravietuire.

Legatura dintre tanara ucisa la metrou, in statia Dristor, si principala suspecta de crima

Principala suspecta in cazul criei de la metrou, Magdalena Serban, si victima aveau ceva in comun. Potrivit anchetatorilor, se pare ca cele doua femei nu se cunosteau insa ambele erau din.

A RECUNOSCUT TOT la audieri. Cine este CRIMINALA de la metrou si de ce a recurs la acest GEST care a SOCAT o tara intreaga!

Magdalena Serban este numele criminalei care a impins-o pe tanara de 25 de ani, la metrou, la statia Dristor 1. Criminala este din judetul Dolj si are 36 de ani. Ea era nascuta in localitatea.

Cine este EROUL care a salvat viata tinerei care s-a aruncat in Olt: Nu m-am gandit decat sa o aduc la mal

Mihai Dan, barbatul din Slatina care a salvat o tanara de la inec, din raul Olt, a povestit, luni, intr-o sedinta festiva organizata de autoritati pentru premierea sa, ca atunci.

Cine este liderul USR care are afaceri prospere cu statul

Liderul USR Dan Barna este unul dintre cei mai vocali contestatari ai Guvernului si ai coalitiei PSD-PNL, insa acest lucru nu-l impiedica sa aiba o relatie buna de afaceri cu ministerele sau chiar cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )