Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cine este tanarul tenismen tatar care a pus umarul la calificarea Romaniei in fata Marocului in Cupa Davis. Aveam nevoie de acest meci

Adevărul Adevărul,
Cine este tanarul tenismen tatar care a pus umarul la calificarea Romaniei in fata Marocului in Cupa Davis. Aveam nevoie de acest meci

Edris Fetisleam are 18 ani si este din Constanta, orasul care a devenit o adevarata pepiniera pentru tenisul la nivel inalt. Tanarul a fost al cincilea jucator din lotul Romaniei care a invins echipa Marocului in intalnirea de Cupa Davis de la Cluj-Napoca din 7-8 aprilie. Sansa lui Edris a fost ca in ultimul moment Horia Tecau sa anunte ca se retrage din lot din cauza unei accidentari. continuă pe Adevărul

Cine este Elvis de Romania

Cine este Elvis de Romania? Cel care canta piesele lui Elvis Presley in tiganeste, se imbraca la fel ca el si a fost vedeta reportajelor BBC. Junralistii britanici au venit la noi s .

Noi detalii despre accidentulde pe Autostrada Timisoara - Arad. Cine era tanarul care si-a pierdut viata

Soferul masinii implicate in accidentul rutier pe autostrada dintre Timisoara si Arad avea 18 ani. Din primele informatii se pare ca acesta se deplasa, in cadrul unui grup de autoturisme, spre Arad, unde este.

El este tanarul de 23 de ani din Romania, despre care scrie presa din Italia. Ce a patit sarmanul

Moarte naprasnica pentru un tanar roman in varsta de 23 de ani, George Ciuciur, din provincia Verona Veneto), care a fost ieri victima unui accident mortal in timp ce se deplasa cu motocicleta.

Cine este femeia pilot care a adus la sol avionul al carui motor a explodat in aer - VIDEO

O femeie a evitat o catastrofa de proportii dupa ce unul dintre cele doua motoare ale avionului pe care-l pilota a explodat in zbor. Este vorba despreTammie Jo Shults, in varsta de 56 de ani, una dintre.

Cine este seicul care vrea sa dea 200 de milioane de euro pe Insula Mare a Brailei

Compania Al Dahra din Emiratele Arabe Unite, proprietate a seicului Hamdan Bin Zayed Al Nahyan, negociaza cu actionarii Agricost SA firma care detine arenda terenului ce apartine statului roman), dar si cu.

Cine este cea mai bogata romanca din America

Cea mai bogata romanca din lume este si cea mai discreta. Jenny Paulson, fosta Zaharia, este sotia miliardarului John Paulson. Jenny Zaharia a fost asistenta personala a lui John Paulson. De cand s-au.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )