Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cine este unul dintre autorii atacului armat din Noua Zeelanda: s-a filmat in drum spre una dintre moschei si a transmis live atentatul

Adevărul Adevărul,
Cine este unul dintre autorii atacului armat din Noua Zeelanda: s-a filmat in drum spre una dintre moschei si a transmis live atentatul

Unul dintre autorii atacului armat de la Christchurch, un australian in varsta de 28 de ani, s-a filmat in timp ce se deplasa catre moscheea Al Noor, din centrul orasului, conform presei locale. continuă pe Adevărul

Cine este unul dintre autorii atacului armat din Noua Zeelanda: el s-a filmat in drum spre una dintre moschei

Unul dintre autorii atacului armat de la Christchurch, un australian in varsta de 28 de ani, s-a filmat in timp ce se deplasa catre moscheea Al Noor, din centrul orasului, conform presei locale.

VIDEO Indian Wells: Cine este Marketa Vondrousova, adversara Simonei Halep din optimi: Stangace, serviciu precis la exterior, scurte multe in registrul tactic

Marketa Vondrousova 19 ani) este ultimul produs de export al scolii de tenis din Cehia. Este o sportiva cu o deplasare buna, cu un forehand cu mult topspin care deschide foarte bine terenul in cross joaca in mare parte pe backhand-ul adversarelor), ascunde incredibil scurtele apeleaza de multe ori la acest procedeu), iar zona de confort se afla undeva la aproximativ un metru in spatele liniei de fund. Un alt aspect important in economia partidei ar putea fi acela ca este prima intalnire directa, iar acomodarea cu jocul adversarei va fi foarte importanta pentru Simona. Halep vs Vondrousova va fi LiveText pe HotNews. ro.

ATAC ARMAT TRANSMIS ONLINE, in Noua Zeelanda. Bilant in crestere: Peste 40 de morti! Premierul: E una dintre cele mai negre zile din istoria tarii (VIDEO)

UPDATE:Un nou bilant provizoriu neoficial indica peste 40 de morti. Sunt zeci de raniti. UPDATE: Unul dintre autorii atacului armat, cel care a transmis totul pe Facebook, este un australian in varsta.

Ce pedepse au primit autorii atacului talharesc din Ceadar-Lunga

Organizatorul atacului talharesc, care acum doi ani, impreuna cu inca doi indivizi au intrat in casa unui om de afaceri din Ceadar-Lunga si amenintand cu un pistol au cerut toti banii, a fost condamnat la 9 ani si 6 luni inchisoare. Sentinta este cu drept de atac in modul stabilit de lege.

Cine este Serban Cantacuzino, romanul al carui nume a fost scris pe o arma de atacatorul din Noua Zeelanda

Atacatorul din Noua Zeelanda a scris numele unui roman pe unul dintre incarcatoarele pustii de asalt pe care a folosit-o in atacurile de la moschei. Alaturi de alte figuri istorice si extremisti.

A murit unul dintre cei mari mari jucatori din fotbalul brazilian. Pele: Este o mare pierdere

Fostul fotbalist Antonio Wilson Vieira Honorio, cunoscut drept Coutinho, s-a stins din viata la varsta de 75 de ani. Coutinho a fost campion mondial al echipei Braziliei in anul.

Fanii formatiei Animal X sunt in lacrimi. Serban Copot, unul dintre cei mai buni concurenti de la Asia Express, trece prin clipe grele

Momente grele pentru Serban Copot, fost component al formatiei Animal X si unul dintre cei mai buni concurenti de la Asia Express. Tatal cantaretului a decedat, marti. Deocamdata nu se cunosc cauzele.

Cine este femeia misterioasa cu care Alex Bodi a fost surprins la Paris, dupa despartirea de Bianca Dragusanu

Cine este femeia misterioasa cu care Alex Bodi a fost surprins la Paris, dupa despartirea de Bianca Dragusanu. Citeste mai mult pespynews. ro .

De ce a transmis teroristul din Noua Zeelenda atacul live pe Facebook: Urmaresc sa-si creeze acoliti

Unul dintre autorii atacului terorist asupra moscheii din Noua Zeelanda, soldat cu 49 de morti, a transmis totul live pe Facebook, imaginile fiind prelaute de mai multe canale mass media.

Autorul atacului armat de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, condamnat la inchisoare pe viata

Mehdi Nemmouche, considerat un las, periculos si fara cea mai mica urma de compasiune, a fost condamnat in noaptea de luni spre marti, de un tribunal cu juri, la Bruxelles, la inchisoare pe viata, dupa ce a fost gasit vinovat de patru asasinate teroriste comise in 2014 la Muzeul Evreiesc din capitala belgiana, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )