Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cine e femeia dupa care a suferit Emi Pian. Interlopul a iubit-o atat de mult. Detalii socante

Playtech Playtech,
Cine e femeia dupa care a suferit Emi Pian. Interlopul a iubit-o atat de mult. Detalii socante

Emi Pian, interlopul ucis in urma cu cateva zile pe o strada din Bucuresti, in cartierul Giulesti, a avut o viata zbuciumata si din punct de vedere sentimental. Conform unor surse citate de Antena 3, Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a fost injunghiat in zona femurului, lovitura fiindu-i fatala. Cine e femeia dupa . continuă pe Playtech

Urmeaza macelul! Ce se intampla cu Duduienii, dupa moartea lui Emi Pian

Moartea lui Emi Pian a dat cursul unui adevarat razboi in lumea interlopa, atfel ca dupa priveghi a avut loc chemarea la razbunare: Sange pentru sange! Nici copiilor lor sa nu scape!. Si uite asa urmarile asasinarii liderului clanului Duduianu vor transforma Capitala intr-un teatru de razboi. Mai multe detalii, in continuare. Clanul Duduianu vrea .

Amenda pentru Florin Salam. Ce a anuntat Marcel Vela, dupa priveghiul lui Emi Pian

Evenimentele ce s-au succedat de la momentul decesului fostului lider de clan Emi Pian, au generat tensiuni, atat in randul interlopilor, dar si in randul fortelor de ordine. Lucrurile par a exploda, avand in vedere ca totul este ca un butoi cu pulbere. Florin Salam de la priveghi la plata unei amenzi Ieri, si pana .

Reactia lui Iohannis, dupa moartea lui Emi Pian. Ce spune presedintele despre interlopii din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a luat cuvantul si a vorbit despre clanurile interlope aflate in plin razboi, dupa asasinarea liderului gruparii Duduianu, miercuri, in jurul orei 3:00. Seful statului, care arunca, din nou, vina pe nimeni altii decat social-democratii, a declarat ca ne confruntam cu un fenomen pe care il observam cu ingrijorare. Declaratia presedintelui, in .

Fratele lui Emi Pian, anunt neasteptat pentru rude si apropiati! A surprins pe toata lumea

Fratele lui Emi Pian, interlopul ucis zilele trecute de un individ dintr-o grupare rivala, a transmis un mesaj, joi, prin care ii roaga pe apropiati sa vina la priveghi in grupuri mici, data fiind situatia cu pandemia de coronavirus.

Ea e sotia lui Emi Pian, care il plange pe interlop. Detalii incredibile despre relatia celor doi

Apar noi detalii despre Emi Pian, interlopul ucis pe o strada din Capitala in stil mafiot. Acesta era casatorit si avea doi copii. Barbatul s-a insurat in urma cu patru ani cu Cristina, iar nunta lor a avut loc pe o strada din Bucurestii Noi.

EXCLUSIV Sute de oameni la priveghiul lui Emi Pian. Presedintele Sindicatului Politistilor: Este foarte greu de pastrat distantarea (VIDEO)

Sute de oameni iau parte la priveghiul lui Emi Pian, interlopul ucis de membrul unui clan rival din Bucuresti. Situatia este dificil de controlat de politisti, pe fondul unei incarcaturi emotionale foarte.

Legatura nestiuta dintre Jador de la Puterea Dragostei si Emi Pian: Abia acum fanii manelistului au ramas interzisi... (FOTO)

Legatura neasteptata dintre Jador de la Puterea Dragostei si Emi Pian, interlopul a carui moarte a pus pe jar Romania. Fanii manelistului au ramas surprinsi de noile informatii iesite la.

Cine ar fi, de fapt, adevaratul ucigas al interlopului Emi Pian. Tanarul, fara antecedente penale, se afla in internat in stare grava (VIDEO)

Apar noi informatii in cazul evenimentului care a zguduit lumea interlopa, uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Pe numele real, Florin Mototolea,a ajuns la spital in dimineata zilei de marti.

Cine este Ciprian Napi, posibilul asasin al interlopului Emi Pian

Ciprian Napi, prinicipalul suspect in cazul uciderii interlopului Emi Piann-a trecut pe la sectia de politie si se pare ca nici nu va putea fi acuzat de crima foarte curand. Presupusul ucigasse.

Ce a aparut la intrarea in palatul lui Emi Pian. Toti trecatorii s-au uitat lung

Drama in in familia Duduienilor, dupa ce liderul gruparii, Emi Pian a decedat in noaptea de luni spre marti, dupa o incaierare generata de o partida de barbut. in fata casei interlopului multa lume, multe flori si mesaje de adio. Lume multa la priveghiul lui Emi Pian Palatul in care locuise Emi Pian a devenit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )