Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cine a fost cel mai bogat roman din toate timpurile. Se spune ca avea lichiditati in valoare de 9 tone de aur

Antena3 Antena3,
Cine a fost cel mai bogat roman din toate timpurile. Se spune ca avea lichiditati in valoare de 9 tone de aur

Despre Ioan C. Mihail, cunoscut de toti ca Jean Mihail, se spune ca ar fi fost cel mai bogat roman din toate timpurile. Un lucru este cert. intre 1929 si 1933, in timpul marii crize economie, Jean Mihail a fost. continuă pe Antena3

Cum a aratat cel mai mare caine din lume. George avea 115 kilograme FOTO

Fascinatia pentru recorduri absolute va continua sa existe intotdeauna. Ca urmare, daca te-ai intrebat vreodata care a fost cel mai mare caine, a purtat numele George si poate fi vazut in imaginile alaturate. Ieri am atras atentia asupra unei rase de pisici cu cele mai mari feline domestice din toate timpurile. Astazi, este randul cainilor [] .

Digi24: Un roman de 20 de ani, cel mai tanar milionar din Silicon Valley. Cine este Sebastian Dobrincu

Silicon Valley este faimoasa pentru ca a produs mii de profesionisti de succes, cu idei care au schimbat lumea. Este un loc perfect sa faci avere peste noapte, daca ai o idee inovatoare si spatiul perfect unde poti gasi finantare pentru cele mai nebunesti idei de afaceri. Este de inteles, de altfel, avand in vedere ca tehnologia este una dintre cele mai profitabile industrii din lume la ora actuala. Si una care a cunoscut o dezvoltare fulminanta in ultimele decenii.

E oficial: Acesta este cel mai frumos gol din acest sezon de Liga Campionilor (VIDEO)

UEFA a anuntat, marti, ca golul inscris din lovitura libera de Lionel Messi, in mansa tur a semifinalei dintre Barcelona si Liverpool, a fost ales de internauti drept cel mai frumos gol al sezonului 2018/19 al.

Suspiciuni grave la adresa celui mai bogat roman. Averea uriasa, construita pe acuzatii de coruptie

Controversatul om de afaceri roman, Frank Timis este acuzat ca l-a mituit pe fratele presedintelui din Senegal, pe numele sau Aliou Sall, pentru a-si pastra doua mari concesiuni de gaz, pecare le-a v?.

Studiu TomTom: Bucurestiul a fost in 2018 al treilea cel mai aglomerat oras din Europa

Bucurestiul se afla pe locul 11 in lume, in topul celor mai aglomerate orase in 2018, cu un indice de congestie timp petrecut in plus in trafic) de 48%, potrivit unui studiu realizat de TomTom. Indicele de congestie a scazut cu un procent fata de 2017. in Europa, Bucurestiul ocupa a treia pozitie, dupa Moscova si Istanbul, doua mega orase. Studiul cuprinde 403 orase din 56 de tari din intreaga lume.

Rata somajului in UE, la cel mai scazut nivel din ultimii 19 ani

Rata somajului in Uniunea Europeana a fost de 6,4% in aprilie, stabila comparativ cu luna precedenta, si in scadere fata de 7% in perioada similara din 2018, arata datele publicate de Oficiul european de Statistica Eurostat).

TRANSALPINA. Cel mai inalt drum din Romania s-a redeschis

Circulatia rutiera pe Transalpina, soseaua din Romania aflata la cea mai mare altitudine, s-a redeschis marti, a anuntat prefectul judetului Valcea, Florian Marin. Acesta a precizat ca.

Cel mai ciudat SCHELET din istorie tocmai a fost descoperit in Siberia: INCREDIBIL ce a iesit la iveala dupa mii de ani! (VIDEO, FOTO)

Un schelet vechi de 5000 de ani, descoperit in Siberia, a pus pe jar comunitatea oamenilor de stiinta. Osemintele gasite impreuna cu ciocuri si cranii de pasari, i-au lasat masca pe arheologii care cauta o.

Cine a fost cea mai zgarcita femeie de pe Planeta. Povestile despre cum strangea banii au ramas in istorie. Iata cateva dintre ele!

E greu sa acorzi titlul celui mai zgarcit om din lume. Cu toate acestea, una dintre cele mai avare persoane din istorie ar fi fost Hetty Green, o femeie de afaceri supranumita Vrajitoarea de pe Wall Street.

Ce note a luat Andreea Balan la BAC. Cel mai rau a fost la Limba Romana proba scrisa

Cu toate ca s-a aflat inca din copilarie pe scena si timpul sau a fost mereu rapit de concerte si diverse evenimente, Andreea Balan nu a renuntat niciodata la studii. Ce note a luat BAC artista? Cum s-a descurcat Andreea Balan la BAC? Andreea Balan a urmat cursurile liceale la Liceul Ion Luca Caragiale din [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )