Libnet.ro
UNICEF

16:46

Cu cine isi disputa Marcel Ciolacu conducerea PSD. Mi-am depus ieri candidatura

Antena3 Antena3,
Cu cine isi disputa Marcel Ciolacu conducerea PSD. Mi-am depus ieri candidatura

Fostul ministru Eugen Teodorovici a anuntat ca vineri si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al Partidului Social Democrat, functie pe care si-o doreste si actualul interimar, Marcel Ciolacu. continuă pe Antena3

PeBloguri: Cum arata programul politic propus de Marcel Ciolacu la Congresul social-democratilor

In cadrul Congresului Partidului Social Democrat, ce este programat sa aiba loc pe 22 august, Marcel Ciolacu va prezenta programul politic propus pentru reconstructia formatiunii politice. Acesta prevede abandonarea unor subiecte abordate de PSD in trecut, precum justitia penala, si isi va concentra discursul si actiunea politica pentru promovarea principiului de justitie sociala, respectiv pe politicile publice privind diminuarea decalajelor sociale, asigurarea unui acces egal pentru toti cetatenii la dezvoltare si la servicii publice de educatie si de sanatate, pentru reducerea saraciei si cresterea clasei de mijloc.

Sorin Grindeanu va candida pentru functia de prim-vicepresedinte al PSD. El face parte din echipa lui Marcel Ciolacu

Fostul premier PSD Sorin Grindeanu a anuntat ca va candiala congres pentru functia de prim-vicepresedinte, alaturi de Gabriela Firea, in echipa lui Marcel Ciolacu. Cred ca e momentul in care PSD are nevoie de toti, afirma Grindeanu.

Marcel Ciolacu si-a anuntat proiectul politic cu care candideaza la sefia PSD: Liderul social-democrat vrea o noua echipa, cu care sa recastige prestigiul partidului

Marcel Ciolacu si-a anuntat, vineri, proiectul politic cu care candideaza la sefia PSD. Liderul social-democrat spune ca, prin Reconstructia PSD o viziune politica de stanga pentru un partid european,.

Marcel Ciolacu si-a anuntat programul cu care va candida la Congres. Ce promite liderul interimar al PSD

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a anuntat proiectul politic cu care va candida la Congresul social-democratilor. Ciolacu a subliniat ca vrea profesionalizarea partidului si orientarea lui spre o stanga moderna.

Revolutie in PSD. Cum incearca Marcel Ciolacu sa castige sefia partidului. Este fara precedent

Antena 3 a obtinut in exclusiviate planul pentru viitorul PSD. Marcel Ciolacu vrea sa castige sefia partidului fara sa mai accepte cumetrii in functii publice.

Marcel Ciolacu da de pamant cu Klaus Iohannis: Scenarii pentru copii, certitudini pentru pedofili!

Marcel Ciolacu, presedintele interminar PSD, arunca in aer mai multe informatii bomba, acuzand presedintele tarii si Guvernul pentru ceea ce se intampla in Romania in aceasta perioada. Pornind de reinceperea scolii, care pare a fi un subiect incert pana astazi, si ajungand la pedepsele pentru pedofili, Marcel Ciolacu face acuzatii extrem de grave. Iohannis .

Iohannis si Guvernul ametesc parintii cu scenarii, sustine liderul PSD, Marcel Ciolacu

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, este de parere ca nici presedintele Iohannis,.

Marcel Ciolacu anunta plangere penala impotriva PNL

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a lansat miercuri dimineata un atac dur la adresa PNL, pe care il acuza ca vrea sa devina un partid-stat. De asemenea, el a transmis ca PSD va face plangere penala la DNA impotriva reprezentantilor PNL din Guvern deoarece, spune el, primarii social-democrati sunt santajati sa treaca la PNL, scrie Digi24.

Marcel Ciolacu: Toti Duduienii galbeni din Guvern la puscarie!

Marcel Ciolacu, liderul interimar PSD, i-a atacat astazi pe cei din PNL care incearca sa-i convinga .

Eugen Teodorovici il acuza pe Marcel Ciolacu ca vrea sa fraudeze elegerile din PSD: Daca acceptati ca reforma sa inceapa cu un jaf ... noapte buna!

Taberele din PSD isi arata coltii in pragul Congresului pentru alegerea noii conduceri, ce ar urma sa aiba loc pe 22 august. Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, ilataca pe actualul sef.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )