Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cine e Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume (si din toate timpurile)

Playtech Playtech,
Cine e Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume (si din toate timpurile)

In urma cu aproape 20 de ani, Jeff Bezos era cel mult un om cu o idee. in prezent, este cel mai bogat om din lume cu o performanta care acopera cateva decenii bune de miliardari. Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a ajuns cel mai bogat om din lume inainte ca magazinul online sa lanseze campania []. continuă pe Playtech

Jeff Bezos devine cel mai bogat din istoria moderna a lumii, cu o avere de 150 mld. dolari

Averea lui Jeff Bezos a depasit pragul de 150 mld. de dolari saptamana aceasta, fondatorul Amazon devenind astfel cel mai bogat om din istoria moderna a lumii. Averea lui Bezos este cu aproximativ 55 mld. de dolari mai mare decat cea a fondatorului.

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din istoria recenta

Cu o avere de 150 de miliarde de dolari, in termeni ajustati la inflatie, Jeff Bezos a devenit in mod oficial cel mai bogat om din istoria recenta, in ziua evenimentului comercial Amazon Prime Day, un maraton de cumparaturi online la nivel global.

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din istoria recenta. insa, la scara intregii istorii, nici nu se apropie de Ginghis Han sau Regele Solomon

Cu o avere de 150 de miliarde de dolari, in termeni ajustati la inflatie, Jeff Bezos a devenit in mod oficial cel mai bogat om din istoria recenta, in ziua evenimentului comercial Amazon Prime Day, un maraton de cumparaturi online la nivel global.

Vrei sa zbori in spatiu? Cat costa un bilet la compania fondatorului Amazon, Jeff Bezos

Cele mai avansate doua companii private de pe piata turismului spatial afirma ca se afla la doar cateva luni distanta de primele zboruri in spatiu cu clienti la bord, desi ambele au ramas prudente in.

Acestea sunt cele mai scumpe orase din lume. Unde se situeaza Bucurestiul

Patru din cinci cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti sunt din Europa. Daca esti in cautarea unei mese ieftine, cel mai bine ar fi sa stai departe de Geneva, in acest an. Orasul elvetian.

Cele mai scumpe orase din lume. Cat trebuie sa munceasca un bucurestean pentru un iPhone X versus un newyorkez

Patru din cinci cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti sunt din Europa. Daca esti in cautarea unei mese ieftine, cel mai bine ar fi sa stai departe de Geneva, in acest an.

Semn ca nu vor disparea? Criptomonede intra in curricula CFA - cel mai prestigios atestat al analistilor financiari

Institutul CFA, cea mai prestigioasa asociatie din lume a profesionistilor in finante si investitii, va adauga subiecte ce vizeaza tehnologia blockchain si criptomonedele in curricula sa pentru examenele de nivel I si nivel II, semn ca noile valute ar.

Detalii spectaculoase despre Venezuela. Tara cu o rata uriasa a criminalitatii are unele dintre cele mai frumoase femei din lume

54% din teritoriul Venezuelei este zona protejata prin lege si se afla in top 10 tari cu cea mai bogata biodiversitate din lume. De asemenea, Venezuela are cele mai frumoase femei din lume, avand 6 castigatoare ale concursului Miss World si 7 ale competitiei Miss Universe.

Thibaut Courtois, cel mai bun portar al CM: Am nchis televizorul n minutul 94 ca sa nu-i vad pe francezi cum sarbatoresc titlul mondial

Belgianul Thibaut Courtois a stins televizorul in minutul 90+4 al finalei Cupei Mondiale, pentru a nu urmari cum sarbatoresc francezii titlul mondial, informeaza lequipe. fr. Din acest motiv, el a ratat si anuntul ca a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final.

DEZASTRU in cinematografie: Cel mai scump film din istoria CHINEI, retras din sali dupa trei zile

Cel mai scump film din istoria cinematografului chinez, Asura, cu un buget de 112 milioane de dolari, a fost retras din sali dupa doar trei zile. Pelicula a obtinut incasari de doar 48,7 milioane de yuani 6,2.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )