Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cine primeste cei mai multi bani de la bugetul Romaniei. Cati se duc pe pensii si pe alocatii

Playtech Playtech,
Cine primeste cei mai multi bani de la bugetul Romaniei. Cati se duc pe pensii si pe alocatii

Presedintele Klaus Iohannis, impreuna cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul de Finante, Florin Citu, au avut, miercuri, o sedinta la Palatul Cotroceni cu privire la rectificarea bugetara. Cum vor fi impartiti banii si unde merge cea mai mare suma, aflati in randurile de mai jos. Cum se impart banii la rectificarea bugetara Presedintele, premierul . continuă pe Playtech

HOROSCOP. Top 5 zodii care fac cei mai multi bani. Capricornul, pe primul loc

Nativii anumitor zodii sunt nascuti pentru a face bani! Bineinteles, banii se fac prin munca grea si devotament dar unele zodii sunt mult mai inclinate spre a se imbogati in viata.

Cine va primi mai multi bani la rectificarea de buget. 14 la suta la pensii, restul la pandemie

In sedinta din aceasta saptamana, Guvernul Orban va decide o rectificare bugetara si va lua in discu.

Cine sunt cei mai puternici candidati la alegerile locale 2020. Lista grea, dupa Firea, Basescu si Nicusor Dan

In Capitala, negocierile pentru candidaturile comune PNL-USR-PLUS au ajuns la final. Sunt sanse mici ca intelegerea sa cuprinda si PMP, conform unor discutii apropiate. Din acest motiv, este posibil ca fostul presedinte Traian Basescu, sa isi depuna candidatura. Lista cu candidati pentru alegerile locale 2020: Firea, Basescu si Nicusor Dan Candidatii vor fi propusi pe .

Peste 6 milioane de lei, subventii de la stat pentru partidele politice, in utlimele zile. Cine primeste cei mai multi bani

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a transmis luni valoarea subventiilor de la stat, ce au fost acordate partidelor politice, in primele 10 zile ale lunii august. Potrivit anuntului, formatiunile au primit de la stat peste 6 milioane de lei. Iata ce sume a primit fiecare partid.

Florin Citu: Guvernul va aproba vineri o OUG pentru a pune in aplicare rectificarea bugetara. Ce ministere primesc mai multi bani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, joi, ca Guvernul va aproba in sedinta de vineri o Ordonanta de Urgenta care va aduce unele modificari necesare pentru a pune in aplicare rectificarea.

Gaura din buget va fi cu 5% mai mare decat s-a estimat initial. Ce ministere primesc mai multi bani la rectificare

Deficitul bugetar va fi cu 5% mai mare decat s-a estimat initial, respectiv 3,7% din PIB, daca nu ne-ar fi afectat criza generata de pandemie, a afirmat joi ministrul Finantelor, Florin Citu, prezentand cateva date despre ministerele care vor primi cei mai multi bani la rectificarea bugetara care va fi aprobata in sedinte de vineri a Guvernului.

Se dau bani de la stat. 2.000 de euro pentru mii de romani. Cine primeste banii

Romanii pot primi un ajutor de la stat, in valoare de 2000 de euro pentru cheltuieli precum plata datoriilor si achizitia de echipamente si utilaje. Cine primeste bani de la stat. Care sunt romanii ce primesc 2000 de euro Prin Programul Operational Competitivitate POC) 2014-2020, in contextul pandemiei COVID-19, potrivit unei Ordonante de Urgenta a .

Cine este cel mai bine platit actor de la Hollywood. Surprize mari in top 10. Netflix a dat un sfert din bani

Cine este actorul care a castigat 87,5 milioane de dolari intr-un an. Acesta a fost pentru al doilea an consecutiv cel mai bine platit actor. Surprize mari in top 10. Cine este actorul cel mai bine platit de la Hollywood intre 1 iunie 2019 si 1 iunie 2020, fostul luptator, Dwayne Johnson a castigat 87,5 .

Teapa de milioane data de mai multi interlopi. Ce au patit pensionarii

Zeci de pensionari si asistati social sunt banuiti ca ar fi beneficiat de credite luate ilegal cu ajutorul unor interlopi din Capitala. Suma pierduta de banca ajunge la cateva milioane de lei. Pensionari si asistati sociali, pacaliti de interlopi bucuresteni Reprezentantii unei societati de brokeri indrumau persoane cu venituri modeste sa imprumute bani de la .

ANAF, decizie de ultima ora. Sunt foarte multi bani la mijloc

ANAF face o mutare de ultima ora. Conducerea a decis oprirea operatiunilor de vamuire la birourile vamale de frontiera din Constanta si directionarea acestora la birourile vamale din interiorul tarii, pe motiv ca cele din urma nu ar avea activitate, in timp ce structura din port este foarte aglomerata, iar timpii de asteptare mari. Peste .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )