Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pe cine propun social-democratii europeni la sefia Comisiei Europene: Dragnea si Dancila lipsesc de la congres

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pe cine propun social-democratii europeni la sefia Comisiei Europene: Dragnea si Dancila lipsesc de la congres

Partidul Socialistilor Europeni PES) isi aproba sambata candidatul cap de lista pentru alegerile europene din 2019, olandezul Frans Timmermans, in prezent prim-vicepresedinte ale Comisiei Europene, in cadrul uni congres care are loc la Lisabona, in. continuă pe Wall-Street Ro

Timmermans a fost ales, fara nicio surpriza, candidatul socialistilor europeni pentru presedintia Comisiei Europene, ntr-o lupta care pare deja pierduta

Olandezul Frans Timmermans a fost ales sambata candidatul socialistilor europeni pentru sefia Comisiei Europene si cap de lista la alegerile europene, un scrutin care se anunta delicat pentru o familie politica in pierdere de viteza in fata conservatorilor si a miscarilor populiste, scrie AFP.

SEFUL COMISIEI EUROPENE: Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei UE

Guvernul Romaniei este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene anul viitor, conform afirmatiilor facute ieri de presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, dupa o intalnire cu premierul roman Viorica Dancila si ceilalti membri ai Guvernului nostru.

Cine ii va urma lui Juncker?

Spre deosebire de predecesorul sau, Jean-Claude Juncker nu vrea un al doilea mandat la sefia Comisiei Europene. Decizia lui a obligat toate familiile politice europene sa caute un succesor. Unele dintre acestea au numit deja die Spitzenkandidaten, adica pretendentii care vor conduce campaniile din mai 2019. Iata cum arata tabloul candidatilor, cu mai putin de jumatate de an inainte de scrutinul pentru PE:.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )