Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cine a ridicat in cele din urma cenusa Cristinei Topescu. Rasturnare de situatie dupa s-a scris ca familia a abandonat-o la crematoriu

Playtech Playtech,
Cine a ridicat in cele din urma cenusa Cristinei Topescu. Rasturnare de situatie dupa s-a scris ca familia a abandonat-o la crematoriu

Desi s-a scris ca familia ar fi abandonat cesnusa Cristieni Topescu la Crematoriul Vitan Barzesti, adevarul este cu totul altul. Cristina Topescu a fost incinerata saptamana trecuta, in prezenta familiei si a apropiatilor ei. Cine a ridicat in cele din urma cenusa Cristinei Topescu Urna cu ramasitele Cristinei Topescu au fost ridicate de mama reputatei . continuă pe Playtech

Ce s-a intamplat cu cenusa Cristinei Topescu, la cinci zile de la incinerare. Este revoltator

A murit la 59 de ani, in urma unui infarct, si a fost gasita fara suflare, acoperita cu o patura, in patul sau, pe 12 ianuarie 2020, la doua saptamani dupa ce sufletul ii plecase deja la ceruri. Trupul ei a fost incinerat, din dorinta sa. Ce s-a intamplat cu urna funerara a Cristinei Topescu, .

Necazurile se tin lant de familia Cristinei Topescu. Ce veste a primit fratele ei vitreg, Cristi

Familia regretatei prezentatoare TV pare urmarita de ghinion. Cristi, fratele vitreg al Cristinei Topescu se confrunta in prezent cu probleme foarte serioase. Jurnalista a decedat in perioada 26-28 decembrie, de anul trecut, fiind incinerata cu o saptamana in urma. Mama Cristinei, Rodica, a sosit de urgenta in tara, odata cu funeraliile fiicei, fiind plecata de .

SOC: S-a descoperit CAUZA MORTII Cristinei Topescu! A fost examinata INIMA jurnalistei. Ce spun legistii?

INEDIT! Medicii legisti ai Serviciului de Medicina Legala Ilfov au examinat inima Cristinei Topescu. in urma analizelor, ei au descoperit o posibila cauza a mortii jurnalistei, relateaza.

Veste iNGROZITOARE! S-a aflat TOTUL despre fratele Cristinei Topescu! Ce o fi fost in sufletul parintilor...

Jurnalista Cristinei Topescu, al carei deces a intristat o tara intreaga, are un frate mai mic, mai putin cunoscut publicului larg.

Impresionant: care a fost cea mai arzatoare dorinta a Cristinei Topescu? Ce isi dorea vedeta sa faca inainte de moarte?

Moartea Cristinei Topescu a impresionat si indoliat toata tara. La o saptamana de la tragica veste inca mai apar intrebari si informatii socante legate de viata regretatei jurnaliste. Care a fost cea.

Cine este actorul din serialul Netflix Stranger Things care incaseaza cel mai mare salariu. Nu, nu e Eleven!

Odata cu revenirea Stranger Thingspe 4 iulie, nu ne putem abtine sa ne uitam inapoi la cat a crescut seria de la o emisiune TV web cu numere moderate pana la un fenomen international plin de suflete. Aveti nevoie de dovezi?Aruncati o privire lasalariul sezonului 3Stranger Things. Ce actor din serialul Netflix Stranger Things este .

si Mircea Badea, la o petrecere pentru adulti. Imagini de colectie cu vedetele de la noi, din urma cu 20 de ani

Mai tineri si cu mai putine frici, vedetele din Romania acceptau sa participe la petrecerile Playboy Romania, care au facut istorie la vremea lor. Printre ei, si Mircea Badea. Cum petreceau iepurasii si oamenii de televiziune la chefurile pentru adulti, din urma cu 20 de ani? si Mircea Badea, la o .

iNGROZITOR! Ce se intampla cu cainii Cristinei Topescu e de NECREZUT: NU vor sa aiba grija de animale

Cristina Topescu a plecat dintre noi, iar moartea sa a intristat o tara intreaga si a ridicat o multime de intrebari.

L-a luat cu ea! A mai MURIT un jurnalist, la o saptamana de la disparitia Cristinei Topescu

Doliu printre jurnalistii din Romania! Valentin Gheorghiu a incetat din viata, in urma cu putin timp.

Romania, in LACRIMI! VESTEA SOC a zilei! inca o MOARTE SOCANTA, in SHOWBIZ, dupa disparitia Cristinei Topescu!

Doliu printre jurnalistii din Romania! Valentin Gheorghiu a incetat din viata, in urma cu putin timp.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )