Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cu cine s-a intalnit Liviu Dragnea, inainte de a merge la DNA

Antena3 Antena3,
Cu cine s-a intalnit Liviu Dragnea, inainte de a merge la DNA

Liviu Dragnea, inainte de vizita la DNA, se intalneste cu un personaj interesant. Este vorba de Georgian Pop, fostul presedinte al Comisiei de Control al activitatii SRI. in urma cu o. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: O sa merg azi la DNA. Merg sa iau in primire sechestrul. Urmeaza probabil sechestrul pe viata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti la Parlament ca va merge azi la DNA. Intrebat de ziaristi daca se va duce la Directia Nationala Anticoruptie, Liviu Dragnea a spus: O sa merg azi. Merg sa iau in primire sechestrul. Urmeaza probabil sechestrul pe viata.

Prima reactie a avocatei lui Liviu Dragnea, dupa ce DNA a pus sechestru pe averea lui

Maria Vasii, avocata liderului PSD Liviu Dragnea, a avut o prima reactie, dupa ce DNA a dispus punerea sub sechestru a bunurilor lui. Am asistat la o prigoana impotriva lui Liviu Dragna. Am solicitat.

Procurorii DNA au instituit masuri asiguratorii asupra bunurilor mobile si imobile detinute de Liviu Dragnea

DNA a instituit masuri asiguratorii asupra bunurilor mobile si imobile detinute de Liviu Dragnea si de ceilalti suspecti din dosarul Tel Drum. Masurile au fost dispuse pentru recuperarea prejudiciului din dosar, estimat la peste 127 de.

UPDATE Liviu Dragnea a fost marti la DNA, unde a fost instiintat de sechestrul pus pe avere. Seful PSD, intampinat de sustinatori, inclusiv parlamentari PSD, dar si de contestatari ce l-au huiduit si i-au strigat Demisia

Cateva zeci de sustinatori s-au adunat marti seara in fata sediului DNA, unde este asteptat sa soseasca seful PSD, Liviu Dragnea. Potrivit posturilor de stiri, in fata Parchetului anticoruptie au venit de asemenea mai multi parlamentari PSD, printre acestia si secretarul general al PSD, deputatul Marian Neacsu, care a declarat ca o suma de colegi ai lui Liviu Dragnea au simtit nevoia sa vina aici. UPDATE 17:30: Dragnea a ajuns la DNA. In fata sediului Directiei Anticoruptie s-a creat imbulzeala, printre sustinatori aflandu-se si mai multi contestatari, care l-au huiduit si au scandat Demisia, demisia!UPDATE 17:58 Liviu Dragnea a parasit sediul DNA, dupa circa o jumatate de ora, fara a face declaratii.

Documentul oficial care l-ar fi bagat in mainile DNA pe Liviu Dragnea

Antena 3 a intrat in posesia documentului care l-ar fi bagat pe Liviu Dragnea in mainile DNA. Este vorba despre raportul OLAF. Raportul final al dosarului deschis in 29 ianuarie 2015 dezvalui.

Liviu Dragnea a iesit de la sediul DNA

00: Liviu Dragnea a iesit de la DNA dupa jumatate de ora. Presedintele PSD a plecat huiduit de protestatari, dar si aplaudat de sustinatorii care se aflau la sediul institutiei.

Statul paralel inseamna tot ei? inainte de vizita la DNA, sfat de taina intre Liviu Dragnea si Georgian Pop

Inainte de a se prezenta la DNA, pentru a i se aduce la cunostinta instituirea sechestrului asigurator asupra averii in doasarul Tel Drum, Liviu Dragnea a avut marti o intalnire de taina cu.

Mobilizare impresionanta a jandarmilor la sediul DNA inainte de sosirea lui Liviu Dragnea (FOTO)

Liviu Dragnea este asteptat, marti dupa-amiaza, sa soseasca la sediul DNA pentru ca procurorii sa ii aduca la cunostinta impunerea masurii sechestrului asigurator in dosarul de fraude cu bani.

Liviu Dragnea a ajuns la DNA

ACTUALIZARE 17:37 Liderul PSD, huiduit la sosirea la sediul DNA Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la sediul DNA, unde urmeaza sa fie anuntat de catre procurorii anticoruptie ca i-a fost pus sechestru pe bunuri in dosarul Tel Drum. *ACTUALIZARE 17:30 imbulzeala la DNA in asteptarea lui Liviu Dragnea *ACTUALIZARE 14:02 Dragnea: Sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justitiei de catre oameni care se ascund ------------- Procurorii DNA au decis sa puna sechestru in dosarul Tel Drum in care este urmarit, printre altele, si presedintele PSD Liviu Dragnea, informeaza televiziunile de stiri.

Dosarul Tel Drum: DNA a pus sechestru asigurator pe toata averea lui Liviu Dragnea pentru a recupera un prejudiciu de 127,5 milioane lei

Procurorii DNA au instituit sechestru asigurator pe toate bunurile lui Liviu Dragnea in dosarul Tel Drum, pentru a recupera un prejudiciu de 127. 366,34 lei peste 27,4 milioane de euro), anunta DNA intr-un comunicat. Aceasta nu inseamna ca averea lui Liviu Dragnea este cifrata la 127 milioane de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2704 seconds )