Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cu cine s-a iubit Ion Tiriac Jr, inainte de Ileana Lazariuc. Este vorba despre o femeie cunoscuta in lumea mondena

Playtech Playtech,
Cu cine s-a iubit Ion Tiriac Jr, inainte de Ileana Lazariuc. Este vorba despre o femeie cunoscuta in lumea mondena

Cu cine s-a iubit Ion Tiriac Jr, inainte de Ileana Lazariuc, cea de care a divortat in urma cu doi ani. Este vorba despre o femeie cunoscuta in lumea mondena. Cu cine s-a iubit Ion Tiriac Jr, inainte de Ileana Lazariuc, cea de care a divortat dupa 10 ani de mariaj Ileana Lazariuc, fiica interpretei . continuă pe Playtech

Ion Ion Tiriac, relatie cu jucatoarea de tenis Sorana Carstea?

Nici bine nu s-a dezmeticit lumea dupa ce Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc au anuntat public ca sunt divortati de doi ani, ca au si aparut zvonuri conform carora fiul lui Tiriac si-ar fi refacut deja viata alaturi de jucatoarea Sorana Carstea.

I-a gasit inlocuitoare! Cu cine se iubeste Ion Ion Tiriac, dupa divortul de Ileana Lazariuc

Au confirmat recent ca au divortat oficial in urma cu doi ani, dar Ion Ion Tiriac pare sa se fi consolat deja in bratele unei alte femei. Despre fiul miliardarului Tiriac se zvoneste ca s-ar fi cuplat cu.

Vestea soc a momentului! Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au divortat in secret in urma cu doi ani!

Toata lumea a ramas socata cand Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au recunoscut public ca, desi inca se iubesc, au decis sa puna punct casniciei lor, divortand in secret in urma cu doi ani! Iata aici detaliile! .

Ileana Lazariuc si-a schimbat look-ul, dupa ce a anuntat public divortul. Cum arata acum fosta sotie a lui Ion Tiriac jr

Ca majoritatea femeilor, dupa ce un eveniment important are loc in viata lorurmeaza si o schimbare de look. Iata cum si-a surprins Ileana Lazariuc fanii, dupa ce saptamana trecuta presa din toata tara dadea vestea suprinzatoare ca frumoasa nu se mai iubeste cu Tiriac Jr. de aproximativ doi ani! Ileana Lazarius, schimbare de look, dupa .

Ion Tiriac a rabufnit: in era comunista, era mai bine cu sportul si invatamantul! Cum vrea sa ia masuri

Ion Tiriac a rabufnit! Presedintele Federatiei Romane de Tenis a sustinut, in cadrul zilei de marti, la o conferinta din Cluj-Napoca, faptul ca ar schimba multe in privinta invatamantului si sportului din Romania. Ce masuri ar vrea fostul sportiv sa se ia pentru ca tara sa creasca altfel oamenii din ea? Ion Tiriac nu mai .

Sorana Cirstea, cuplata cu fiul lui Ion Tiriac: Sunt sentimente puternice acolo. Apropiatii au povestit tot

Familia Tiriac isi pastreaza legaturile cu tenisul pe toate planurile. Ion Tiriac a practicat acest sport si ghideaza acum cariera Simonei Halep, in timp ce fiul lui, Ion Alexandru, traieste o poveste de dragoste cu o rivala a Simonei.

Cat de sarac a fost Ion Tiriac. Cel mai bogat roman lucreaza de la 13 ani, pentru ca nu avea ce manca

Nu multor oameni le-ar putea veni sa creada cat de sarac a fost Ion Tiriac. A fost nevoit sa inceapa sa lucreze pe cand avea varsta de doar 13 ani, cand altii inca se bucura de copilarie si inceput de adolescenta. Fostul tenismen a fost nevoit sa lucreze, pentru ca nu avea ce manca, situatia .

Miliardarul Ion Tiriac, revoltat de ceea ce se intampla in Romania: M-as urca pe masa Guvernului si i-as intreba daca nu le este rusine

Miliaradrul Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, critica modul in care guvernantii trateaza sportul romanesc. Eu nu vreau sa ajunga tenisul ce a ajuns gimnastica. Problema este.

FOTO Simona Halep, vizita fulger la Cluj-Napoca - Ion Tiriac a fost pilot pentru fostul lider mondial

Simona Halep s-a deplasat marti la Cluj-Napoca, acolo unde a participat la actiunea intalneste-ti campionii, manifestare la care au putut lua parte copiii cu varste intre 3 si 7 ani. Pe langa Halep, la eveniment s-au aflat si Ion Tiriac presedintele Federatiei Romane de Tenis) si Ilie Nastase. Sper sa fiu 100% recuperata, imi doresc tare mult sa fac o treaba buna, a precizat Simona facand referire la participarea la Turneul Campioanelor.

Constructia liniei de cale ferata dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni a fost iNTRERUPTA. Ion Tiriac reclama recent ca va fi nevoit sa-si demoleze patinoarul din cauza proiectului

Constructia liniei de cale ferata dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni a fost intrerupta, la doar cateva saptamani dupa ce Ion Tiriac a amenintat ca va demola patinoarul de pe amplasamentul proiectului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )