Libnet.ro
UNICEF

20:47

Alina Mungiu-Pippidi:Cazul RISE Project contra Dan Barna pe intelesul tuturor

Adevărul Adevărul,
Alina Mungiu-Pippidi:Cazul RISE Project contra Dan Barna pe intelesul tuturor

RevistaLe Monde DiplomatiqueLMD) se ocupa in numarul ei din septembrieacde anticoruptie. E o mai veche obsesie a lor, mai usor de inteles cand vezi scandalul suspendarii lui Donald Trump din cauza Ucrainei: stanga se teme ca dreapta conservatoare face din promovarea globala a anticoruptiei ultima arma a imperialismului. Cand ii auzi pe Trump si Biden dand ordine ucrainenilor, cam greu sa sustii ca nu e un pericol. continuă pe Adevărul

Paleologu, reactie spumoasa dupa ancheta Rise Project despre Dan Barna: Eroare de casting

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, sustine ca intelege dezamagirea simpatizantilorUSR, dupa ce au aflat despre trecutul cu probleme al liderului lor, Dan Barna, si ii.

Theodor Paleologu, dupa ancheta Rise Project despre Dan Barna: Nu voi rasuci cutitul in rana, dar desemnarea sa drept prezidentiabil USR-PLUS a fost o eroare de casting

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a numit din nou drept eroare de casting decizia USR-PLUS de a-l sustine pe Dan Barna, sugerand ca, desi formatiunile sunt.

RISE PROJECT VS Dan Barna. Sau inc-o intoarcere din morti a jurnalismului

A avut dreptate sa publice RISE dezvaluirile despre Barna? Da. De ce acum a publicat RISE dezvaluirile despre liderul USR? De d-aia! Sa se mire conspirationistii. Exista o noua etica a noului jurnalism? Da. RISE este controlat de SRI, SIE, KGB? Nu. Are dreptul RISE la stangacii de exprimare? Da. Ce pateste politicianul care se declara pentru o noua etica in politica si viseaza catre vechea politica a tocmelii? O sa-l aleaga - o sa-l alerge lupii!.

Dan Barna, prima reactie dupa investigatiile Rise Project. Spune ca vine cu probe solide sa demonteze aceste pietricele

Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, a avut prima reactie dupa aparitia anchetei privind averea lui facuta de site-ul de investigatii Rise Project. Oficialul sustine ca vine cu probe solide sa demonteze aceste pietricele. Dan Barna a avut prima reactie dupa investigatiile Rise Project Miercuri seara, in ziua in care Ludovic Orban a fost numit premier de .

Ce au patit cei de la Rise Project, dupa ancheta care il viza pe Dan Barna. Au pierdut multi bani, imediat dupa publicare

Jurnalistii de la RISE Project au fost pusi la zid dupa ce au publicat ancheta cu privire la proiectele pe bani europeni demarate de Dan Barna in urma cu mai multi ani. Redactia a primit comentarii negative si a fost acuzata ca face jocuri politice, iar unele donatii au fost oprite. Jurnalistii de la RISE .

in timp ce Dan Barna cere membrilor USR sa nu mai atace Rise Project, Andrei Caramitru face scrabble pe Facebook: Daca luati 3 litere, ce cuvinte se pot forma? SRI si SIE

In timp ce Dan Barna facea apel la membrii USR sa nu mai atace ziaristii de la Rise Project, Andrei Caramitru propunea jocuri de scrabble pe contul lui de Facebook, scriind ca, daca ia trei litere din numele site-ului de investigatii, gaseste doar doua cuvinte: SRI si SIE.

Rise Project: Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda verifica proiectele pe bani europeni ale firmei lui Dan Barna Replica prezidentiabilului: Orice verificare si re-verificare a activitatii mele este binevenita

UPDATE USR a anuntat, joi, dupa ce Rise Project a anuntat ca DLAF ancheteaza proiectele cu fonduri europene derulate de Dan Barna, ca organismele intermediare si de autoritatile de management au facut si el.

Dan Barna a aflat cine a trimis dosarul sau catre Rise Project

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca jurnalistii de la Rise Project au obtinut intreg dosarul sau de r.

Asociatul lui Dan Barna iese la atac, dupa ancheta Rise Project: Ma simt ca intr-un banc prost

Asociatul lui Dan Barna in proiectele cu finantare europeana, Dragos Jaliu, a venit cu explicatii in urma investigatiei Rise Project, si reclama ca desi investigatia a durat doua luni, acesta a fost.

inregistrari secrete cu Dan Barna, dupa ancheta celor de la Rise Project

Prezidentiabilul USR, Dan Barna, a convocat aseara o sedinta telefonica de urgenta cu o parte din liderii formatiunii, dupa aparitia anchetei celor de la Rise Project legat de afacerile cu fonduri europene.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )