Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cine sunt Antifa si Black Lives Matter, cele doua miscari aratate cu degetul in urma protestelor din SUA

Adevărul Adevărul,
Cine sunt Antifa si Black Lives Matter, cele doua miscari aratate cu degetul in urma protestelor din SUA

In contextul tensiunilor legate de moartea lui George Floyd, un somer afro-american decedat sub genunchiul unui politist alb, presedintele american Donald Trump si-a inasprit tonul impotriva miscarilor de stanga, aratand cu degetul mai ales in directia militantilor radicali pentru orchestrarea de violente. continuă pe Adevărul

Protestele Black Lives Matter s-au extins si in Noua Zeelanda

Mii de persoane au marsaluit pasnic azi in Noua Zeelanda scandand Black Lives Matter pentru a-si manifesta solidaritatea cu George Floyd, afro-americanul care a murit in custodia politiei din Minneapolis.

VIDEO Proteste Black Lives Matter in Londra, Berlin, Toronto si Copenhaga dupa moartea lui George Floyd

Moartea lui George Floyd a declansat un val de proteste la nivel mondial, demonstratii de solidaritate cu miscarea Black Lives Matter avand loc in Londra, Berlin, Toronto si Copenhaga, relateaza Variety.

Protestele Black Lives Matter s-au extins si in Franta

Cateva zeci de protestatari purtand pancarte au ingenuncheat in tacere ieri, in fata ambasadei americane la Paris, in semn de solidaritate cu soarta afro-americanului George Floyd, a carui moarte in mainile politiei a starnit saptamana trecuta un val de revolte in Statele Unite.

VIDEO Protestele Black Lives Matter au ajuns si in Noua Zeelanda

Mii de persoane au marsaluit pasnic luni in Noua Zeelanda scandand Black Lives Matter pentru a-si manifesta solidaritatea cu George Floyd, afro-americanul care a murit in custodia politiei din Minneapolis saptamana trecuta, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )