Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cine sunt candidatii care au intrat in cursa pentru sefia PSD. Lista completa

Playtech Playtech,
Cine sunt candidatii care au intrat in cursa pentru sefia PSD. Lista completa

Au inceput sa apara tot mai multi candidati pentru sefia PSD, in frunte cu premierul Viorica Dancila. Sunt exact candidatii la care te asteptai sa aspire la sefia partidului. Au ravnit de mult la puterea pe care o avea Liviu Dragnea in PSD, dar Dancila ii tine la respect, spre nemultumirea vechilor baroni. Cine sunt . continuă pe Playtech

Cine ar putea intra in cursa pentru prezidentiale

PNL il sustine pe presedintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni. PSD isi va alege pr.

inca un candidat intra in cursa pentru sefia PSD. Rival puternic pentru Dancila

Senatorul Serban Nicolae, unul dintre social-democratii cu mare vechime in partid, va intra in cursa pentru sefia PSD. De asemenea, premierul Viorica Dancila si deputatul Liviu Plesoianu si-au anuntat candidatura la Congresul de sambata. Potrivit unor surse din PSD, Dancila e marea favorita, insa Serban Nicolae i-ar putea pune probleme, datorita relatiei foarte bune pe care o are cu liderii din teritoriu. Plesoianu nu are nicio sansa.

Se inteteste batalia pentru functii, in PSD: Codrin Stefanescu are UN CONTRACANDIDAT in cursa pentru sefia Secretariatului General

Se apropie Congresul PSD si se inteteste batalia pe functii. Codrin Stefanescu a aflat, miercuri, ca are un contracandidat pentru functia de secretar general al partidului, functie din care a fost demis.

Cine sunt cele trei persoane ucise de tren, la Iasi. Locul blestemat unde s-a produs tragedia

Accident feroviar cumplit in Iasi! Trei persoane au fost lovite, in cursul zilei de marti, 25 iunie, de un tren. Totul s-a petrecut in zona Ciurea. Cine sunt victimele? Accident feroviar Iasi: Cine sunt victimele? Un accident feroviar s-a petrecut in cursul zilei de marti, in Iasi. Trei persoane au fost lovite din plin de .

Cine sunt parintii naturali ai fetitei de 8 ani din Baia de Arama. De ce au fost decazuti din drepturi

Parintii naturali ai fetitei de 8 ani din Baia de Arama, care a fost data spre adoptie, nu ar putea sa mai obtina custodia Sorinei nici daca ar vrea. Mama fetitei a fost decazuta din drepturile parintesti inca dinainte sa o aduca pe lume, iar tatal n-o recunoaste ca fiind fiica lui. Mama fetitei de .

Cine sunt ielele si de ce nu ai voie sa le pronunti numele

Cand apar ielele si ce sunt aceste creaturi din mitologia romaneasca? Adesea Ielele beau apa de prin fantani si oricine va bea dupa dansele, il pocesc. Ce obiceiuri trebuie respectate in ziua amintirii lor si cum sa te feresri de rau? Cine sunt ielele? Ielele sunt fapturi supranaturale din mitologia romaneasca si, din cauza incosecventei .

Subiectele zilei: Cum i-a convins Dancila pe Oprisan si Badalau sa nu candideze la Congres. Ce conditii au pus cei doi lideri; Cine sunt cei mai bogati politicieni din Romania; Sfarsitul lui Ciorbea: De la tanarul sarac si cinstit la avocatul infractoril

Povestea spusa fara teama sau favoruri a familiei de romani cu care The New York Times a lovit in Trump. Tatal lui baby Constantin are doua condamnari in Franta si este cercetat pentru violenta. Se pregateste cea mai inalta cladire din Cluj, un zgarie-nori cu 40 de etaje langa Somes. in urma cu mai bine de zece ani, inainte de venirea crizei, Primaria aviza proiecte de turnuri care mai de care, unele asemenea celor din Dubai.

Be EU. Negocieri intense pentru sefia Comisiei Europene

Negocieri greoaie pentru viitorul presedinte al Comisiei Europene. Manfred Weber este candidatul propus de Partidul Popular European PPE) pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, insa nu are sustinerea.

Cine sunt actorii care completeaza distributia noului serial de la Antena 1, Sacrificiul

Noul proiect produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, Sacrificiul, isi completeaza distributia cu noi actori, cunoscuti deja de catre telespectatori, din serialul Fructul oprit. Din distributie fac parte, printre altii, Doinita Oancea 36 de ani) si Ioana Blaj 32 de ani).

Eugen Teodorovici si-a anuntat intentia de a intra in cursa pentru prezidentiabilul PSD

Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, s-a inscris in cursa interna a partidului pentru desemnarea candidatului la prezidentiale. Acesta spune ca are solutii la problemele tarii si vrea sa le puna in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )