Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cine sunt candidatii pentru sefia PSD

România Liberă România Liberă,
Cine sunt candidatii pentru sefia PSD

Viorica Dancila are cinci adversari in lupta pentru sefia PSD, printre care Serban Nicolae si Ecater. continuă pe România Liberă

Cine sunt candidatii care au intrat in cursa pentru sefia PSD. Lista completa

Au inceput sa apara tot mai multi candidati pentru sefia PSD, in frunte cu premierul Viorica Dancila. Sunt exact candidatii la care te asteptai sa aspire la sefia partidului. Au ravnit de mult la puterea pe care o avea Liviu Dragnea in PSD, dar Dancila ii tine la respect, spre nemultumirea vechilor baroni. Cine sunt .

Cine intra in competitia pentru sefia PSD. Viorica Dancila are cinci adversari

Social democratii isi aleg la sfarsitul saptamanii o noua conducere. La Congresul din 29 iunie pesedistii umeaza sa-si aleaga presedintele, presedintele executiv si secretarul general si sa voteze noi modificari la statutul partidului. Miercuri a expirat termenul de depunere a candidaturilor urmand ca intr-o sedinta a Comitetului Execucuitv sa fie validate.

inca un candidat intra in cursa pentru sefia PSD. Rival puternic pentru Dancila

Senatorul Serban Nicolae, unul dintre social-democratii cu mare vechime in partid, va intra in cursa pentru sefia PSD. De asemenea, premierul Viorica Dancila si deputatul Liviu Plesoianu si-au anuntat candidatura la Congresul de sambata. Potrivit unor surse din PSD, Dancila e marea favorita, insa Serban Nicolae i-ar putea pune probleme, datorita relatiei foarte bune pe care o are cu liderii din teritoriu. Plesoianu nu are nicio sansa.

Rival-supriza pentru Viorica Dancila la sefia PSD: Premierul s-a dat de trei ori peste cap si s-a transformat, ca in basm, intr-o noua fiinta

Deputatul Liviu Plesoianu a anuntat ca va intra in cursa pentru sefia PSD. Social-democratul a luat decizia unei candidaturi impotriva Vioricai Dancila dupa ce a vazut ca premierul nu vrea sa continue discursul PSD despre lupta cu Statul paralel.

Serban Nicolae o contracandideaza pe Viorica Dancila la sefia PSD

Senatorul Serban Nicolae candideaza pentru sefia PSD la congresul din 29 iunie. Acesta a confirmat, pentru Mediafax, ca si-a depus candidatura.

Marcel Ciolacu i-a promis Vioricai Dancila ca o voteaza pentru sefia PSD: `Cu o mare rugaminte, a doua zi dupa congres sa nu mai tina cont de absolut nimic si sa faca ordinea necesara in Guvern`

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, joi seara, ca i-a promis premierului Viorica Dancila votul sau la Congresul extraordinar pentru functia de presedinte al partidului, dar a precizat.

Scaunul Vioricai Dancila la sefia PSD, in pericol: Va asigur ca VOCEA dumneavoastra se va face auzita

Viorica Dancila are contracandidat la sefia PSD, ce se disputa la Congresul din 29 iunie. Liviu Plesoianu a anuntat, marti, pe Facebook ca isi depune candidatura.

Liviu Plesoianu, anunt de ultima ora: Candidez la sefia PSD

Liviu Plesoianu si-a anuntat intentia de a candida la sefia PSD, declarandu-se dezamagit de atitudiunea premierului Viorica Dancila, actualul presedinte interimar al partidului. Aseara,.

Cine sunt cele trei persoane ucise de tren, la Iasi. Locul blestemat unde s-a produs tragedia

Accident feroviar cumplit in Iasi! Trei persoane au fost lovite, in cursul zilei de marti, 25 iunie, de un tren. Totul s-a petrecut in zona Ciurea. Cine sunt victimele? Accident feroviar Iasi: Cine sunt victimele? Un accident feroviar s-a petrecut in cursul zilei de marti, in Iasi. Trei persoane au fost lovite din plin de .

Cine sunt ielele si de ce nu ai voie sa le pronunti numele

Cand apar ielele si ce sunt aceste creaturi din mitologia romaneasca? Adesea Ielele beau apa de prin fantani si oricine va bea dupa dansele, il pocesc. Ce obiceiuri trebuie respectate in ziua amintirii lor si cum sa te feresri de rau? Cine sunt ielele? Ielele sunt fapturi supranaturale din mitologia romaneasca si, din cauza incosecventei .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )