Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cine sunt cei 5 judecatori care vor decide soarta lui Liviu Dragnea: Unul dintre magistrati l-a condamnat in dosarul Referendumului

B1 B1,
Cine sunt cei 5 judecatori care vor decide soarta lui Liviu Dragnea: Unul dintre magistrati l-a condamnat in dosarul Referendumului

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit data de 8 octombrie pentru primul termen din apelul lui Liviu Dragnea impotriva sentintei de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor. continuă pe B1

Care vor fi sarcinile noilor ministri din Guvernul Filip

Vicepresedintele Partidului Democrat Vladimir Cebotari a anuntat care vor fi principalele sarcini ale noilor ministri inaintati in domeniile sanatatii si agriculturii. Potrivit lui, unul dintre scopuri este ca oamenii sa fie auziti, iar ritmurile de dezvoltare a domeniilor sa aiba un tempo mai rapid, transmite IPN.

nca un referendum pe 7 octombrie: Locuitorii din Olt vor decide daca se schimba numele judetului

Consiliul Judetean CJ) Olt va organiza pe 7 octombrie referendum pentru atribuirea numelui Olt-Romanati judetului, in aceeasi zi in care va fi organizat si referendumul privind redefinirea familiei in Constitutie, conform unei hotarari adoptata luni, intr-o sedinta extraordinara, potrivit Agerpres.

SpaceX a anuntat cine este primul turist care va zbura in jurul Lunii. Care sunt planurile sale

Yusaku Maezawa, un antreprenor miliardar din Japonia, este primul turist spatial care va zbura in jurul Lunii, a anuntat chiar Elon Musk, fondatorul companiei SpaceX. Maezawa este fondatorul Zozotown, cel mai mare .

Statul va receptiona curand cei 766 de metri care vor conecta autostrada-muzeu Gilau-Nadaselu de restul Autostrazii Transilvania VIDEO

Asociatia Pro Infrastructura a informat ca luni sau marti va fi facuta pre-receptia segmentului de sosea de la Gilau, care va conecta autostrada-muzeu Gilau-Nadaselu, gata din noiembrie 2017, cu restul Autostrazii Transilvania A3).

Eurostat: Bucurestenii sunt cei mai nemultumiti europeni cand vine vorba de conditiile din scoli si transportul public

Aproape jumatate 48%) dintre locuitorii Bucurestiului sunt nemultumiti de scolile si de facilitatile de educatie din orasul lor, arata datele publicate de Eurostat pe baza unui sondaj care a cuprins 24 de capitale din Uniunea Europeana in 2015.

Ei sunt pensionarii care vor ramane fara pensii in acest an: Vezi daca esti si tu pe lista...

Punctul de pensie poate ajunge la valoarea de 1. 875 lei, pana in 2021, potrivit noii legi a pensiilor. insa, proiectul ascunde o serie de prevederi care defavorizeaza anumite categorii de pensionari. Mai.

Cine este primul turist care va zbura in jurul Lunii. SpaceX a facut marele anunt

Elon Musk, fondatorul SpaceX, a anuntat cine este cel care va zbura in jurul Lunii. Yusaku Maezawa, un antreprenor miliardar din Japonia, va trai aceasta experienta. Maezawa este si fondatorul celui mai.

BANII se modifica RADICAL: Detalii despre BANCNOTELE care vor disparea COMPLET! Mai ai putin la dispozitie pentru a le SCHIMBA (VIDEO)

Noi modele ale bacnotelorde 100 si de 200 de euro au fost prezentate luni in premiera de catre Banca Centrala Europeana BCE). Potrivit institutiei, bancnotele vor intra in circulatie din 28 mai 2019.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )