Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt consilierii care NU AU VRUT ca orasul Constanta sa fie parte civila in dosarul retrocedarilor fictive, in care a fost condamnat Radu Mazare

B1 B1,
Cine sunt consilierii care NU AU VRUT ca orasul Constanta sa fie parte civila in dosarul retrocedarilor fictive, in care a fost condamnat Radu Mazare

Felix Stroe, actualul sef al PSD Constanta, impreuna cu mai multi colegi, nu au dorit ca Primaria Constanta sa fie parte civila in dosarul retrocedarilor fictive, in care a fost condamnat Radu Mazare, se. continuă pe B1

Cine sunt consilierii care NU AU VRUT ca orasul Constanta sa fie parte civila in dosarul retrocedarilor fictive, in care a fost condamnat Radu Mazare (VIDEO)

Felix Stroe, actualul sef al PSD Constanta, impreuna cu mai multi colegi, nu au dorit ca Primaria Constanta sa fie parte civila in dosarul retrocedarilor fictive, in care a fost condamnat Radu Mazare, se.

Digi24: Cine sunt romnii care l ajuta pe Putin

O puzderie de oficiali rusi si analisti militari care miros de la o posta a GRU s-au apucat, ca din senin, sa vanture ideea unui razboi iminent in regiune si sa ne ameninte, scrie Dan Turturica.

Cine sunt judecatorii care i-au condamnat pe Radu Mazare si Cristi Borcea la 9, respectiv 5 ani de puscarie

Dosarul retrocedarilor frauduloase de pe litoral a ajuns la final dupa ce a fost tergiversat vreme de un deceniu, in special la Curtea de Apel Bucuresti. Magistratii de la Curtea Suprema au condamnat definitiv 32 de persoane in dosarul al carui prejudiciu depasea 100 de milioane de euro. Completul de trei judecatori care a dat sentinta finala a fost format dinIonut Matei, Ioana Bogdan si Ioana Alina Ilie.

Doi tineri indragostiti din Iasi au incercat sa-si puna capat zilelor. Parintii sunt socati. Care e motivul din spate gestului lor

Doi indragostiti de 18 ani din Iasi au incercat sa se sinucida impreuna fiindca familiile lor nu vor ca ei sa mai fie impreuna. Tinerii au plecat de acasa in urma cu cateva zile si s-au cazat.

Lidia Fecioru: Acestea sunt bolile care pot fi tratate cu bioenergie

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, la Dar si har, despre bolile care pot fi tratate cu bioenergie. Cei care merg spre acest tratament se indreapta cu speranta ca orice este vindecabil, lucru care este.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )