Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt procurorii vizati de OUG privind Justitia. CSM a publicat lista completa

B1 B1,
Cine sunt procurorii vizati de OUG privind Justitia. CSM a publicat lista completa

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat incetarea delegarii in cazul a 48 de procurori din cadrul Parchetului General, DIICOT si DNA, ca urmare a intrarii in vigoare a. continuă pe B1

Cine sunt cei 48 de procurori delegati vizati de OUG privind justitia. CSM a publicat lista completa

Sectia pentru procurori a CSM a hotarat, miercuri, incetarea delegarii pentru 48 de procurori din cadrul Parchetului General, DIICOT si DNA, ca urmare a intrarii in vigoare a OUG privind legile justitiei. Printre procurorii vizati se numara si Ionel Corbu, care instrumenta dosarul violentelor din 10 august, din Piata Victoriei.

Cine sunt cei 48 de procurori vizati de OUG privind Justitia. CSM a publicat lista completa

Sectia pentru procurori a CSM a hotarat, miercuri, incetarea delegarii pentru 48 de procurori din cadrul Parchetului General, DIICOT si DNA, ca urmare a intrarii in vigoare a OUG privind legile justitiei. Activitatea procurorilor inceteaza deoarece nu indeplinesc conditiile de 10 ani de vechime.

Procurorul general, intrebat de jurnalisti in legatura cu aplicarea OUG privind justitia: Si noi am vrea sa stim ce vreti sa stiti dumneavoastra

Procurorul general Augustin Lazar a declarat miercuri dimineata, referindu-se la OUG privind justitia, ca este o analiza in curs, iar la insistentele jurnalistilor cu privire la interpretari ale prevederilor actului normativ si consecinte ale aplicarii acestuia a replicat:Si noi am vrea sa stim ce vreti sa stiti dumneavoastra.

Lazar, intrebat de jurnalisti despre OUG privind Justitia: Si noi am vrea sa stim ce vreti sa stiti dumneavoastra

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca Ordonanta de Urgenta ce modifica Legile Justitiei inca se mai afla in analiza. La insistentele jurnalistilor cu privire la prevederile.

G4media: Cine sunt procurorii nscrisi la Sectia pentru investigarea magistratilor. Procuroarea Iuliana Magdalena Olteanu este Cristina de la fosta Securitate. CNSAS: A semnat angajament, dar nu sunt probe ca si-a turnat colegii de liceu

Lista candidatilor inscrisi pentru functii de conducere sau executie la Sectia pentru investigarea magistratilor contine nume dintre cele mai surprinzatoare. De departe, se detaseaza procuroarea Iuliana Magdalena Olteanu, pana azi la Parchetul General PG). Ea era delegata de la Parchetul Judecatoriei sectorului 6, insa ca urmare a intrarii in vigoare a noilor modificari la legile Justitiei, a parasit PG pentru ca nu avea gradul profesional corespunzator, dezvaluie G4media. ro.

Nicolicea i-a taiat microfonul liderului USR care l acuza pe Dragnea ca si-a concediat procurorul din dosarul Tel Drum prin OUG privind justitia: Sa va fie rusine!

Ordonanta de urgenta privind legile justitiei a declansat o disputa in plenul Camere Deputatilor, vicepresedintele PSD Eugen Nicolicea cerand sa i se taie microfonul liderului USR Dan Barna dupa ce acesta l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca a impus actul normativ pentru a-si concedia procurorul din dosarul Tel Drum. Barna i-a mai cerut liderului PSD, aflat in banca grupului social-democratilor, abrogarea OUG 92/2018, moment care l-a infuriat pe Nicolicea.

UPDATE: Toader, despre efectele OUG privind justitia: Procurorii stiu sa interpreteze si sa aplice corect legea. Vreau sa le transmit un mesaj de stabilitate si ncredere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut ca a avut o discutie foarte buna cu membrii sectiei de procurori a CSM pe tema efectelor OUG privind legile justitiei. El a mai spus ca acestia stiu sa interpreteze si sa aplice corect legea, insa, personal nu a avansat nicio varianta de interpretare a OUG privind legile justitiei, limitandu-se la a le transmite procurorilor un mesaj de stabilitate.

OUG privind legile justitiei - discutata de Executiv

Premierul a anuntat astazi ca OUG privind legile justitiei va fi discutata de Executiv, pentru o armonizare a prevederilor legilor.

Cine sunt mentorii noului show Provocarea starurilor de la TVR 1

Provocarea starurilor incepe din 27 octombrie. Interpretii Sanda Ladosi si Stefan Stan si compozitorul Mihai Alexandru ii vor indruma pe concurenti in competitia muzicalaProvocarea starurilor, pe care TVR 1 o lanseaza la finalul lunii octombrie. Show-ul va fi prezentat de Andreea Banica.

Prevederile OUG privind legile justitiei nu sunt retroactive

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a stabilit, ieri, ca prevederile ordonantei de urgenta 92/2018 prin care s-au operat noi modificari la legile justitiei, se vor aplica doar pentru viitor. CSM a decis ca in acest moment, din Directia Nationala Anticoruptie si din Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism vor pleca doar procurorii care au ajuns prin delegare in posturile respective. Procurorii care au intrat in DNA si DIICOT pe baza de concurs sau interviu vor ramane pe posturi, chiar daca nu au cei 10 ani de experienta, stabiliti prin OUG 92/2018.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )