Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cine sunt tintele politice ale DNA care au fost achitate

Antena3 Antena3,
Cine sunt tintele politice ale DNA care au fost achitate

Acestea au fost tintele politice ale DNA in timpul mandatului Laurei Codruta Kovesi. Este vorba despre oameni politici de calibru din Romania, care au fost cercetati, trimisi in judecata, unii chiar arestati, ia. continuă pe Antena3

OFICIAL: Sase procurori se bat pentru sefia DNA. Cine sunt acestia

Ministerul Justitiei a publicat vineri oficial lista candidatilor care s-au inscris in cursa pentru sefia DNA. in totatsunt sase procurori inscrisi si anume: 1. Paula Nicoleta TANASE 2. Nicolae.

Umorile politice ale Vioricai Dancila

Dupa evenimentele din 10 august din Piata Victoriei, timp de aproape doua satptamani nu am auzit nicio declaratie din partea prim-minis-trului Viorica Dancila. Seful Guvernului a preferat sa taca, timp de 13 zile, si a dechis gura abia ieri, cu prilejul sedintei de guvern, pentru a-si varsa umorile politice acumulate in aceasta perioada sau cele pe care le-a primit scrise pe foile de hartie pe care le-a citit la inceputul intalnirii cu ministrii cabinetului sau.

Ninja Warrior de la PRO TV ARUNCA iN AER piata media din Romania: Cine sunt cele trei vedete care au facut ANUNTUL BOMBA!

PRO TV aduce in Romania Ninja Warrior, un show care a devenit un adevarat fenomen la nivel mondial. Cei care vor comenta fiecare moment al competitieisunt Costi Mocanu, Daniel Nitoiu si Raluca Aprodu,.

Combinatul siderurgic de la Galati aproape sa fie vandut: Cine sunt cele doua grupurii care vor sa preia otelariile de la Arcelor Mittal

Grupurile britanice Greybull Capital, care detine British Steel, si Liberty House sunt interasante de achizitionarea otelariilor ArcelorMittal din Romania si Cehia, scrie, citand doua surse apropiate dosarului,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )