Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine e Traian Berbeceanu, justitiarul din Alba Iulia ajuns in Guvernul Orban

Playtech Playtech,
Cine e Traian Berbeceanu, justitiarul din Alba Iulia ajuns in Guvernul Orban

Traian Berbeceanu e cunoscut drept politistul care s-a luptat cu mafia fierului vechi din Hunedoara si si-a deranjat superiorii. Acum, el va face parte din Guvernul Orban, Traian Berbeceanu,. continuă pe Playtech

FOTO Politistii din Alba Iulia solicita sprijin pentru identificarea unor suspecti de furt

Politia Municipiului Alba Iulia solicita sprijinul cetatenilor pentru identificarea unor persoane de interes in instrumentarea unor dosare penale.

S-a reluat licitatia de peste 35 de milioane de euro pentru delegarea serviciului de transport calatori la Alba Iulia si in opt comune

Licitatia cu valoare estimata de peste 35 de milioane de euro, privind concesionarea serviciului public de trabnsport calaitori din Alba Iulia si opt comune apropiate, a fost reluata. La prima strigare nu s-a prezentat niciun ofertant.

Traian Berbeceanu va fi seful de cabinet al ministrului Afacerilor Interne

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi, la o conferinta de presa, ca fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia Traian Berbeceanu va fi numit seful sau de de.

Marian Godina, atac fara precedent la adresa lui Victor Ciutacu, dupa vestea numirii lui Traian Berbeceanu la MAI

Traian Berbeceanu este cunoscut pentru iesirile sale publice in care combatea coruptia si care, in 2016, fiind sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate din judetul Alba, a fost achitat pentru mai multe infractiuni. Marian Godina, atac fara precedent la adresa lui Victor Ciutacu, dupa vestea numirii lui Traian Berbeceanu la MAI Un alt .

Prima reactie a lui Traian Berbeceanu, dupa ce Marcel Vela l-a propus pentru postul de consilier al Ministrului de Interne

Traian Berbeceanu este cunoscut pentru iesirile sale publice in care combatea coruptia si care, in 2016, fiind sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate din judetul Alba, a fost achitat pentru mai multe infractiuni. Prima reactie a lui Traian Berbeceanu, dupa ce Marcel Vela l-a propus pentru postul de consilier al Ministrului de Interne .

Traian Berbeceanu va fi numit sef de cabinet la Interne

Traian Berbeceanu, fost sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, va fi numit s.

Traian Berbeceanu devine seful de cabinet al ministrului de Interne! Ce a anuntat Marcel Vela

Traian Berbeceanu va fi numit seful de cabinet al ministrului de Interne. Anuntul a fost fost facut de ministrul Marcel Vela, in cadrul unei conferinte de presa. Recent, mai multi procurori au cerut in instanta interzicerea publicarii scartii scrise de Berbeceanu, Radiografia unei marsavii judiciare. Traian Berbeceanu este noul sef de cabinet al ministrului de .

Traian Berbeceanu va fi numit sef de cabinet al ministrului de Interne

Traian Berbeceanu va fi numit sef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela. Anuntul a fost facut, joi, chiar de catre ministrul Vela. Berbeceanu estefostul sef al Brigazii de Combatere a.

Traian Berbeceanu, prima reactie dupa ce a fost numit sef de cabinel al ministrului de Interne

Traian Berbeceanu spune ca propunerea lui Marcel Vela de a-l numi sef de cabinet al ministrului de Interne il onoreaza si il responsabilizeaza, subliniind ca va urma o perioada cu multa munca, insa se.

Traian Berbeceanu, prima reactie dupa ce a fost numit sef de cabinet al ministrului de Interne

Traian Berbeceanu spune ca propunerea lui Marcel Vela de a-l numi sef de cabinet al ministrului de Interne il onoreaza si il responsabilizeaza, subliniind ca va urma o perioada cu multa munca, insa se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )