Libnet.ro
UNICEF

07:00

Eu cu cine votez? Ce proiecte au candidatii la Primaria Sectorului 4 - Daniel Baluta vs Simona Spataru

Hotnews Hotnews,
 Eu cu cine votez? Ce proiecte au candidatii la Primaria Sectorului 4 - Daniel Baluta vs Simona Spataru

In cursa pentru Primaria Sectorului 4 s-au inscris 9 candidati, dar pe primele locuri in sondaje se afla actualul primar, Daniel Baluta PSD) si Simona Spataru PNL-USR-PLUS). Daniel Baluta promite ca va moderniza bd. Gheorghe Sincai si Soseaua Oltenitei, va largi bd. Metalurgiei, va construi doua pasaje la intersectia Soseaua Berceni cu str. Turnu Magurele si pe str. Turnu Magurele peste bd. Metalurgiei, va amenaja doua parcuri, va moderniza Piata Resita si Piata Norilor, va creste cu 20% spatiul verde din Sector si construi de la zero patru gradinite, doua scoli, o biblioteca, un teatru si trei sali de spectacol. continuă pe Hotnews

Eu cu cine votez? Ce proiecte au candidatii la Primaria Sectorului 1 Clotilde Armand vs Daniel Tudorache

In cursa pentru Primaria Sectorului 1 s-au inscris 20 de candidati, dar pe primele locuri in sondaje se afla Clotilde Armand PNL-USR-PLUS) si actualul primar, Daniel Tudorache PSD). Cel mai spectaculos proiect promis de Clotilde Armand este amenajarea unei promenade de 44 km in jurul salbei de lacuri din Sectorul 1, cu piste de biciclete si baze sportive. Daniel Tudorache promite ca va face spitalul cu 1000 de paturi de pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, pentru ca in ultimii 4 ani s-au facut doar procedurile administrative.

Eu cu cine votez? Ce proiecte au candidatii la Primaria Sectorului 3 - Robert Negoita vs Adrian Moraru

In cursa pentru Primaria Sectorului 3 s-au inscris 13 candidati, dar pe primele locuri in sondaje se afla actualul primar, Robert Negoita Bucuresti 2020), Adrian Moraru, candidatul dreptei PNL-USR-PLUS) si Aurelian Badulescu, candidatul PSD. Robert Negoita promite ca va face un pasaj pe sub bd. Unirii si o parcare de 3. 000 de locuri, 2 pasaje subterane la intersectia Mihai Bravu cu Camil Ressu si Mihai Bravu cu Sos. Vitan, 3 pasaje supraterane, va finaliza parcul de distractii din Parcul Pantelimon si Hala Laminor, 10 crese si gradinite.

Eu cu cine votez? Ce proiecte au candidatii la Primaria Sectorului 2: Radu Mihaiu, Dan Cristian Popescu si Neculai Ontanu

In cursa pentru Primaria Sectorului 2 s-au inscris 16 candidati, dar pe primele locuri in sondaje se afla Radu Mihaiu PNL USR-PLUS), actualul viceprimar al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, care a plecat din PNL si acum candideaza ca independent sustinut de PSD si fostul primar Neculai Ontanu ADER-PPU). Radu Mihaiu promite curatenie in Sector, ca va planta 100. 000 de copaci, va opri toaletarile barbare, va face parcari pentru biciclete, parcari parkride si va amenaja malul lacurilor Colentina. Neculai Ontanu promite taxa zero la gunoi, 10 fantani noi de mare adancime, realizarea a trei pasaje subsupraterane la nivelul trecerilor de cale ferata de pe Sos. Petricani, Sos. Andronache si str. Baicului, 20 de crese noi si locuinte sociale.

Alegeri locale 2020. Pentru cine iese la vot Daniel Baluta, primarul sectorului 4: Am reusit

Campania electorala pentru alegerea primarilor a ajuns la final. Duminica se vor alege edilii, cei care pentru patru ani vor adminstra si vor gestiona atat fondurile bugetare, dar si proiectele pentru comunitate. Alegeri locale 2020. Pentru cine iese la vot Daniel Baluta, primarul sectorului 4 De asemenea, Daniel Baluta este unul dintre candidatii unui noi .

Nicolae Niky Scorpion Paun recunoaste ca a negociat cu Cristian Bacanu, candidat PNL-USR la Primaria Sectorului 5

Nicolae Paun, cunoscut drept Niky Scorpion, fost deputat al Romaniei din partea Partidei Romilor, a recunoscut, intr-un clip video care circula pe internet ca s-a intalnit cu Cristian Bacanu, actualul candidat PNL-USR la Primaria Sectorului 5, pentru a negocia o. colaborare.

Adevarul Live, ora 11.00. Gabriel Ispas, despre sansele sale la Primaria Sectorului 4

Candidatul Pro Romania pentru Primaria Sectorului 4, Gabriel Ispas, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre intrarea sa in cursa pentru functia de primar, proiectele pe care le propune si obiectivele partidului sau pentru acest rand de alegeri.

Ciprian Ciucu a facut denunt la DNA impotriva lui Gabriel Mutu pentru deturnare de fonduri la Primaria Sectorului 6

Ciprian Ciucu a facut un denunt la DNA pe numele edilului Gabriel Mutu pentru fapte de coruptie si deturnare de fonduri la Primaria Sectorului 6, potrivit unui comunicat de presa. Ciucu a sesizat si Politia Sector 6 asupra unei campanii ilegale de distribuire in masa si fara asumare a unor flyere de campanie negative, fara a fi precizat codul de mandatar pentru a nu putea fi usor identificati autorii.

VIDEO INTERVIU Cum ar putea deveni Sectorul 5 un sector smart? Cristian Bacanu, candidatul PNL pentru Primaria Sectorului 5: Nu mai putem sa acceptam ca este cel mai sarac sector Cele 110 hectare din zona Antiaeriana se pot transforma in parc

Cristian Bacanu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 5, spune ca aproape tot ce s-a facut in sector in ultimii 4 ani a fost gresit si isi doreste ca lucrurile sa se schimbe din toate punctele de vedere. Candidatul PNL a discutat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre cum isi propune sa transforme sectorul 5 intr-un sector smart, care sunt principalele lucruri care trebuie schimbate, ce planuri are pentru scolile, profesorii si elevii din sector si care sunt solutiile pentru a creste numarul spatiilor verzi si pentru a rezolva problema curateniei. Sa stiti ca in Sectorul 5 exista foarte multe terenuri care nu sunt folosite, foste fabrici. Sunt locuri unde se pot dezvolta investitii, dar este necesar ca investitorii, companiile sa simta ca nu sunt pur si simplu exfoliati, capusati de catre administratia publica locala, ca nu au usile inchise acolo. Si daca reusim sa facem toate aceste lucruri atunci viata oamenilor se va schimba in bine, a declarat Cristian Bacanu.

Simona Spataru:Baluta e beat de putere. Se teme ca pierde sectorul si a pus mafiotii pe urmele mele. Castig primaria cu votul femeilor si al nehotaratilor

Simona Spataru, candidatul sustinut de USR-PLUS-PNL pentru Primaria Sectorului 4, a vorbit, la Adevarul Live, despre lupta cu primarul PSD Daniel Baluta, pe care il acuza ca a pus mafiotii sa o urmareasca pe strada, sa o fileze zi de zi. Simona Spataru spune ca nu se lasa intimidata, ca mai are 10 procente de recuperat in ultima saptamana si-l va invinge pe Baluta cu votul oamenilor care acum se declara nehotarati.

Va fi construit primul teatru din Sectorul 4. Daniel Baluta: Accesul la cultura nu e un moft, ci un drept al nostru, al tuturor

Un prim teatru va fi construit in Sectorul 4. Primaria a incheiat joi procedura de proiectare a cladirii ce va gazdui primul centru multi-cultural construit vreodata in Sectorul 4, urmand ca in perioada.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )