Libnet.ro
UNICEF

08:45

Eu cu cine votez? Ce proiecte au candidatii la Primaria Sectorului 3 - Robert Negoita vs Adrian Moraru

Hotnews Hotnews,
 Eu cu cine votez? Ce proiecte au candidatii la Primaria Sectorului 3 - Robert Negoita vs Adrian Moraru

In cursa pentru Primaria Sectorului 3 s-au inscris 13 candidati, dar pe primele locuri in sondaje se afla actualul primar, Robert Negoita Bucuresti 2020), Adrian Moraru, candidatul dreptei PNL-USR-PLUS) si Aurelian Badulescu, candidatul PSD. Robert Negoita promite ca va face un pasaj pe sub bd. Unirii si o parcare de 3. 000 de locuri, 2 pasaje subterane la intersectia Mihai Bravu cu Camil Ressu si Mihai Bravu cu Sos. Vitan, 3 pasaje supraterane, va finaliza parcul de distractii din Parcul Pantelimon si Hala Laminor, 10 crese si gradinite. continuă pe Hotnews

Eu cu cine votez? Ce proiecte au candidatii la Primaria Sectorului 4 - Daniel Baluta vs Simona Spataru

In cursa pentru Primaria Sectorului 4 s-au inscris 9 candidati, dar pe primele locuri in sondaje se afla actualul primar, Daniel Baluta PSD) si Simona Spataru PNL-USR-PLUS). Daniel Baluta promite ca va moderniza bd. Gheorghe Sincai si Soseaua Oltenitei, va largi bd. Metalurgiei, va construi doua pasaje la intersectia Soseaua Berceni cu str. Turnu Magurele si pe str. Turnu Magurele peste bd. Metalurgiei, va amenaja doua parcuri, va moderniza Piata Resita si Piata Norilor, va creste cu 20% spatiul verde din Sector si construi de la zero patru gradinite, doua scoli, o biblioteca, un teatru si trei sali de spectacol.

Eu cu cine votez? Ce proiecte au candidatii la Primaria Sectorului 2: Radu Mihaiu, Dan Cristian Popescu si Neculai Ontanu

In cursa pentru Primaria Sectorului 2 s-au inscris 16 candidati, dar pe primele locuri in sondaje se afla Radu Mihaiu PNL USR-PLUS), actualul viceprimar al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, care a plecat din PNL si acum candideaza ca independent sustinut de PSD si fostul primar Neculai Ontanu ADER-PPU). Radu Mihaiu promite curatenie in Sector, ca va planta 100. 000 de copaci, va opri toaletarile barbare, va face parcari pentru biciclete, parcari parkride si va amenaja malul lacurilor Colentina. Neculai Ontanu promite taxa zero la gunoi, 10 fantani noi de mare adancime, realizarea a trei pasaje subsupraterane la nivelul trecerilor de cale ferata de pe Sos. Petricani, Sos. Andronache si str. Baicului, 20 de crese noi si locuinte sociale.

Eu cu cine votez? Ce proiecte au candidatii la Primaria Sectorului 1 Clotilde Armand vs Daniel Tudorache

In cursa pentru Primaria Sectorului 1 s-au inscris 20 de candidati, dar pe primele locuri in sondaje se afla Clotilde Armand PNL-USR-PLUS) si actualul primar, Daniel Tudorache PSD). Cel mai spectaculos proiect promis de Clotilde Armand este amenajarea unei promenade de 44 km in jurul salbei de lacuri din Sectorul 1, cu piste de biciclete si baze sportive. Daniel Tudorache promite ca va face spitalul cu 1000 de paturi de pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, pentru ca in ultimii 4 ani s-au facut doar procedurile administrative.

Robert Negoita: Chiar daca exista aceasta teama de acesta pandemiei, interesul oamenilor este destul de ridicat pentru alegerile locale (VIDEO)

Robert Negoita, candidatul pentru inca un mandat la Primaria Sectorului 3, din partea PartiduluiAliantaPro Bucuresti 2020, a comentat sondajul realizat de Novel Reserch, care il plaseaza in.

Robert Negoita, plangere penala la Parchet impotriva prefectului Capitalei: Trebuie sa raspunda la cel putin doua intrebari

Robert Negoita a mers joi la Parchetul General, anuntand ca depune o plangere penala impotriva prefectului Capitalei, Gheorghe Cojanu, pe care il acuza ca l-a suspendat imediat din functia de primar al Sectorului 3, dupa ce a plecat de la PSD, in timp ce viceprimarul trecut de la ALDE la PSD a fost lasat inca o luna. Negoita mai sustine ca prefectul trebuie sa raspunda ce legatura are cu mafia retrocedarilor ilegale din sectorul 3.

ROBERT NEGOITA: Depun o plangere penala impotriva prefectului municipiului Bucuresti

Robert Negoita a declarat azi la Parchetul General, ca depune o plangere penala de abuz in serviciu impotriva lui Gheorghe Cojanu.

Robert Negoita: Marea rivalitate intre PSD si PNL este doar o chestiune de fatada. Vin la TV si se cearta si sunt dusmani de moarte (VIDEO)

Robert Negoita, candidatul la alegerile locale pentru PrimariaSectorului 3,a vorbitjoi seara,in timpul emisiunii Dosar de politician de pe B1 TV despre situatia in care el a a fost su.

Robert Negoita: Am venit la Parchetul General pentru ca depun o plangere penala de abuz in serviciu impotriva prefectului Capitalei (VIDEO)

Robert Negoita a anuntat, joi, la Pachetul General, ca depune o plangere penala de abuz in serviciu impotriva prefectului Capitalei, Gheorghe Cojanu, pe care il acuza ca l-a suspendat imediat din.

Robert Negoita: Am venit la Parchetul General pentru ca depun o plangere penala de abuz in serviciu impotriva prefectului Capitalei (VIDEO)

Robert Negoita a anuntat, joi, la Pachetul General, ca depune o plangere penala de abuz in serviciu impotriva prefectului Capitalei, Gheorghe Cojanu, pe care il acuza ca l-a suspendat imediat din.

Nicolae Niky Scorpion Paun recunoaste ca a negociat cu Cristian Bacanu, candidat PNL-USR la Primaria Sectorului 5

Nicolae Paun, cunoscut drept Niky Scorpion, fost deputat al Romaniei din partea Partidei Romilor, a recunoscut, intr-un clip video care circula pe internet ca s-a intalnit cu Cristian Bacanu, actualul candidat PNL-USR la Primaria Sectorului 5, pentru a negocia o. colaborare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )