Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cine vrea sa o angajeze pe Viorica Dancila. Decizia luata de fostul premier dupa ce a ramas fara functie

Playtech Playtech,
Cine vrea sa o angajeze pe Viorica Dancila. Decizia luata de fostul premier dupa ce a ramas fara functie

A ocupat functia de prim-ministru al Romaniei de la 29 ianuarie 2018 pana la 4 noiembrie 2019, a plecat cu scandal, apoi a fost uitata. Numai noul presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a tinut-o minte. Ce planuri are cu fostul premier? Cine vrea sa o angajeze pe Viorica Dancila? Viorica Dancila a fost prim-ministrul . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu Sorina in America. Decizia luata acum de autoritati in cazul fetitei adoptate de familia Sacarin

Sorina Sacarin, fetita din Baia de Arama care a fost adoptata de o familie de romani cu domiciliul in SUA, se simte foarte bine peste Ocean. Este anuntul facut de presedintele Autoritatii Nationale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii ANDPDCA), Madalina Turza, care precizeaza ca procesul de integrare in familia din SUA a .

Adevarul despre anuntul socant facut de Harry si Meghan. Cine a luat, de fapt, decizia care a zdruncinat Casa Regala

Meghan Markle si Harry isi doresc o viata linistita, in care sa-si creasca fiul, pe micutul Archie, departe de scandalurile iscate in presa din Marea Britanie. Adevarul despre cine a initiat plecarea lor din Anglia si renuntarea la titlurile nobiliare e unul disputat instens. Pana in momentul de fata s-a zvonit ca ar fi fost .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )