Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un cioban a ajuns printre cei mai mari datori la stat, iar apoi a fost trimis la inchisoare. Cum a fost posibil

Antena3 Antena3,
Un cioban a ajuns printre cei mai mari datori la stat, iar apoi a fost trimis la inchisoare. Cum a fost posibil

Un cioban dintr-o comuna galateana este cel mai mare datornic la bugetul de stat din judetul Galati si unul dintre cei mai mari datornici din tara, el avand o datorie de doua ori mai mare decat bugetul. continuă pe Antena3

Cei mai mari pesti capturati in Romania: Recordul, detinut de un monstru care cantarea 900 de kilograme

In anul 1962, in Delta Dunarii, a fost capturat un peste cu greutatea de 900 de kilograme, potrivit unui documentar facut de o televiziune britanica. Iar, desi nu exista rezultate omologate oficial, cel mai.

Cei mai mari pesti capturati in Romania. Recordul este detinut de un monstru care cantarea 900 de kilograme

Dincolo de legendele pescaresti care vorbesc despre moruni de pana la doua tone prinsi in Dunare, un documentar facut de o televiziune britanica in Delta, in anul 1962, surprinde capturarea unui peste cu greutatea de 900 de kilograme. Desi nu exista rezultate omologate oficial, cel mai mare somn capturat in Romania este evaluat la 400 de kilograme, iar cel mai mare salau - la 21 de kilograme.

US Open ofera cele mai mari premii din istoria tenisului: Castigatorii vor lua cu 1 milion de euro mai mult cat a luat Halep la Roland Garros

Premiile oferite la editia din acest an de la US Open vor stabili recordul pentru cele mai mari din istoria tarii. Acest lucru dupa ce organizatorii au decis sa creasca premiul oferit castigatorilor cu 100.

Inundatiile si asigurarea obligatorie a locuintelor: 262 de dosare de dauna au fost deschise, iar cele mai mari cereri de despagubire sunt din Bacau, Alba si Covasna

Sa primesti pana la 10. 000 sau 20. 000 de euro cand casa iti este afectata de un dezastru natural nu e un aspect de neglijat, a declarat vineri Nicoleta Radu, director general al PAID Romania, societatea care gestioneaza emiterea asigurarilor obligatorii pentru locuinte. Sfarsitul lunii iunie si inceputul lunii iulie 2018 au fost marcate de o serie de inundatii importante, in urma carora, pana la data de 18 iulie, au fost deschise 262 de dosare de dauna, rezervele de dauna facute pentru plata acestor despagubiri fiind de peste 1,3 milioane lei, au precizat pentru HotNews. ro oficialii PAID. Oficialii PAID pentru HotNews. ro: Astazi n. a vineri, 20 iulie) s-a ajuns la 318 dosare de dauna deschise cu o rezerva totala de 1.

ASF a cheltuit 1 mil. dolari cu salariile sefilor in 2017. Leonardo Badea, venituri lunare mai mari decat Mugur Isarescu

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a cheltuit anul trecut circa 4,2 mil. lei 0,93 mil. euro / 1 mil. dolari) cu salariile si indemnizatiile celor noua membri ai Consiliului, cel mai mare salariu lunar fiind incasat de presedintele Leonardo.

Venituri bugetare mai mari cu 13,5%

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a colectat venituri bugetare in semestrul I al anului 2018 in suma totala de 112. 795,4 mil. lei, ceea ce reprezinta o depasire cu 13,5% indice nominal, respectiv cu 13. 434,7 mil. lei mai mult fata de perioada similara a anului 2017 99. 360,7 mil. lei ), conform comunicatului remis redactiei.

O stoarce de energie! Care este jucatoarea din circuitul WTA care ii face cele mai mari probleme Simonei Halep!

Simona Halep a dezvaluit numele jucatoarei din circuitul feminin in compania careia joaca cele mai istovitoare meciuri.

Marturii bizare despre cei mai depravati imparati romani: omul care a condus Roma travestit in prostituata

Mai multi imparati ai Romei Antice au ramas in istorie prin faptele lor detestabile, marcate de setea de sange si desfrauri.

Romnii cheltuiesc pna la 800 euro pentru un sejur n vara aceasta. Bucurestenii sunt cei mai cumpatati

Sumele romanilor care isi permit vacante in aceasta vara se ridica la 250-300 euro/persoana pentru city break si 700-800 euro pentru un sejur in statiuni si insule din Europa, reiese din datele transmise de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT), la solicitarea HotNews. ro. Situatia pe regiuni arata ca ardelenii si moldovenii aloca un buget mai mare decat bucurestenii cand vine vorba de vacante.

Care sunt cei mai doriti angajatori din Romania. Multinationalele domina top 10

Companiile multinationale ocupa primele 10 locuri in topul celor mai doriti angajatori din Romania, pachetul salarial fiind principalul motiv pentru care un angajat alege o anumita companie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )