Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ciolacu, despre Robert Negoita: Este inca membru PSD Este decizia lui daca pleaca din partid

Hotnews Hotnews,
 Ciolacu, despre Robert Negoita: Este inca membru PSD Este decizia lui daca pleaca din partid

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, crede ca Robert Negoita a actionat pripit cand a anuntat ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale, dar este inca membru PSD si ca inca discuta cu el despre o candidatura. continuă pe Hotnews

Ciolacu, dupa anuntul lui Robert Negoita de a nu mai candida din partea PSD: Cred ca a fost o decizie pripita. Dar mai este pana la alegeri

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca decizia lui Robert Negoita de a nu mai candida din partea PSD a fost pripita, fiind categoric o pierdere pentru partid. Ciolacu sustine ca mai este timp pana la alegeri si anunta ca a vorbit la telefon cu primarul Sectorului 3. Ciolacu precizeaza ca sunt multe rani inca neinchise in PSD.

Ciprian Ciucu, despre pensionarul care a bruiat conferinta de presa a liberalilor: Un membru PSD trimis de Gabriel Mutu

Presedintele PNL Sector 6 Ciprian Ciucu a scris miercuri pe Facebook ca l-a identificat pe pensionarul care a facut scandal duminica la conferinta de presa a ministrului Muncii Violeta Alexandru. Potrivit lui Ciucu, acesta este un membru PSD, si a fost trimis de primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu.

Robert Negoita nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale: Am trait numeroase dezamagiri si revolte Ce spune primarul despre Dancila si epoca stapanului Dragnea, dar si ce ii ureaza lui Ciolacu

Robert Negoita, primarul din Sectorul 3 al Capitalei, a anuntat ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din aceasta toamna, pentru ca in ultimii cinci ani, reitereaza el, a trait numeroase de.

Ciolacu, replica acida pentru Robert Negoita: Nu suntem la emisiunea Iarta-ma!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca primarul Sectorului 3, Robert Negoita s-a pripit cand a anuntat ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale si a sugerat ca edilul ar putea sa paraseasca partidul.

Robert Negoita: Persoanele care l-au inconjurat pe Liviu Dragnea si l-au sustinut in toate demersurile ticaloase, il inconjoara acum pe Marcel Ciolacu (VIDEO)

Robert Negoita, primarul din Sectorul 3 al Capitalei, a reiterat, luni, in direct pe B1 TV, ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale, explicand ca persoanele care il inconjurau pe Liviu Dragnea.

Robert Negoita anunta ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale Mesajul pentru Marcel Ciolacu

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat luni, pe pagina de Facebook, ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din septembrie. Acesta spune ca se retrage din partid deoarece in ultimii 5 ani a trait numeroase dezamagiri si revolte, printre care epoca Dragnea. Negoita spune ca desi Dragnea a plecat, au ramas capuse insetate de sange, putere si intuneric, ce paraziteaza partidul.

Robert Negoita nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale! Lovitura neasteptata pentru social-democrati

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat, pe o pagina de socializare, ca nu va mai candida din partea social-democratilor pentru un nou mandat la alegerile locale din aceasta toamna. Printre motive, edilul vorbeste de numeroase dezamagiri si revolte in calitate de membru PSD, mai ales in ultimii cinci ani, punctand si ca epoca Dragnea a fost o adevarata tragedie pentru PSD.

Gabriela Firea, dezamagita si chiar socata de decizia lui Robert Negoita de a nu mai candida din partea PSD, sustine ca s-a detonat o arma atomica impotriva sa

Primarul general, Gabriela Firea, s-a declarat dezamagita si chiar socata de decizia lui Robert Negoita de a nu mai candida din partea PSD si afirma ca se astepta ca acesta sa o informeze despre o astfel de decizie. Firea sugereaza o intelegere intre Victor Ponta si Robert Negoita si afirma ca a fost sunata pentru a i se spune ca a fost detonata o arma atomica impotriva sa.

Cresc sansele lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Dupa ce s-a dezis de PSD, Robert Negoita pare sa se delimiteze si de Gabriela Firea

Robert Negoita, primarul din Sectorul 3 al Capitalei care a anuntat ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din 2020, a evitat sa isi declare sprijinul pentru Gabriela Firea in cursa pentru.

Robert Negoita nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din toamna

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita a anuntat, astazi pe Facebook, ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din aceasta toamna.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )