Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ciolacu: Iohannis minte din nou. Legea cu deschiderea pietelor este trimisa la promulgare de aproape 20 de zile

Adevărul Adevărul,
Ciolacu: Iohannis minte din nou. Legea cu deschiderea pietelor este trimisa la promulgare de aproape 20 de zile

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis minte din nou, deoarece a primit de aproape 20 de zile la promulgare legea care prevede deschiderea pietelor. Liderul PSD a adaugat ca seful statului a mintit cu vaccinul, a mintit cu infectarile si acum minte si cu pietele. continuă pe Adevărul

CIOLACU: Iohannis minte din nou, legea cu deschiderea pietelor este trimisa la promulgare de aproape 20 de zile

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca minte in legatura cu faptul ca nu ar fi primit, spre promulgare, legea care prevede redeschiderea pietelor.

Iohannis spune ca nu a primit la promulgare legea modificata de PSD pentru redeschiderea pietelor Ciolacu: Minte din nou

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca nu a primit la promulgare legea modificata de PSD care prevede redeschiderea pietelor. in replica, liderul PSD, Marcel Ciolacu, il acuza pe Iohannis ca minte din nou, pentru ca actul normativ ar fi fost trimis la promulgare de aproape 20 de zile.

Marcel Ciolacu rabufneste: Iohannis minte din nou!

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, il acuza pe Klaus Iohannis ca minte, in conditiile in care acesta a declarat, luni, ca legea redeschiderii pietelor nu a ajuns, inca, la domnia sa.

Marcel Ciolacu: Legea cu deschiderea pietelor este trimisa la promulgare de aproape 20 de zile. Klaus Iohannis minte

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis minte din nou, deoarece a primit de aproape 20 de zile la promulgare legea care prevede deschiderea.

LUDOVIC ORBAN: Pensiile speciale pentru primari si alti alesi locali vor fi din nou amanate

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca intentioneaza sa emita un act normativ prin care prevederea din Codul administrativ referitoare la acordarea pensiilor speciale primarilor, vicepresedintilor, presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene sa fie din nou amanata, aratand ca acest lucru ar putea fi facut prin legea bugetului de stat pe anul viitor.

Flavia Mihasan, din nou gravida. Primele imagini si reactia fostei asistente de la Neatza

De cand a aflat ca este insarcinata pentru a doua oara, Flavia Mihasan este extrem de fericita. Frumoasa blondina a planuit sa devina mama din nou, deoarece a vrut un fratior sau o surioara pentru fiul ei Carol, in varsta de un anisor. Flavia Mihasan este din nou gravida Fosta asistenta de la Neatza a .

EXCLUSIV Mihai Onila iubeste din nou! Ce femeie ii alina sufletul, la 4 ani de la moartea fiicei sale si despartirea de sotie

Mihai Onila 49 de ani), solistul trupei AXXA, a trecut prin mari necazuri, in ultimii patru ani. Fetita lui, Ioana, a pierdut lupta cu moartea la scurt timp dupa ce a fost diagnosticata cu o boala nemiloasa, iar in luna iunie 2020, el anunta despartirea de sotie. Iata insa ca lantul ghinioanelor avea sa fie .

Ionel Ganea i-a socat pe toti. S-a insurat din nou, desi abia divortase! Cine este femeia mult mai tanara decat el

Ionel Ganea a scapat de burlacie! Fostbalistul din generatia de aur s-a casatorit la doar doua luni de la divort. Noua partenera e cu 11 ani mai tanara decat el. Cine este si cum arata? Ionel Ganea s-a insurat al doar doua luni de la divort Ionel Ganea a fost burlac doar doua luni, iar .

Medicul care a filmat imaginile cutremuratoare de pe holurile Spitalului Matei Bals socheaza din nou: Acesta este semnalul care trebuie tras

In urma cu doua zile, niste poze si filmulete surprinse in Spitalul Matei Bals, din Bucuresti, au infricosat o tara intreaga. Acele imagini au reusit, dupa parerea multor persoane, sa surprinda cel mai bine realitatea zilelor noastre. Pacientii cu COVID-19 primesc tratament pe holurile spitalelor, sistemul medical fiind la un pas distanta de colaps. Recent, .

China acuza sanctiunile Statelor Unite si ameninta din nou cu contramasuri!

China a solicitat luni Wasghingtonului un tratamen echitabil pentru companiile chineze din Statelor .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )