Libnet.ro
UNICEF

09:15

CIOLACU: Romania nu este pregatita ca in doua saptamani sa intre in campanie electorala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLACU: Romania nu este pregatita ca in doua saptamani sa intre in campanie electorala

Marcel Ciolacu a declarat ca Romania nu e pregatita sa intre in campanie electorala in doua saptamani, in contextul cresterii zilnice a numarului de infectari cu noul coronavirus. Liderul PSD a facut un nou apel la presedintele Klaus Iohannis sa asculte opinia specialistilor si a adaugat ca cei mai buni specialisti in domeniu sunt acum in interiorul partidului, anume Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel, candidati la parlamentare, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu: Romania nu este pregatita ca in doua saptamani sa intre in campanie electorala. Fac apel la presedintele Iohannis sa asculte parerea specialistilor

Marcel Ciolacu a declarat ca Romania nu e pregatita sa intre in campanie electorala in doua saptamani, in contextul cresterii zilnice a numarului de infectari cu noul coronavirus. Liderul PSD a facut un nou apel la presedintele Klaus Iohannis sa asculte opinia specialistilor si a adaugat ca cei mai buni specialisti in domeniu sunt acum in interiorul partidului, anume Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel, candidati la parlamentare.

MEEMA: Romania este pregatita pentru iarna 2020-2021

Astazi, 21 octombrie, a avut loc prima intalnire a Comandamentului Energetic de Iarna gestionat de Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. in cadrul acesteia, s-au trecut in revista stadiul pregatirilor de iarna si masurile interprinse de operatorii economici din sectorul energetic care au obligatii in acest sens.

Alegeri SUA: Trump in statul-cheie Pennsylvania, Biden acasa cu doua saptamani inaintea scrutinului

In timp ce candidatul republican Donald Trump strabate America in campania electorala, opozantul sau democrat Joe Biden alege sa ramana acasa, la exact doua saptamani pana la alegerile din 3 noiembrie, informeaza AFP si Reuters, potrivit Agerpres. Joe Biden, in varsta de 77 de ani, a anuntat ca marti nu va avea nicio iesire publica, ceea ce a ridicat semne de intrebare in legatura cu starea sanatatii sale, dar si cu strategia sa electorala pe masura ce se apropie data scrutinului. Joe Biden se ascunde si azi in subsol, l-a ironizat pe Twitter echipa de campanie a lui Trump pe candidatul democrat. Presedintele Donald Trump si-a continuat marti maratonul electoral cu un nou miting in statul-cheie Pennsylvania.

Tara Galilor intra in carantina totala, pentru doua saptamani Premierul Mark Drakeford: Este cea mai sigura cale de a recastiga controlul si de a evita o infectare in masa

Incepand cu data de 23 octombrie, de la ora 18:00, pana la data de 9 noiembrie doua saptamani), Tara Galilor va intra in lockdown. Oamenii vor sta in case, iar restaurantele, pub-urile si magazinele.

BVB BET incepe saptamana fara miscari importante, pironit la nivelul din ultimele doua saptamani

Referinta BET a inceput saptamana de tranzactionare fara miscari importante, indicele principal al pietei noastre fiind pironit la nivelul la care s-a situat de principiu in ultimele doua saptamani. Per total, sapte din cei noua indici au incheiat prima sedinta bursiera fara oscilatii mari, in timp ce BET-FI -0,84%) si BET-NG +0,41%) fiind singurii care au facut nota discordanta. Sase din cele noua cosuri de actiuni de la BVB au scazut in prima zi a saptamanii de tranzactionare.

Prognoza meteo: cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani?

Meteorologii au intocmit o prognoza valabila pe regiuni in urmatoarele doua saptamani, pe baza datel.

Romania este unica in Europa. Cata incredere au americanii in tara noastra

Un studiu comandat de americani sustine ca sunt necesare o serie de ajustari ale strategiei aliate la Marea Neagra, in contextul unei agresiuni rusesti, care ar fi tot mai evidente in zona. De asemenea, una dintre concluzile studiului mai arata ca, acum, SUA nu se pot baza decat pe Romania pentru contracararea Rusiei la Marea .

Spitalul mobil de la Iasi are defectiuni la statia de oxigen. Sectiile ATI vor functiona peste doua saptamani

Spitalul mobil de la Letcani, din Iasi,care ar fi trebui safunctioneze din data de 16 octombrie, are probleme la statia de oxigen. Se pare ca acesta va putea functiona peste doua.

VIDEO Dan Robinson: 97% din berea consumata in Romania este produsa local si 50% din ingrediente provin din tara

Industria berii a fost afectata de criza generata de pandemie, insa continua sa aiba o contributie semnificativa la dezvoltarea economica si sociala din Romania prin locurile de munca pe care le creeaza si contributiile constante la bugetele de stat si locale, prin sprijinirea fermierilor locali de orz si hamei si prin promovarea unor initiative sustenabile de protectie a mediului, au afirmat reprezentantii Asociatiei Berarii Romaniei, reuniti alaturi de principalii factorii de decizie in cadrul unei conferinte care a avut loc miercuri, 21 octombrie.

Romania este pe locul 2 in Europa la rata deceselor provocate de noul coronavirus

Centrul European pentru Preventia si Controlul Bolilor a avertizat in cursul zilei de marti ca Romania are o rata a deceselor, in ultimele 14 zile, de 4,5 la 100. 000 de locuitori. Doar in Cehia situatia este ma.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2664 seconds )