Libnet.ro
UNICEF

16:46

Ciorapii de lana ne fac sanatosi: Petre Daea a cumparat produse traditionale de la Sibiu, unde a lansat campania Alege oaia (VIDEO)

B1 B1,
Ciorapii de lana ne fac sanatosi: Petre Daea a cumparat produse traditionale de la Sibiu, unde a lansat campania Alege oaia (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a lansat campania Alege oaia, in Piata Transilvania din Sibiu. Daea a cumparat mai multe produse locale, printre care cas si telemea de oaie, dar si mai multe ha. continuă pe B1

Ministrul Petre Daea a primit cadou un fluier, telemea de oaie si tuica. Ministrul si-a cumparat sosete de lana

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a primit cadou un fluier, dar a declarat nu va canta la el, pentru ca nu vrea sa tulbure urechile altora .

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a sesizat Consiliul Concurentei pentru a analiza scumpirea alimentelor

Consiliul Concurentei a fost sesizat in privinta scumpirilor la alimente, in special la oua, carne si produse lactate, intrucat analizele Ministerului Agriculturii nu au scos in evidenta motive obiective care sa determine majorari de preturi, iar institutia nu are instrumente si prevederi legale pentru a interveni pe piata, a declarat, vineri, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

Petre Daea spune ca scumpirea alimentelor nu s-a facut obiectiv, iar ministerul nu le poate ieftini

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, sambata, ca nu poate micsora pretul la alimente si ca nu intelege scumpirea lor, el sustinand ca, spre exemplu ca, desi producatorii au ieftinit carnea de porc, aceasta s-a scumpit pe piata. Daea a adaugat ca scumpirea alimentelor nu s-a facut obiectiv, potrivit Agerpres.

Cadou inedit pentru Petre Daea dupa vizita la oierii din Sibiu. Cum a reactionat ministrul Agriculturii

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a primit cadou un fluier, dar nu va canta la el, pentru ca nu vrea sa tulbure urechile altora. intrebat de jurnalisti daca va invata sa.

Rostirile lui Petre Daea catre crescatorii de oi din Sibiu: Ciobanii isi lasa casele facute din smantana. Fluierul se aude si cand tace

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a intalnit, sambata, la Sibiu, cu crescatorii de ovine, carora le-a transmis ca se simte mandru sa vina la ei acasa, scrie tribuna. ro. Am.

Petre Daea: Pentru prima oara, in 2018, UE va da bani pentru promovarea consumului de carne de oaie si capra

Uniunea Europeana va aloca pentru prima data, in 2018, fonduri pentru promovarea consumului de carne de oaie si capra, potrivit ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a lansat sambata, la Sibiu, campania nationala Alege oaia, scrie.

Petre Daea spune ca scumpirea alimentelor nu s-a facut obiectiv si ca ministerul nu le poate ieftini

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, sambata, ca nu poate micsora pretul la alimente si ca nu intelege scumpirea lor, precizand spre exemplu ca, desi producatorii au ieftinit carnea de porc, aceasta s-a scumpit pe piata, scrie Agerpres. ro.

Petre Daea, suspicios dupa cresterea pretului la oua: Ministerul Agriculturii a sesizat Consiliul Concurentei pentru a analiza scumpirea alimentelor

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a gasit vinovatul pentru cresterea preturilor. Comerciatii au facut intelegeri intre ei, crede seful agriculturii romanesti, iar ca sa isi verifice su.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, in mijlocul protestatarilor de la APIA: Fiti linistiti si munciti!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a deplasat la Slatina in cursul zilei de joi, 16 noiembrie, pentru a discuta cu angajatii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), care au protestat in fata institutiei fata de preconizatele scaderi ale salariului.

VIDEO Ministrul Agriculturii, Petre Daea, in mijlocul protestatarilor de la APIA: Fiti linistiti si munciti!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a deplasat la Slatina in cursul zilei de joi, 16 noiembrie, pentru a discuta cu angajatii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), care au protestat in fata institutiei fata de preconizatele scaderi ale salariului.

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )