Libnet.ro
UNICEF

11:46

Ciorogarla, prima localitate din Ilfov care iese din carantina

B1 B1,
Ciorogarla, prima localitate din Ilfov care iese din carantina

Ciorogarla iese din carantina, urmand sa i se aplice masurile Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Ilfov dispuse pentru localitatile necarantinate, printre care se numara interzicerea. continuă pe B1

Scotia a devenit prima tara din lume care distribuie gratuit produse de igiena feminina

Scotia a devenit marti prima tara din lume care pune la dispozitie in mod gratuit tuturor femeilor produse de igiena intima, relateaza Reuters.

Tot judetul Ilfov a intrat in scenariul rosu Rata de infectare in fiecare localitate din jurul Capitalei

Tot judetul Ilfov a intrat in scenariul rosu de luni seara, pentru doua saptamani, dupa ce rata de infectare a ajuns la 8,13 la mia de locuitori. S-au inchis restaurantele, cafenelele, salile de spectacole si salile de jocuri de noroc in toate localitatile din judet. Reamintim ca 11 din cele 40 de localitati din Ilfov sunt in carantina.

First Contact, aplicatia din Romania care semnaleaza intrarea in contact cu o persoana infectata cu COVID-19

First Contact este prima aplicatie din Romania care avertizeaza utilizatorii daca ai intrat in contact cu o persoana infectata cu COVID-19, pastrandu-se anonimatul tuturor celor implicati: atat cei care.

FIREA: Carantina din Ilfov sicaneaza cetatenii, e o masura birocratica si nu rezolva nimic

Gabriela Firea, candidat PSD la Senat in Bucuresti, a criticat duminica decizia de carantinare a sase localitati din Ilfov, unde rata de infectare a crescut peste 6 cazuri la mie, relateaza G4media.

Florin Citu anunta ca vine prima transa din imprumutul de la Uniunea Europeana prin instrumentul SURE: Romania va primi 3 miliarde de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca in cateva zile, Romania va primi prima transa din instrumentul SURE, in valoare d 3 miliarde de euro. intr-o postare pe Facebook, Citu precizeaza ca acesti.

Pizza prajita, reteta din Italia care a innebunit gurmanzii din Romania. Cum se face corect

Pentru Pizza fritta se foloseste acelasi aluat ca la o pizza obisnuita, dar nu este gatita in cuptorul incins, ci rumenita intr-o baie de ulei. in continuare va prezentam cum puteti face acasa aceasta reteta simpla. Cum se face corect Pizza fritta Pizza prajita se prepara in Napoli in mai multe moduri. Zeppola este aluatul .

Comunele din Buzau care nu au avut covid timp de 9 luni. Secretul cu care au tinut virusul la distanta

Doua comune din Buzau au reusit pentru aproape noua luni de zile sa tina coronavirusul departe de ele. Pana zilele trecute, cand au fost raportate primele cazuri, acestea nu au inregistrat nici o imbolnavire cu SARS-CoV-2. Care este secretul celor doua comune din Buzau care nu au avut COVID-19 timp de noua luni De la .

Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete. Acum e plin de bani

Silviu Prigoana nu a tinut niciodata secret handicapul pe care il are inca din tinerete, atunci cand in urma unui accident acesta a ramas fara un picior. Milionarul din Romania care a cersit la metrou, in tinerete Amintim ca Silviu Prigoana a lucrat ca frigotehnisit intr-o fabrica din Gherla, atunci cand a avut parte de .

Ingredientele din bucatarie care te scapa de negi. Leacuri babesti secrete venite de la tara

Cu siguranta multi oameni s-au trezit, la un moment dat, cu negi pe maini sau la picioare. Ei nu sunt atat de gravi pe cat sunt de inestetici, astfel ca inlaturarea lor devine o preocupare. Remedii eficiente cu ingrediente din bucatarie. Tratament veruci. Ingredientele din bucatarie care te scapa de negi pentru totdeauna Negii sunt .

Timisoara: Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis

Desi municipiul Timisoara se afla la un pas de carantina, din cauza numarului mare de noi cazuri de COVID-19, o cafenea ce comercializeaza produse pe baza de cannabis a monopolizat atentia cetatenilor. nbsp.

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )