Libnet.ro
UNICEF

10:45

Circ in lupta pentru Primaria Capitalei. Nicusor Dan, scos din minti pe marginea drumului

Antena3 Antena3,
Circ in lupta pentru Primaria Capitalei. Nicusor Dan, scos din minti pe marginea drumului

Nicusor Dan a incercat, vineri, sa tina o conferinta de presa in zona Prelungirea Ghencea, insa candidatul la Primaria Capitalei a fost intrerupt continuu de viceprimarul Aurelian Badulescu. continuă pe Antena3

VIDEO : Circ in toata regula!: Aurelian Badulescu bruiaza conferinta de presa a lui Nicusor Dan

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a convocat o conferin.

LUDOVIC ORBAN: Nicusor Dan ramane candidatul pe care-l sustinem pentru Primaria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL il sustine in continuare, alaturi de USR-PLUS si, posibil, PMP, pe Nicusor Dan drept candidat la Primaria Capitalei, subliniind ca liberalii nu isi schimba decizia.

Orban: Nicusor Dan ramane candidatul pe care-l sustinem pentru Primaria Capitalei, alaturi de USR-PLUS

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL il sustine in continuare, alaturi de USR-PLUS si, posibil, PMP, pe Nicusor Dan drept candidat la Primaria Capitalei, subliniind ca liberalii nu isi schimba decizia.

NICUSOR DAN: Am sustinerea oficiala a PNL si USR, am sustinerea informala a PLUS si PMP

Candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, azi, intr-o conferinta de presa, ca pe langa aceste doua partide mai are si sustinerea informala a Plus si PMP, precizand ca este candidatul opozitiei din Bucuresti la alegerile din acest an.

Contre intre viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu si Nicusor Dan, in timpul unei conferinte

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a convocat, azi, o conferinta de presa in Prelungirea Ghencea la care a aparut viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu. Contrele intre cei doi au inceput inainte de debutul conferintei i continua pe durata acesteia.

CTP, despre sansele lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Vrea sa desfasoare razboiul cu Firea in papuci, in sufragerie

Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, sansele candidatilor Gabriela Firea si Nicusor Dan in lupta pentru Primaria Capitalei, gazetarul manifestandu-si indoiala ca deputatul independent sa castige in contextul actual.

Conferinta de presa cu imbranceli. Nicusor Dan si viceprimarul PSD au fost la un pas de bataie FOTO VIDEO

Nicusor Dan, candidatul dreptei pentru Primaria Capitalei, a organizat o conferinta de presa pe strada, in Prelungirea Ghencea, pentru a marca esecul administratiei PSD. Azi se implinesc patru ani de cand Gabriela Firea a fost aleasa primar al Capitalei. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, mana dreapta a Gabrielei Firea, a bruiat in mod grobian conferinta lui Nicusor Dan. Cei doi s-au imbrancit.

Nicusor Dan: PSD a gresit tactic - Mi-a promovat campania. Daca pierde alegerile, Firea isi termina cariera politica Aurelian Badulescu: Dan minte de la A la Z. Falimentul RADET, creatia mafiei galbene (VIDEO)

Candidatul Opozitiei din Bucuresti la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, si viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, s-au confruntat in direct, pe B1 TV, dupa incidentul de vineri dimineata. Amintim ca o.

Nicusor Dan, despre testarea in masa in Capitala: O risipa inutila de bani

Candidatul sustinut de majoritatea fortelor de dreapta pentru Primaria Bucuresti, Nicusor Dan, spune ca, in opinia sa, testarea in masa a locuitorilor Capitalei este o risipa inutila de bani, sustinand ca testarea in masa ar fi trebuit facuta in urma cu cateva saptamani, si nu dupa ce varful epidemiei a trecut.

Nicusor Dan: Am sustinerea oficiala a PNL si USR, am sustinerea informala a PLUS si PMP Sunt candidatul opozitiei din Bucuresti

Candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca pe langa aceste doua partide mai are si sustinerea informala a Plus si PMP, precizand ca este candidatul opozitiei din Bucuresti la alegerile din acest an. El isi doreste sa existe o garnitura comuna de primari de sector din partea acestor patru partide.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )